News Warta cepet USA

Merek Hyatt Anyar ing Memphis

ditulis dening Dmytro Makarov

Perusahaan Hyatt Hotels Corporation bangga ngumumake introduksi merek Caption by Hyatt kanthi rencana bukaan musim panas 2022 saka 136 kamar. Katrangan dening Hyatt Beale Street Memphis ing Tenn Dumunung ing jantung Beale Street sing misuwur lan sregep, hotel layanan pilihan sing paling diantisipasi bakal ngenalake pengalaman keramahan sing dinamis kanthi rasa lingkungan sing ora jelas. Caption dening merek Hyatt uga samesthine bakal tuwuh ing pasar luang global utama nganti 2024, kalebu Shanghai, Tokyo, lan liya-liyane.  

Caption by Hyatt hotels bakal gabungke desain lan comfort saka upscale, gaya urip-maju hotel karo keluwesan properti pilih-layanan. Kanthi dhasar ngrawat wong lan panggonan lan nggawe sambungan antarane wong-wong mau, merek Caption by Hyatt setya nyewa macem-macem bakat, vendor, pengrajin, lan pemasok - lan ngrayakake keragaman wong ing komunitas sing bakal ana hotel Caption by Hyatt. .

"Caption dening merek Hyatt dirancang kanggo mbayangno apa tegese ndeleng gaya urip lan nilai sampeyan dhewe sing dibayangke ing lelungan," ujare wakil presiden lan pimpinan merek global merek gaya urip & kemewahan Hyatt, Crystal Vinisse Thomas. "We wanted kanggo nawakake papan ngendi sampeyan bisa nindakake lan dadi sampeyan lan nggawe lingkungan sing nyengkuyung tamu kanggo nggawe Caption dening Hyatt pengalaman dhewe. Kita seneng ndeleng hotel Caption by Hyatt pisanan urip ing Beale Street ing Memphis.

Desain lan Dekorasi sing Di-Upcycled & Diilhami Komunitas

Kanthi mikir maneh carane spasi dibangun, carane bahan digunakake, lan carane seni lan aksesoris dileksanakake, Caption dening hotel Hyatt bakal nggawe lingkungan sing aran luwih asli lan Playful, nanging uga luwih langgeng lan tanggung jawab.

Reflektif saka eklektik eklektik industri kontemporer-meet-urban estetika merek, hotel bakal nampilake ruang kontemporer sing kapenuhan cahya kanthi suar industri sing kuwat. Dirancang dening HBG Design, Caption dening Hyatt Beale Street Memphis bakal digabungake menyang bangunan utama bersejarah Wm. C Ellis & Sons Ironworks and Machine Shop, salah sawijining bisnis paling wiwitan lan paling dawa ing kutha kasebut. Bangunan bersejarah bakal manggon ing lemah lan lantai loro hotel, lan menara 136 kamar tamu anyar bakal munggah ing ndhuwur, nawakake para tamu pemandangan Kali Mississippi lan langit Memphis. Properti kasebut bakal nggabungake lapisan warna, tekstur, lan mural sing dicet tangan sing manthuk menyang kutha sing diarani omah.

Komitmen kanggo kelestarian uga bakal digabung ing saben level merek, kalebu nglarang plastik siji-siji, nempatake stasiun hidrasi ing saben lantai lan nggunakake bahan kanthi konten daur ulang uga bahan sing nambah umur lan panggunaan.

Decals grafis sing diselehake kanthi ati-ati nyedhiyakake telusuran unik ing saindhenging hotel kanggo menehi informasi marang tamu babagan carane sesambungan karo properti kasebut. Saka gelembung caption sing mimpin menyang stasiun hidrasi, kanggo ilustrasi tembok Playful nuduhake tamu ngendi kanggo nyumerepi lan nyimpen barang, spasi bakal dirancang kanggo langsung njawab pitakonan lan nyorot fitur penting.

Caption dening merek Hyatt tandha tandha hotel marquee bakal adorn lawang pindho hotel, anjog tamu lan warga menyang kabeh dina, ruang lounge multi-fungsi, Talk Shop.

Ruang Kuliner lan Sosial sing Disengaja sing Nyengkuyung Sambungan

Jantung Caption dening Hyatt Beale Street Memphis yaiku Talk Shop, pengalaman kedatangan merek sing dibayangake maneh ing ngendi para tamu bakal seneng karo area sambutan sing nyenengake, ruang istirahat lan ruang kerja kabeh dina, warung kopi, restoran, pasar artisanal grab-and-go lan bar koktail.

Kanggo nyukupi tamu saiki sing pengin akses cepet lan lancar, pengalaman merek uga bakal nampilake check-in, kunci seluler, lan layanan panganan pesenan seluler. Tamu uga bakal duwe akses menyang kunci kamar ing Apple Wallet sing ngidini anggota World of Hyatt nutul iPhone utawa Apple Watch kanthi lancar lan aman kanggo mbukak kunci kamar tamu lan area umum sing dilindhungi kertu kunci kaya gim, kolam renang, lan elevator - ora perlu mbukak app utawa nangani tombol kamar plastik tradisional.

Kanthi kolaborasi karo Union Square Hospitality Group, konsep Toko Dhiskusi digawe kanggo nampilake menu sing nampilake tarif sedina muput lan favorit regional sing diilhami sacara lokal kanthi bahan-bahan lokal ing setelan sing semangat lan optimis. Dhiskusi Shop ing Caption dening Hyatt Beale Street Memphis uga bakal kalebu patio expansive lan taman bir karo open geni pit lan kapapar bata sing bakal digabung menyang sajarah, façade dekoratif bangunan ing Front Street. Ing kene, para tamu bisa ngombe bir saka omah minuman lokal kayata Grind City Brewing lan liya-liyane. Hidangan kuliner khas sing disedhiyakake ing Caption dening Hyatt Beale Street Memphis bakal kalebu Bar Hearth sing kreatif sedina muput sing bakal nampilake macem-macem roti panggang lokal lan panyebaran sing enak.

Kamar Tamu Fungsional lan Sregep

Saben hotel Caption by Hyatt bakal nawakake desain kamar tamu sing kandel lan ora sopan sing nduwe area kursi kerja lan dolanan lan desain kamar mandi sing fungsional.

Akomodasi ing Caption dening Hyatt Beale Street Memphis nggawa energi hotel kanthi warna sing kandel lan seni grafis sing diilhami lokal kanggo nggawe pengalaman sing sregep, ora dikarepke, lan nduweni kepribadian sing akeh. Dirancang kanthi wangun, fungsi lan nyenengake, kamar tamu nduweni bahan non-tradisional sing wis diganti maneh, lemari modular lan ruang istirahat kerja kanthi stopkontak sing bisa diakses supaya para tamu bisa kerja, mangan lan ngendhokke kanthi kapisah saka area turu.

Desain sing ditunjuk kanthi apik ngluwihi saben kamar mandi sing wiyar, ing endi lawang sing diilhami dening kandhang industri mbukak mbukak kanggo mbukak tembok tembok kanthi tema Memphis khusus, pancuran udan sing ditutup, bathi gedhe kanthi cahya sing cukup lan ruang kontra sing menehi akeh ruangan kanggo dandanan, kit cukur, jedhing lan liyane.

Ngenalke Caption dening Hyatt Brand Globally

Setel dumunung ing pasar metropolitan lan pusat kutha uga pangembangan gaya urip campuran, lokasi Caption by Hyatt tambahan sing bakal teka kalebu:

  • Katrangan dening Hyatt Shanghai Zhongshan Park (mbukak Awal 2023)
  • Katrangan dening Hyatt Namba Osaka (bukaan 2024)
  • Katrangan dening Hyatt Kabutocho Tokyo (mbukak 2025) 
  • Katrangan dening Hyatt Ba Son Saigon (mbukak 2025)

Kanggo informasi luwih lengkap babagan merek Caption by Hyatt, bukak captionbyhyatt.com.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar