Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Republik Dominika Warta cepet

Merek Koleksi Mewah Teka ing Cap Cana. Playa Hotels & Resorts Kolaborasi karo Marriott International

Sanctuary Cap Cana, Resor All-Inclusive Koleksi Mewah Dewasa, dijadwal kanggo debut minangka Resor Kabeh-Inclusive Pisanan Brand ing Republik Dominika

Playa Hotels & Resorts, pemilik utama lan operator resort kabeh-kalebu ing Meksiko lan Karibia, lan Marriott International, Inc. dina iki ngumumake persetujuan antarane Francisco Martínez, pemilik Sanctuary Cap Cana, lan Marriott International kanggo debut Marriott pisanan kabeh. extension -kalebu merek The Luxury Koleksi ing Republik Dominika karo Sanctuary Cap Cana, Koleksi Mewah Dewasa Kabeh-Inclusive Resort. Resor anyar samesthine bakal mbukak ing musim panas 2022 miturut merek The Luxury Collection.

Dumunung ing jantung Republik Dominika, resort iki dumunung ing Cap Cana, sawijining enclave pribadi ing Punta Cana sing ana 30,000 hektar pantai tanpa cacat. Pengunjung bakal nemu macem-macem atraksi, kalebu lapangan golf "Punta Espada" dirancang dening Jack Nicklaus, marina negara-of-the-art karo luwih saka 150 slip nampung yacht nganti 150-kaki, uga pusat equestrian. nampilake rong lapangan polo kelas donya sing dirancang dening Alejandro Batros.

Sanctuary Cap Cana dijadwalake kanggo Debut minangka Resor Kabeh-Inklusif pisanan The Luxury Collection ing Republik Dominika.

Resor 325 kamar mung kanggo wong diwasa ngalami renovasi ing taun 2019 lan kalebu limang restoran a la carte, enem bar, limang kolam renang, lan Sanctuary Town, tujuan hiburan malam ing resort kasebut. Diduweni dening Francisco Martínez, Sanctuary Cap Cana samesthine bakal dadi resort sing dikelola Playa pisanan ing merek Marriott International.

"Kita seneng nggawa ekstensi merek kabeh-kalebu Koleksi Mewah sing pertama menyang Republik Dominika lan matur nuwun marang kulawarga Martínez amarga ngembangake resort sing unik," ujare Laurent de Kousemaeker, Kepala Petugas Pengembangan, Karibia lan Amerika Latin, Marriott International. "Kita uga bungah kanggo kesempatan kanggo bisa karo Playa Hotels & Resorts, operator kabeh-klebu biso dipercoyo."

"Ing usaha patungan pisanan kita karo Marriott International, Sanctuary Cap Cana minangka pilihan sing sampurna kanggo tingkat gaya lan kecanggihan sing ndadekake resort The Luxury Collection Marriott minangka standar kanggo liburan unik," ujare. Fernando Mulet, Wakil Presiden Eksekutif lan Kepala Investasi, Playa Hotels & Resorts. "Aku kanthi pribadi matur nuwun marang Pak Martinez amarga kapercayan sing terus-terusan ing Playa lan komitmen kanggo sukses properti sing apik banget iki." 

Marriott International mlebu segmen kasebut ing taun 2019, nggunakake pitung merek sing misuwur ing saindenging jagad, lan saiki nawakake portofolio 28 properti sing kalebu kabeh. Merek Luxury Collection Hotels & Resorts nduwe 123 hotel ing saindenging jagad ing 41 negara lan wilayah.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...