Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Merek Lingerie Mbantu Wanita Diperiksa Kanker Payudara

Adore Me - Logo ing Ungu
ditulis dening Dmytro Makarov

Kanggo ngurmati Wulan Kesadaran Kanker Payudara, merek lingerie & pengecer online Adore Me kerja sama karo American Cancer Society kanggo nambah kesadaran babagan pentinge screening.

Ing taun 2020-utamane ing bagean pandemik sing paling ala - ana penurunan 60% ing tingkat screening kanker payudara taunan. Mammograms minangka cara sing paling efektif kanggo ndeteksi kanker payudara ing tahap paling awal-lan amarga akeh wanita sing ora kejawab mammogram taunan, ana kemungkinan mundhak akeh kasus sing ora dideteksi ing taun 2021.

Kanggo nambah kesadaran babagan pentinge screening, Adore Me melu ing American Cancer Society's Making Strides Against Breast Cancer Walk ing Central Park. "Seneng banget kanggo ndeleng macem-macem tim penggalangan dana ing perusahaan, sesambungan karo wong sing slamet kanker payudara, lan ngrungokake critane. Kita malah duwe kémah nalika mlaku-mlaku kanggo nyedhiyakake perlengkapan bra gratis kanggo para peserta, "ujare Chloé Chanudet, Kepala Pemasaran Adore Me. "Kanker payudara minangka panyebab Adore Me tansah cedhak karo ati kita, lan kita bakal tansah nerusake obrolan babagan screening - sajrone lan sawise Wulan Kesadaran Kanker Payudara." 

Kemitraan Adore Me uga kalebu sumbangan langsung menyang American Cancer Society, penggalangan dana internal perusahaan, lan komunikasi karo jutaan pelanggan Adore Me babagan pentinge screening. "American Cancer Society ngucapke matur nuwun kanggo dhukungan saka Adore Me, sing wis nyengkuyung para pelanggan lan komunitas supaya melu nambah kesadaran lan dana kanggo mungkasi kanker payudara liwat mlaku-mlaku Making Strides Against Breast Cancer," ujare Meagan Hallworth, Manajer Pembangunan Senior ing American Cancer Society. "Kita bungah babagan kolaborasi iki, lan bebarengan kita bakal ngrayakake slamet lan thrivers, lan mbantu mbiayai masa depan riset lan program kanker payudara."

American Cancer Society nyaranake wanita sing umure luwih saka 40 taun kanggo gawe jadwal mammogram saben taun, lan wanita sing umure luwih saka 20 kanggo nindakake pemeriksaan payudara dhewe saben wulan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...