Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika Japan News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Bartlett kanggo Melu ing Keterlibatan Tingkat Tinggi ing Jepang

Bartlett xnumx
Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika

Hon. Menteri Bartlett kanggo makili Jamaika ing panguburan negara kanggo mantan Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe.

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, wis diundang kanggo melu ing akeh-diantisipasi Tourism EXPO Japan 2022 tradeshow, ngendi kang bakal ngupaya kanggo nggampangake diskusi wigati minangka bagéan saka efforts kanggo tunyuk menyang pasar Asia.

Acara perdagangan lelungan kabeh-kalebu, sing dikenal minangka: "Salah sawijining Pameran Perdagangan Perjalanan paling gedhe ing donya," bakal dianakake wiwit 22 September nganti 25 September 2022 lan ngumpulake pemain utama saka industri pariwisata ing donya lan lapangan bisnis sing gegandhengan karo perjalanan. Dikarepake nawakake sawetara kesempatan, kalebu rapat bisnis, lan promosi bisnis-kanggo-bisnis lan bisnis-kanggo-pelanggan langsung.

Pak Bartlett ujar manawa dheweke ngarepake kesempatan kanggo nggunakake hubungan positif sing ana ing antarane Jamaika lan Jepang, kanggo ningkatake kerjasama pariwisata uga ningkataké Jamaika ing pameran dagang travel.

"Tourism EXPO Japan 2022 bakal nyedhiyakake platform sing penting banget kanggo Jamaika kanggo nggawe kemitraan utama nalika kita ngupayakake pasar Asia sing nguntungake," ujare Menteri Bartlett.

Dheweke negesake manawa:

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Kita wis nggawe dhasar kanggo tuwuhing kedatangan saka pasar Asia sajrone sawetara taun kepungkur."

"Dadi, partisipasi kita ing acara penting iki cukup pas nalika kita nggoleki pasar anyar lan berkembang ing jaman pasca-COVID-19, minangka bagéan saka drive kita kanggo ngedongkrak kedatangan lan penghasilan supaya bisa ngluwihi tingkat rekor pra-COVID, ” tambahe.

Sajrone trip, Mentri Bartlett dijadwalake ketemu karo sawetara pejabat pemerintah senior lan kapentingan bisnis, kalebu Menteri Luar Negeri Jepang, Pak Shunsuke TAKEI; Bapak Hiroyuki Takahashi, Ketua Asosiasi Agen Perjalanan Jepang (JATA) lan Ketua Biro Pariwisata Jepang, JTB Corporation; lan Wakil Presiden Senior Badan Kerjasama Internasional Jepang (JICA), Ibu Sachiko Imoto.

Menteri Pariwisata uga nuduhake yen dheweke ngarepake diskusi lan nuduhake wawasan sing bakal metu saka pameran kasebut. Pak Bartlett uga bakal makili Jamaika ing Panguburan Negara kanggo mantan Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe. Tilas PM, pimpinan paling suwe ing Jepang modern, tiwas ditembak tanggal 8 Juli.

Nalika ing Jepang, Menteri Bartlett uga bakal melu ing Siri Kuliah Virtual Edmund Bartlett Edisi 9 saka Pusat Manajemen Krisis lan Ketahanan Pariwisata Global (GTRCMC). Acara kasebut bakal dadi salah sawijining kegiatan utama kanggo Tourism Awareness Week (TAW) 2022, sing ditindakake sacara lokal wiwit 25 September nganti 1 Oktober. Tema minggu kasebut bakal konsisten karo Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UN).UNWTO) tema kanggo Dina Pariwisata Sedunia, sing dirayakake tanggal 27 September kanthi tema: "Rethinking Tourism."

Kegiatan liyane kalebu Layanan Gréja Thanksgiving ing Minggu, 25 September; Gaya Jamaika Runway Show ana 26. September; Simposium Visioner Peluang Pariwisata, Selasa, 27 September; forum pemuda ing Rebo 28 September; Forum Pengetahuan virtual khusus ing Kamis, 29 September; peluncuran resmi Inkubator Pariwisata Berbasis Inovasi ing dina Jumuah, 30 September; engagements ngandika sekolah saka ana, 26 September, kanggo ana, 30 September; lan lomba poster pemuda.

Menteri Bartlett ninggalake pulo kasebut dina iki, (Senin, 19 September), lan bakal bali ing dina Rebo, 28 September 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...