Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan Uni Emirat Arab

Pasar Wisata Arab: Merek Pariwisata Etis Saiki dadi Trending

Pasar Plancongan Arab Dubai
ditulis dening Linda S. Hohnholz

RX Global, penganjur Pasar Perjalanan Arab (ATM), wis ngumumake manawa 2022 bisa nyekseni kebangkitan maneh ing para wisatawan sing sadar merek, sawise komentar sing ditampa saka delegasi sing nekani seminar pribadi lan virtual 2021 babagan pariwisata sing tanggung jawab.

  1. Umpan balik saka seminar pariwisata tanggung jawab 2021 nemtokake tren pasar potensial kanthi kelestarian lan kesadaran sosial ing dhasar dhasare.
  2. Hotel, maskapai, lan tujuan resort kudu urip lan ambegan nilai merek.
  3. Daftar Google anyar bakal nggawe hotel verifikasi kredensial lingkungan. 

"Umpan balik sing ditampa, wis ngidini kita ngenali profil lelungan tartamtu, sing saiki aktif nggoleki merek etika sing kudu ditindakake lan pengin ndeleng bukti nyata saka merek kasebut nindakake apa sing diklaim.

"Vertikal potensial iki nuduhake kombinasi karakteristik sing digandhengake karo petualang ruangan, kesehatan, ekowisata, nomad digital ing 'workcations', turis pengalaman lan wisatawan sing sadar sosial," ujare Danielle Curtis, Direktur Pameran ME, Pasar Plancongan Arab.

"Mesthi wae, kita bakal nampilake tren sing berkembang iki sajrone acara hibrida 2022 sing ditindakake langsung lan langsung ing Dubai World Trade Center tanggal 8-11 Mei 2022, kanthi edisi virtual tanggal 17 lan 18 Mei 2022.

"Program konferensi kita kanggo ATM 2022 isih digawe nanging wis ana sesi sing bakal ngatasi tantangan sing diadhepi maskapai, hotel lan tujuan liyane, ing mangsa ngarep, kayata kesehatan lan safety, teknologi lan kesetaraan ing kesehatan, pendidikan, lan ekonomi. kesempatan,” tambah Curtis.

Sajrone seminar penerbangan ing ATM 2021, para ahli rumangsa yen bakal dadi istirahat luang sing cendhak, sing milih operator murah bakal dadi sing pertama pulih sawise pandemi. Sanajan isih kaya ngono, segmen pasar sing berkembang iki mesthi ora mung mung siji lokasi, bakal milih tujuan sing luwih dawa lan tetep ing wektu sing luwih suwe, diselingi karo wektu kerja.

"Ing ngisor iki meh padha. Turis iki isih pengin ndeleng merek sing setya marang kesehatan lan safety lan bukti nyata saka strategi sing lestari kayata sertifikasi karo organisasi independen, "ujare Curtis.

Kanggo nandheske panjaluk kasebut, miturut data pasar ing Statista, 81% saka 29,349 wong diwasa sing ditliti ing awal taun iki, ing 30 negara dikonfirmasi manawa pengin tetep ing resort sing lestari, paling ora sepisan ing 12 wulan ngarep. Limang taun kepungkur, mung 62% responden, nggawe pratelan sing padha.

Pancen, Google nemokake yen istilah telusuran "hotel ijo," wis tambah kaping papat sajrone 18 wulan kepungkur babagan volume. Dadi, kanggo mbantu para turis eko, Google saiki bakal ngakreditasi hotel kanthi lambang eko ijo ing jejere jenenge sajrone telusuran rutin. Iki uga bakal nambah rincian kabijakan lan prosedur lan kegiatan kelestarian khusus properti kasebut. Kanggo nduweni kualifikasi, hotel kudu nduweni prestasi sing diaudit dening pihak katelu sing bisa dipercaya.

"Iki bakal nyedhiyani liyane transparan kanggo tamu potensial lan bantuan kanggo hotel ganjaran karo prestasi lingkungan asli,"Sa Curtis.

Saiki ing taun kaping 29 lan kerja sama karo Dubai World Trade Center (DWTC) lan Departemen Pariwisata lan Pemasaran Perdagangan Dubai (DTCM), acara kasebut, nuduhake sorotan ing 2022 bakal kalebu, antara liya, puncak tujuan sing fokus ing pasar sumber utama. Saudi, Rusia, China lan India.

Travel Forward, acara global terkemuka kanggo teknologi lelungan sing menehi sorotan babagan teknologi paling anyar, generasi sabanjure kanggo lelungan lan perhotelan, forum pembeli ATM lan acara jaringan kacepetan, uga ARIVAL Dubai @ ATM. Liwat seri webinar forum darmabakti iki nyakup tren saiki lan mangsa kanggo operator tur lan atraksi kanthi fokus ing bisnis berkembang liwat marketing, teknologi, distribusi, Kepemimpinan pamikiran lan sambungan tingkat eksekutif.

ATM 2022 uga bakal dadi tuan rumah puncak konferensi khusus ing Panggung Global, kalebu penerbangan, hotel, pariwisata olahraga, pariwisata ritel lan seminar investasi perhotelan khusus. Asosiasi Perjalanan Bisnis Global (GBTA), organisasi perdagangan lelungan lan rapat bisnis utama ing donya, bakal melu ATM maneh. GBTA bakal ngirim konten travel bisnis paling anyar, riset lan pendidikan kanggo drive Recovery lan ndhukung wutah ing lelungan bisnis.

ATM bakal duwe peran integral ing Arab Travel Week, festival acara khusus kanggo profesional lelungan saka kabeh ndonya, kanggo kolaborasi lan mbentuk pemulihan industri perjalanan Timur Tengah, liwat pameran, konferensi, briefing sarapan, penghargaan, peluncuran produk lan acara jaringan.

Babagan Pasar Plancongan Arab (ATM)

Pasar Travel Arab (ATM), saiki ing taun kaping 29, minangka acara lelungan lan pariwisata internasional ing Timur Tengah kanggo profesional pariwisata mlebu lan metu. ATM 2021 Kab nuduhake luwih saka 1,300 perusahaan pameran saka 62 negara ing sangang aula ing Dubai World Trade Centre, kanthi pengunjung saka luwih saka 140 negara sajrone patang dina. Pasar Wisata Arab minangka bagéan saka Minggu Perjalanan Arab. #IdeasArriveHere

Sabanjure acara pribadi: Minggu, 8 Mei nganti Rebo, 11 Mei 2022, Dubai World Trade Centre, Dubai.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...