Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Hotel & Resor New Zealand Warta cepet

Mövenpick hotel account teka New Zealand

Mövenpick Hotels & Resorts, Mövenpick Hotels & Resorts, ngluncurake properti pisanan ing Selandia Baru kanthi bukaan resmi Mövenpick Hotel Auckland dina iki.

Hotel iki bakal dadi standout ing Selandia Anyar kanthi fasilitas kayata 'Jam Coklat', Layanan Sundae 24-jam, lan restoran lan bar khas, sing mung sawetara kemegahan sing ditawakake, nglengkapi janji merek babagan indulgensi sing ditindakake kanthi bener. .

Kanthi lokasi jantung-of-the-city lan akses menyang sawetara saka paling apik komersial, toko, nedha bengi lan rekreasi ing Auckland Makaurau, Mövenpick Hotel Auckland dianggep dadi pusat apik ing CBD kutha. Setel bakal diterusake karo mitra Wellington sing diluncurake ing wulan Juli. Kanthi anget, desain kontemporer sing canggih nanging ora tau pretentious, tamu bisa nyana kualitas lan layanan heartfelt ing ngundang, atmosfer nyedhaki.

Sarah Derry, Chief Executive Officer Accor Pacific, seneng bisa nggawa duo hotel Mövenpick menyang Selandia Baru, nawakake pengalaman Mövenpick asli kanggo wong Selandia Anyar kanggo pisanan - lan nampani pengunjung luar negeri kanthi merek anyar sing seger lan nyenengake. pasar. "Mövenpick Hotel Auckland nawakake sing beda karo pasar Selandia Baru. Para tamu bakal nampa pengalaman hotel kelas donya lan nikmati momen lan rasa sing beda saka Mövenpick, "ujare. 

Para tamu bisa nyana macem-macem pengalaman sing dikurasi kanthi ati-ati sing sifate 'Mövenpick', sing ditawakake kanggo kabeh wong. Penyayang coklat bakal nyenengake saben dina Chocolate Hour - pengalaman coklat dekaden kanthi demonstrasi langsung, saka rolling truffles kanggo icing cupcakes, dipentasake saben afternoon ing lobi hotel.

Kanggo tamu sing luwih seneng nginep ing amben, Layanan Sundae 24 jam bakal kasedhiya ing kamar, nggawe impen panganan cuci mulut sing paling liar. Yen bocah-bocah wis menehi tag, dheweke bakal entuk es krim gratis sajrone nginep. Shots Sehat - nembak energi sing dicampur karo jus utawa yogurt lan woh-wohan lan sayuran seger - uga bakal ditawakake tamu ing meja sarapan, ngimbangi dekaden kanthi praktis.

Mövenpick Hotel Auckland bakal duwe 207 kamar tamu lan suite kontemporer, gym ing situs lan virtual, restoran lan bar khas, kafe pinggir dalan, ruang konferensi rapat lan acara khusus, parkir valet lan perpustakaan. Lelungan bisnis lan konferensi perusahaan bakal dilayani kanthi apik ing ruang konferensi layanan lengkap hotel sing ana ing tingkat siji, dilengkapi wolung ruang fungsi, teknologi canggih, dhukungan teknologi lengkap, cahya awan alami, audiovisual internal, lan Wi-Fi gratis. akses.

Loro-lorone properti Mövenpick - Auckland lan Wellington - bakal dadi tujuan panedhaan dhewe, nawakake tamu lan pengunjung masakan Asian Fusion sing paling apik ing restoran BODA Auckland lan Wellington's Forage.

"Mövenpick minangka jeneng merek sing dikenal wong Selandia Baru, sing digandhengake karo kualitas lan kemewahan," tambah Sarah Derry. "Lokasi strategis loro hotel Mövenpick ing pusat kosmopolitan nyedhiyakake gerbang menyang saben kutha, lan kabeh fasilitas kuliner, toko lan komersial sing ditawakake."

Mövenpick nawakake campuran unik saka kutha lan hotel resort ing luwih saka 110 lokasi ing ndonya, kalebu Mövenpick Hotel Hobart, Mövenpick Hotel Melbourne ing Spencer, lan Mövenpick Hotel Brisbane Spring Hill (sing dijadwalake bakal dibukak). ing 2024). Kaya properti adhine, lokasi Mövenpick ing Auckland lan Wellington bakal nindakake perkara biasa kanthi cara sing luar biasa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...