Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality News Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Thailand: Apa Iki Cahya ing Pungkasan Terowongan?

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Minister of Tourism &

HE Phiphat Ratchakitprakarn, Menteri Pariwisata & Olahraga bebarengan karo Khun Chattan Kunjara Na Ayudhya, Wakil Gubernur Pemasaran Internasional (Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Amerika), Otoritas Pariwisata Thailand (TAT) ngandika ing "Mbukak maneh Pariwisata Thailand: Apa iki Cahya ing Pungkasan Terowongan?" acara diatur dening Inggris Chamber of Commerce Thailand. Acara kasebut ditindakake ing Hotel Anantara Siam ing Ratchaprasong Bangkok.

Ing pidato utama, Menteri Phiphat ujar: "Thailand minangka salah sawijining negara pertama ing donya sing njupuk langkah-langkah utama kanggo pemulihan industri pariwisata. Proses pemulihan wis dileksanakake liwat proyek pilot Sandbox Phuket sing nampani turis manca kanggo lelungan ing negara kasebut ing kahanan anyar lan langkah-langkah kesehatan masyarakat sing aman.

"Ing krisis sing durung rampung, saiki kita wiwit ndeleng cahya ing pepeteng. Kasuksesan proyek kothak wedhi Phuket wis nyebabake pangarep-arep kanggo industri pariwisata global lan dorongan kasebut nyebabake Thailand ndawakake proyek kasebut kanggo nampa turis manca ing wilayah liyane liwat pambukaan maneh negara kanggo nampa pengunjung manca saka negara berisiko rendah sing narik udakara 100,000 turis internasional wiwit diwiwiti tanggal 1 November 2021.

Menteri banjur ngrembug babagan promosi anyar sing ana ing toko kalebu "Amazing Thailand, Amazing New Chapters."

Ing pungkasan acara pembukaan, Menteri Phiphat ujar: "Nanging, kita ora bisa sukses tanpa integrasi lan kerjasama saka kabeh sektor sing relevan, lan forum saiki minangka langkah kanggo sukses, kanthi kabeh pengalaman para ahli saka lembaga pemerintah Thailand lan Inggris. sektor swasta. Kita bisa mbantu nemtokake arah anyar saka industri pariwisata Thailand ing babagan ningkatake keamanan lan kelestarian kanggo ekonomi, masyarakat, lan lingkungan, lan pungkasane, nguatake kerjasama pariwisata, lan dimensi liyane antarane Thailand lan Inggris.

Khun Chattan Kunjara Na Ayudhya, Deputy Governor for International Marketing (Europe, Africa, Middle East and Americas), Tourism Authority of Thailand (TAT)

Khun Chattan ngomong kanthi lancar babagan masa depan pariwisata Thailand pasca COVID-19 lan peta strategi kanggo pemulihan lestari pariwisata Thailand ing presentasi audio visual sing rinci.

Barisan pamicara tamu karo Ketua BCCT Craig Cracknell

Sawisé iku, diskusi panel dimoderatori déning anggota dewan BCCT Martin Hurley, General Manager Hotel Lancaster, Bangkok, karo panelis Pilomrat Isvarphornchai, Public Relations, Association of Thai Travel Agents (ATTA); Michael Marshall, Chief Commercial Officer, Minor Hotel Group; Khun Sumate Sudasna, President, TICA; lan Oliver Schnatz, Sofitel Sukhumvit.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...