Australia Hotel & Resor New Zealand News Warta cepet Resorts

Hotel Merek QT Teka ing Newcastle Australia

ditulis dening Dmytro Makarov

QT Hotels & Resorts, Koleksi hotel Desainer ing Australia lan Selandia Anyar, bakal rauh debut hotel Newest ing Newcastle, kutha munggah-lan-teka dumunung rong jam lor Sydney ing pesisir Pasifik Australia lan gapura kanggo wilayah anggur Hunter Valley. Dibukak tanggal 9 Juni 2022, QT Newcastle sing paling diantisipasi uga bakal nampilake restoran Jana lan Rooftop ing bar QT.

Ing arah saka diakoni Chef Massimo Speroni, sing asalé saka Bacchus-menang ing Brisbane, QT Newcastle kang signature restaurant Jana bakal nawakake bar munggah pangkat lan menu Panggangan, nuduhake seger, prodhuk lokal, daging lan panganan laut saka wilayah. Panggangan pilihan steak premium wis sumber tanggung saka New South Wales - kalebu 2GR, Riverine, Jack's Creek lan Rangers Valley - nalika lamb asalé saka Pukara Estate, mung 40 menit saka hotel. Dirancang dening kolaborator desain QT Nic Graham lan dihiasi karo karya seni sing nyenengake, Jana bakal duwe pawon sing mbukak, lemari daging sing wis tuwa, lan ruang makan pribadi sing nggumunke. Menu anggur bakal dikurasi kanthi kemitraan karo Tyrell, mitra anggur resmi hotel lan "penjaga wilayah anggur paling tuwa ing Australia, Lembah Hunter," miturut Direktur Minuman QT, Chris Morrison.
"Sejatine filosofi QT, QT Newcastle bakal menehi pengalaman panganan lan omben-omben sing inventif, sing nyoroti asal-usul lokal," ujare Chef Speroni. "QT minangka juara kanggo nyedhiyakake pengalaman sing luar biasa kanthi sentuhan kemewahan lan quirk, saka desain nganti layanan teken. Aku bungah kanggo nampilake lan juara Lembah Hunter sing apik lan wilayah sekitar.
Permata ing makutha QT Newcastle, Rooftop ing QT pamer uninterrupted views tengen pelabuhan, program cocktail inovatif lan dhaftar anggur lokal, lan menu izakaya-inspirasi saka cokotan cahya. Koleksi roh sing komprehensif bakal nampilake sake, umeshu lan perpustakaan Whisky Jepang paling gedhe ing Newcastle. Nglengkapi koktail kreatif kayata Harajuku Highball lan Tomasu Margarita, menu panganan nduweni sorotan kayata sashimi salmon, pitik yakitori lan tusuk sate robata terong miso.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan QT Newcastle, riko qtnewcastle.com.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar