Asosiasi Warta Breaking Travel Kepulauan Cayman negara | wilayah Warta Pamrentah Rapat (MICE) News wong Pariwisata Trending

Menteri Pariwisata Kapuloan Cayman siyap saingan karo Hawaii

Menteri Pariwisata Cayman
ditulis dening Juergen T Steinmetz

LAX menyang Kapuloan Cayman bakal luwih cendhek tinimbang mabur menyang Hawaii. Menteri Kenneth Brya nerangake Negara Pariwisata kanggo Kapuloan Cayman

Hon. Kenneth Bryan, Menteri Pariwisata Kapuloan Cayman, ngandika eTurboNews lan media liyane ing Konferensi Organisasi Pariwisata Karibia ing Hotel Ritz Carlton ing Cayman wingi. Dheweke menehi ringkesan negara pariwisata kanggo Kapuloan Cayman- lan katon apik.

Minangka Menteri Pariwisata kanggo Kapuloan Cayman, aku bangga banget dadi tuan rumah konferensi CTO lan IATA iki. 

Hon. Menteri Kenneth Bryan, Pariwisata lan Transportasi Kepulauan Cayman

Kanggo media internasional, aku matur nuwun amarga wis nahan urip sajrone seminggu kanggo melu ing Kapuloan Cayman.

Muga-muga sampeyan bakal nemokake rapat-rapat sing menarik lan informatif, lan muga-muga sampeyan bisa nulis akeh perkara sing apik babagan konferensi lan utamane babagan Kepulauan kita. 

Kanggo media lokal kita, matur nuwun uga, amarga wis teka. Iku apik kanggo sampeyan karo kita. Sanajan sampeyan luwih akrab karo industri pariwisata kita, muga-muga sampeyan uga bakal sinau babagan sing sampeyan durung ngerti sadurunge. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Aku seneng banget bisa miwiti ringkesan tujuan, lan aku bakal miwiti kanthi menehi wawasan saka statistik kunjungan pariwisata kanggo menehi ide babagan kepiye industri pariwisata pulih amarga kita, kaya kabeh tetanggan Karibia, fokus kanggo mbangun sektor iki. .  

Aku pengin nggunakake wektu kita dina iki kanggo ngrembug kinerja pariwisata Kapuloan Cayman ing separo pisanan taun iki. Aku uga bakal njelaske nganggo bentuk garis carane industri wis trending lan ngendi kita arep ing pungkasan taun. Lan cathetan, aku ngandika rencana dadi, ora Mugi dadi! 

Nanging pisanan, aku pengin menehi ringkesan ringkes babagan sawetara atribut sing khas lan narik kawigaten saka telung pulo sing apik banget, Grand Cayman, Cayman Brac, lan Little Cayman. 

Ringkesan Kepulauan Cayman

The Kepulauan Cayman dumunung 480 mil kidul Miami, kang mung pesawat jam adoh, lan cedhak karo pasar sumber utami kita, Amerika Serikat, nggawe lelungan kanggo pengunjung cepet lan trep.  

Bandara internasional kita loro dilayani kanthi apik dening sawetara maskapai penerbangan terkemuka ing donya, lan sanajan kita ora mirsani Wektu Ngirit Awan, wektu lokal ora bedane luwih saka siji jam saka wektu Standar Timur.

Luwih saka 135 macem-macem bangsa manggon ing pesisir kita, nggawe kita minangka salah sawijining pulo sing paling akeh pedunung ing Karibia. 

Kajaba saka keramahan wong-wong kita lan kaendahan alam ing saubengé, ing ndhuwur lan ngisor Segara Karibia sing éndah, prasarana modern lan sistem komunikasi sing paling canggih ndadekake kita padha karo sawetara negara paling maju ing donya. . 

Kaluwihan Pariwisata kanggo Kapuloan Cayman

Iki mung sawetara kaluwihan kompetitif sing nggawe yurisdiksi kita metu saka papan liya ing wilayah kasebut.

Yen sampeyan nambahake manawa kita stabil kanthi politik lan ora duwe pajak langsung - ora kanggo penghasilan pribadi utawa perusahaan, dudu bathi utawa bathi saka investasi, dudu properti utawa ijol-ijolan manca, mula gampang dingerteni kenapa investor lan turis ditarik menyang pesisir kita.  

Ekonomi Kapuloan Cayman didorong dening layanan finansial lan pariwisata, kanthi sektor layanan finansial minangka kontributor dominan. Saiki kita rangking minangka salah sawijining panyedhiya layanan finansial paling gedhe ing donya, kanthi persentase dana pager paling dhuwur ing saindenging jagad sing ana ing pesisir kita. 

Langsung menyang asil kinerja pariwisata….

Antarane Januari lan Juni 2022, Kapuloan Cayman nampani luwih saka 114,000 pengunjung sing nginep, sing nuduhake 41% saka kedatangan udhara sing direkam sajrone wektu sing padha ing taun 2019. 

Antarane Januari lan April, kita pindhah saka 6 kanggo 12 kanggo 23 kanggo 25 ewu pengunjung, mungguh, karo kedatangan April padha karo 55% saka April 2019. Visitation wis obah ing arah sing bener, karo lintasan munggah, nuduhake yen kita Recovery pariwisata wis penguatan.  

Ing wulan Juni, tekane ana ing tandha 26,000, mundhak dadi luwih saka 32,000 ing wulan Juli. Kedatangan Juli kita nuduhake 63% saka ing Juli 2019. 

Aku kudu nyathet yen taun 2019 digunakake minangka perbandingan amarga iki minangka taun pungkasan perjalanan sadurunge wiwitan pandemi. Lan iki uga minangka taun paling apik ing pariwisata, mula kita nantang awake dhewe kanthi nggunakake bar paling dhuwur minangka perbandingan. 

Dadi, ing ngendi kita ngarepake ing pungkasan taun 2022? 

Apa sing kita prediksi?

Dinas Pariwisata aku wis netepake target 40% saka pendapatan akomodasi pariwisata 2019.

Kita ngarepake udakara udakara 200,000 pengunjung ing tanggal 31 Desember 2022 kanggo nggayuh target kasebut. Menawi Dinas Pariwisata kula ngaturaken langkung saking menika, nggih dipun sebut icing! 

Nanging kanthi serius, miturut carane nomer kasebut dadi tren, aku yakin manawa kita target ngirim luwih saka seprapat yuta pengunjung!

Pasar Sumber Pariwisata

Ayo ndeleng saiki saka ngendi pengunjung kita lelungan. Ing taun 2022, AS tetep dadi pasar sumber utama, kira-kira 80% saka tekane.  

Lan telu negara sing paling apik yaiku New York, kanthi 11.0%, Texas, kanthi 10.9%, lan Florida, kanthi 9.7%.

Sanajan mayoritas pengunjung teka saka AS, kunjungan saka Kanada ing Juli 8% luwih dhuwur ing 2022 tinimbang ing Juli 2019.

Analisis Kedatangan Pariwisata

Nalika nganalisa asil, penting kanggo ndeleng kanthi konteks, utamane ing latar mburi pandemi. Amarga tumindak cepet lan tegas sing ditindakake kanggo nglawan panyebaran Covid-19, pulo kita dikenal amarga duwe sawetara kabijakan konten sing paling ketat ing wilayah kasebut, yen dudu jagad iki. 

Kabijakan pamrentah yaiku kanggo nglindhungi urip ing ndhuwur kabeh, mula kita nutup tapel wates kanggo njaga keamanan warga. 

Kita ngurus wong-wong kita luwih saka setahun tanpa pariwisata amarga kita duwe sektor layanan finansial sing bisa diandelake. Nggoleki maneh, kita minangka salah sawijining Pulo pisanan sing nutup tapel wates lan ing antarane sing pungkasan mbukak maneh. Nanging kabeh mau diganti telung minggu kepungkur nalika watesan lelungan pungkasan pungkasane dicabut.

Kita weruh nalika tapel wates dibukak maneh yen saben watesan lelungan santai, ana kenaikan sing cocog karo kedatangan pengunjung. 

  • Iki kedadeyan ing Nopember 2021, nalika watesan lelungan pisanan diilangi.
  • Kedadeyan maneh ing Januari 2022 nalika bocah-bocah sing ora divaksinasi diidini lelungan karo wong tuwane sing wis divaksinasi.
  • Lan kita weruh maneh ing Februari nalika mandat kanggo testing LFT ing dina 2,5, lan 7 sawise rawuh dibusak. 

Ing wulan Juni, nalika mandat topeng dicopot lan pengunjung ora kudu nganggo topeng maneh ing njero ruangan utawa ing pesawat, kunjungan ing wulan Juni nganti 26,000 pengunjung tetep. 

Sawise ngilangi kabeh larangan ing wulan Agustus, kita ngarepake pengaruh sing padha karo kedatangan udara, utamane nalika pindhah menyang musim dingin. 

Data pariwisata sing luwih penting kanggo Kapuloan Cayman

Data kita nuduhake manawa pengunjung tetep luwih suwe ing pulo kita. Iki mupangati kanggo Hotel lan bisnis ing sektor pariwisata kita, amarga duwe pengaruh ekonomi sing luwih gedhe.  

Data kita uga nuduhake manawa 48.1% tamu sing tetep dadi pengunjung baleni. Iki 3.5% luwih dhuwur tinimbang periode sing padha ing 2019.

Adhedhasar data saka STR, sing mbandhingake Tarif Saben Rata-rata ing taun 2019 nganti 2022, kita bisa ndeleng manawa tarif kamar wis bali menyang tingkat pra-pandemi. 

Kita kabeh ngerti yen tarif Hotel bisa ngisi saben wengi mimpin dening pasukan pasar. Iki ngandhani yen ing separo pisanan taun iki, ana panjaluk sing dhuwur kanggo kamar Hotel, lan para wisatawan wis gelem mbayar luwih akeh kanggo kesempatan liburan ing Kapuloan Cayman sawise tantangan lan stres COVID-19. 

Kasunyatan menarik liyane sing disorot dening data nuduhake yen umur rata-rata pengunjung kita yaiku 43, sing selaras karo target pamirsa sing luwih makmur. 

Sanajan kita duwe dalan sing dawa kanggo bali menyang kedatangan pra-pandemi, kenaikan saben wulan nuduhake manawa kanggo saben indikator kinerja utama, jarum kasebut obah ing arah sing bener. 

Airlift menyang Kapuloan Cayman

Nyilih a Tembung saka Direktur Pariwisata, Ibu Rosa Harris, 'airlift minangka oksigen ing pariwisata kita, 'lan iku sing tansah ana ing mburi pikiran kita nalika ngomong babagan industri. Amarga tanpa airlift, para wisatawan ora duwe cara kanggo tekan pulau-pulau sing apik kanggo ngalami produk pariwisata sing luar biasa.   

Aku seneng ngomong yen bakal ana kenaikan 1% ing kursi maskapai dibandhingake karo kuartal kaping papat 2019. Wutah net ing kursi didorong sebagian dening:

  • Tambah sambungan American Airlines liwat Charlotte lan Miami,
  • Pasar feeder Southwest ing Texas,
  • wutah United ing Washington DC lan Newark
  • Lan rute non-stop anyar saka gateway Baltimore-Washington.

Warta sing nyemangati iki minangka tandha kapercayan ing tujuan kita dening maskapai internasional, utamane nalika sawetara tujuan ngalami frekuensi suda.

Cayman Going sawise US West Coast Travelers lan Beyond

Aku uga bungah yen ing 5th saka November taun iki, maskapai nasional kita, Cayman Airways, bakal miwiti anyar, layanan non-stop kanggo Los Angeles, California, karo 160 kursi ing saben pesawat. Sawise layanan iki dadi operasional, iku bakal dadi game changer kanggo tujuan kita. 

Kenging punapa? Amarga iku bakal luwih gampang kanggo lelungan saka Los Angeles lan pasar feeder liyane, kayata San Francisco lan Seattle, kanggo ngakses Negara ayu kita. 

Lan dheweke bakal bisa mabur ing kene ing wektu sing kurang saka sing dibutuhake kanggo tekan Hawaii.

Rute Los Angeles dilayani dening pesawat jet Boeing 737-8 anyar kita lan uga bakal menehi pilihan liyane kanggo lelungan saka Asia lan Australia.

Iki bakal mbantu mbukak tujuan kita menyang pasar liyane sing ora dilayani. Lan amarga jet anyar bisa mabur kanggo jarak sing luwih dawa, ngidini kita nimbang pasar liyane sing ora dilayani, contone, Vancouver.   

Layanan anyar iki, ditambah karo peningkatan kapasitas 1%, menehi alesan industri pariwisata Kepulauan Cayman optimistis babagan musim musim dingin 2022-2023 lan bakal mbantu kita bali menyang nomer kunjungan pra-pandemi.  

Hotel, Resorts, Condos, Villas, lan akomodasi liyane ing Kapuloan Cayman

Saiki ndeleng stok kamar sing kalebu kondominium, vila, lan Hotel, ana 7,161 kamar ing sektor akomodasi, sing dienggo bareng ing telung pulo kaya ing ngisor iki:

  • 6,728 ing Grand Cayman
  • 268 ing Cayman Brac 
  • 165 ing Little Cayman.  

Babagan properti nyata, sektor akomodasi kita kalebu 23 Hotel, 612 apartemen, lan 316 omah tamu.

Pangembangan Hotel Anyar ing Kapuloan Cayman

Sanajan ana pandemi, pangembangan ing sektor iki terus ditindakake, lan ana sangang properti ing pipa, kalebu lima kanthi tanggal rampung antara 2023 lan 2025.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...