Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Luxury News wong tanggung jawab Keslametan Blanja Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Uni Emirat Arab USA

Menteri UAE promosi pariwisata AS-UAE, perdagangan ing Florida

Menteri UAE promosi perdagangan AS-UAE ing Florida
Menteri UAE promosi perdagangan AS-UAE ing Florida
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Negara Perdagangan Luar Negeri Uni Emirat Arab (UAE) Dr. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi bubar ngrampungake kunjungan rong dina sing sukses ing Florida, sing fokus kanggo ngembangake hubungan perdagangan lan komersial bilateral UAE-AS. Perjalanan menyang Negara Sunshine dibangun ing misi pembangunan ekonomi anyar menyang UAE dening pejabat lokal Florida Kidul.

Menteri Al Zeyoudi ketemu karo Walikota Broward County Michael Udine, Ft. Walikota Lauderdale Dean Trantalis, Walikota Miramar Wayne Messam, lan Ketua Dewan Komisioner Daerah Miami-Dade Jose "Pepe" Diaz.

Pimpinan kasebut ngrembug cara kanggo ningkatake kolaborasi antarane UAE lan Florida, kanthi fokus ing investasi, pariwisata, perencanaan kutha, lan perawatan kesehatan. Rapat kasebut ngetutake delegasi ing wulan Maret dening walikota Florida menyang Sharjah, Abu Dhabi, lan Dubai ing ngendi dheweke melu komunitas bisnis UAE lan nekani acara penutupan kanggo Expo 2020 Dubai kalebu ngunjungi Paviliun AS.

"Florida minangka gerbang komersial menyang Amerika lan UAE lenggah ing persimpangan perdagangan lan perdagangan global. Iku ndadekake pangertèn sing sampurna yen Emirat ngembangake hubungan sing cedhak karo wilayah ekonomi sing sregep iki, "ujare Menteri Luar Negeri UAE kanggo Perdagangan Luar Negeri Dr. Thani bin Ahmed Al Zeyoudi. "UAE seneng dadi tuan rumah sawetara delegasi walikota Florida bubar lan kita tetep setya ngembangake kesempatan kemitraan ekonomi ing kene."

Ing Miami lan Fort Lauderdale, Menteri Zeyoudi rawuh ing pangembangan bisnis tingkat dhuwur lan acara jaringan lan rapat-rapat sing dianakake dening Dewan Bisnis AS-UAE, Konsorsium Perdagangan Internasional (ITC), Enterprise Florida, kemitraan publik-swasta sing ningkatake pembangunan ekonomi ing Florida, lan eMerge Americas, organisasi sing fokus kanggo netepake Miami minangka pusat teknologi ing Amerika.

Ing taun 2021, Florida ngekspor luwih saka $ 1 milyar barang menyang UAE, dadi salah sawijining 10 negara paling ndhuwur sing ngekspor menyang Emirat. Ekspor iki ndhukung kira-kira 6,000 proyek AS. UAE uga ngekspor luwih saka $180 yuta barang menyang Florida ing taun sing padha.

Sajrone kunjungan Walikota Miami Frances Suarez menyang UAE ing Maret, dheweke nandhatangani perjanjian kutha adhine bebarengan karo HE Abdulla Al Basti, Sekretaris Jenderal Dewan Eksekutif Dubai, nambah hubungan antarane kutha Dubai lan Miami. Putra Mahkota Dubai HH Sheikh Hamdan Bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum rawuh ing upacara penandatanganan kasebut.

Ing Juli 2021, Airline Emirat miwiti layanan penumpang pisanan antarane Dubai lan Miami, mbukak bisnis anyar lan kesempatan luang antarane UAE lan Florida Kidul. Emirates uga wis mabur kanggo Orlando wiwit 2015, lan sadurunge serviced South Florida liwat Bandara Internasional Fort Lauderdale-Hollywood saka 2016 nganti 2020. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...