Sindikasi

Outlook Pasar Methionine Nyakup Strategi Bisnis Anyar kanthi Kesempatan 2029

ditulis dening editor

Outlook Pasar Methionine

 

Methionine minangka komponen utama sing digunakake ing iwak sirip, crustacea, lan udang. Iki minangka asam amino penting sing ditemokake ing manungsa. Iki nduweni peran penting ing kesehatan lan metabolisme akeh spesies, kalebu manungsa. Suplemen methionine migunani kanggo wong sing nandhang keracunan tembaga. Papan pangan lan nutrisi ing Amerika Serikat nyetel RDA (Recommended Dietary Allowances) kanggo asam amino ing taun 2002. Kanggo methionine, tunjangan maksimum sing dianjurake kanggo wong diwasa yaiku 19mg / kg bobot awak / dina. Uga, miturut program organik sing disertifikasi AS, methionine diidini minangka tambahan kanggo pakan unggas organik.

Tingkat methionine sing dhuwur ditemokake ing endhog, iwak, lan daging. Panggunaan ing farmasi kalebu ngobati alergi, alkoholisme, penundaan obat, depresi, asma, efek samping radiasi lan liya-liyane. Nanging, miturut akeh panaliten, konsumsi methionine sing berlebihan digandhengake karo tuwuhing kanker, sing dadi alangan kanggo tuwuhing pasar methionine.

Kanggo Njaluk Salinan Salinan Laporan kunjungan:  https://www.futuremarketinsights.com/reports/brochure/rep-gb-9613

Sektor Pakan Kewan kanggo Mimpin Pertumbuhan Pasar Metionin

Pakan kewan wis muncul minangka bagean panggunaan pungkasan aplikasi utama lan samesthine bakal mimpin segmen kasebut ing taun-taun sing bakal teka. Unggas minangka konsumen utama kanggo methionine. Munculé mundhak saka protein iwak lan diet adhedhasar tuna infused, lan tambahan olahraga sing mimpin kanggo gaya urip sehat samesthine kanggo nyedhiyani ngedongkrak pinunjul kanggo pasar. Methionine berkembang minangka panggantos bubuk iwak amarga luwih murah, efektif, lan gampang kasedhiya. Ing pharmaceuticals, methionine digunakake kanggo obat-obatan kanggo nambani kelainan ati, nambah acidity saka cipratan lan nambani tatu. Keprigelan sing tuwuh kanggo kesejahteraan kewan diantisipasi dadi faktor utama sing nyebabake pasar methionine sajrone sawetara taun sabanjure.

Pasar Methionine: Pangembangan Utama

  • Ing Oktober 2016, Evonik Industries miwiti pambangunan kompleks metionin sing nomer loro ing Singapura. Komplek iki nduweni kapasitas produksi sekitar 150,000 metrik ton kanthi biaya investasi awal luwih saka setengah milyar dolar.
  • Ing Juli 2015, Evonik Nutrition, DSM Nutritional Products Ltd., lan Care GmbH ngumumake persetujuan pembangunan bebarengan kanggo produksi produk asam lemak omega-3 adhedhasar alga sing digawe kanggo nutrisi kewan, utamane kanggo aplikasi panganan kewan. Kontrak kasebut ditujokake kanggo nyukupi kebutuhan asam lemak omega-3 sing saya tambah.

Pasar Methionine: Analisis Regional

Pasar methionine ing Asia-Pasifik samesthine bakal dadi bagean paling gedhe babagan volume amarga akeh populasi lan industri pakan kewan sing akeh. Tambah dikarepake kanggo dietary lan suplemen olahraga samesthine duwe peran penting ing tuwuhing pasar ing Asia-Pasifik. Kajaba iku, produksi sapi wis akeh banget, sing dijangkepi bisa mbantu Asia Pasifik supaya bisa nahan posisi ing pasar ing pungkasan jaman ramalan. Kangge, pasar methionine ing Amerika Utara samesthine bakal ndhaptar wutah paling cepet sajrone ramalan. Miturut jinis produk, methionine adhedhasar tanduran mimpin pasar lan samesthine bakal entuk saham luwih akeh sajrone ramalan amarga norma pemerintah sing ketat kanggo nglarang panganan balung lan silase iwak.

Telusuri Laporan Lengkap ing:  https://www.futuremarketinsights.com/reports/methionine-market

Pasar Methionine: Peserta Utama

Sawetara peserta pasar ing pasar Methionine yaiku:

  • Industri Evonik
  • Tokyo Chemical Industry Co.
  • Sumitomo Chemical Corporation Limited Sajarah rega saham
  • Perusahaan Bluestar Adisseo
  • CJ Cheil Jedang
  • Ajinomoto Co, Inc.
  • Chongqing Unisplendor Chemical
  • Kesehatan Hewan Phibro
  • Sunrise Nutrachem
  • Prinova Group
  • Iris Biotech GmbH
  • Kyowa Hakko Bio Co, Ltd
  • Produk Nutrisi DSM AG
  • Tocris Bioscience
  • Beijing FortuneStar S&T Development Co., Limited
  • Jinzhou Jirong Amino Acid Co., Ltd.
  • AnaSpec, Inc.
  • Novus International Inc.
  • Kingchem Life Science LLC
  • Stolt Nielsen Japan Co., Ltd.

Laporan riset nampilake penilaian lengkap babagan pasar Methionine lan ngemot wawasan, fakta, data sejarah, lan data pasar sing didhukung statistik lan industri sing divalidasi. Iki uga kalebu proyeksi nggunakake set asumsi lan metodologi sing cocog. Laporan riset nyedhiyakake analisis lan informasi miturut segmen pasar kayata jinis produk, aplikasi, lan panggunaan pungkasan.

Laporan kasebut nyinaoni analisa lengkap ing:

  • Segmen Pasar Metionin
  • Dinamika Pasar Metionin
  • Ukuran Pasar Metionin
  • Pasokan lan Panjaluk Methionine
  • Tren / Masalah / Tantangan Saiki sing ana gandhengane karo Pasar Methionine
  • Lanskap Kompetisi lan Peserta Pasar Berkembang ing Pasar Methionine
  • Analisis Rantai Nilai Pasar Methionine

Analisis regional kalebu:

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Mexico, Brasil)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Prancis, Italia, Spanyol, Polandia, Rusia)
  • Asia Wétan (China, Jepang, Korea Selatan)
  • Asia Kidul (India, Thailand, Malaysia, Vietnam, Indonesia)
  • Oceania (Australia, Selandia Baru)
  • Timur Tengah & Afrika (Negara GCC, Turki, Afrika Lor, Afrika Kidul)

Laporan kasebut minangka kompilasi informasi tangan pertama, penilaian kualitatif lan kuantitatif dening analis industri, masukan saka pakar industri lan peserta industri ing rantai nilai. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis jero babagan tren pasar induk, indikator ekonomi makro, lan faktor pamrentahan bebarengan karo daya tarik pasar miturut segmen. Laporan kasebut uga menehi peta pengaruh kualitatif saka macem-macem faktor pasar ing segmen pasar lan geografi.

Segmentasi Pasar Metionin

Pasar Methionine bisa dipérang miturut jinis produk lan panggunaan pungkasan

Adhedhasar jinis produk, pasar Methionine bisa dipérang dadi:

Adhedhasar panggunaan pungkasan, pasar Methionine bisa dipérang dadi:

  • Suplemen Pangan lan Pangan
  • Feed Kewan
  • Unggas
  • Babi
  • Sapi
  • Others
  • Pharmaceuticals

Waca Laporan sing Gegandhengan:

Babagan Insight Market Market (FMI)
Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama layanan intelijen lan konsultasi pasar, nglayani klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, lan duwe pusat pangiriman ing Inggris, AS lan India. Laporan riset pasar lan analisis industri paling anyar saka FMI mbantu bisnis ngatasi tantangan lan nggawe keputusan kritis kanthi yakin lan jelas ing tengah-tengah kompetisi sing larang. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi menehi wawasan sing bisa ditindakake sing nyebabake wutah sing lestari. Tim analis sing dipimpin pakar ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien kita nyiapake kabutuhan konsumen sing terus berkembang.

Hubungi kita: 

Wawasan Pasar mbesuk,
Nomer Unit: 1602-006
Teluk Jumeirah 2
Nomer Plot: JLT-PH2-X2A
Menara Danau Jumeirah
Dubai
Uni Emirat Arab
LinkedInTwitterblog



Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Klik kanggo Kiriman Warta Penerbangan

aviation

Klik kanggo warta kanggo lelungan

Klik kanggo Breaking News Press Release posting

BreakingNews.travel

Nonton Acara Breaking News kita

Klik kene kanggo Hawaii News Onine

Klik kanggo Warta babagan Rapat, Insentif, Konvensi

Klik kanggo Artikel Warta Industri Travel

Klik kanggo Open Source Press Releases