Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Mercedes-Benz Ngrampungake Tuntutan Tindakan Kelas Kanada kanthi rega $243 Yuta

ditulis dening editor

Daimler AG lan anak perusahaan Mercedes-Benz Kanada lan Amerika wis sarujuk kanggo ngrampungake proses kelas babagan udakara 83,000 kendaraan diesel "BlueTEC" ing Kanada. Pemukiman sing diusulake nyedhiyakake pembayaran awis lan keuntungan liyane kanggo pamilik lan penyewa saiki lan mantan.

Nilai awis pemukiman kasebut kira-kira $243 yuta CAD. Pemukiman kasebut uga menehi nilai sing signifikan kanggo Anggota Kelas ing bentuk perbaikan emisi sing nyedhiyakake emisi sing luwih resik sing bakal tundhuk karo standar emisi Kanada.

Asil iki digayuh antarane Terdakwa lan penasehat kelas Kanada, Koskie Minsky LLP lan Lenczner Slaght LLP, sawise meh nem taun litigasi.

Pemukiman nasional sing diusulake kudu disetujoni dening Pengadilan Tinggi Ontario. Sidang persetujuan bakal ditindakake tanggal 9 Februari 2022.

Yen disetujoni, program pemukiman ing Kanada bakal kalebu keuntungan ing ngisor iki:

Model Taun 2009-2016 Mercedes-Benz lan Model Taun 2010-2016 Mercedes-Benz Sprinters kanthi sistem kontrol emisi BlueTEC II

• Pembayaran awis nganti $2,925 kanggo kabeh sing nampa ndandani emisi.

• pembayaran awis nganti $ 835 kanggo kabeh mantan nduweni lan lessees.

• Pembayaran awis tambahan kiro-kiro antarane $330.20 lan $660.40 kanggo macem-macem alasan kalebu sing ana hubungane karo telat saka ndandani emisi, syarat kanggo reclassify standar emisi utawa suda kinerja kendaraan.

• Pilihan buyback ing sawetara kahanan

Peter Griffin, Counsel, Lenczner Slaght LLP wis ngandika "Asil iki minangka puncak saka upaya bebarengan kanggo nggawa menyang kesimpulan bab apes ing sajarah otomotif ing Amerika Utara".

Kirk Baert, Partner, Koskie Minsky LLP wis ngandika "Kita yakin pemukiman iki menehi ganti rugi nyata kanggo anggota kelas."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...