Metro Copenhagen kanggo Nutup Sauntara kanggo Operasi Tes

Sepur Metro Copenhagen
Miturut Gadgetbox ing Wikipedia basa Inggris
Avatar Binayak Karki
ditulis dening Binayak Karki

Para komuter disaranake ngenteni wektu lelungan sing luwih dawa kanthi alternatif bis.

Copenhagen Metro disetel kanggo mungkasi layanan kanggo sementara M3 Cityring line lan garis M4 wiwit dina Setu, 10 Februari, nganti 26 Februari.

Penutupan iki minangka bagean saka persiapan kanggo peluncuran limang stasiun anyar ing jalur M4 ing mangsa panas iki.

Operasi tes sing bakal teka diwenehake dening hukum kanggo stasiun anyar, sing bakal nggunakake sistem tanpa driver sing padha karo stasiun jalur M3 lan M4 sing ana.

Penutupan kasebut, sing diumumake wulan kepungkur, bakal mengaruhi udakara siji yuta penumpang saben minggu. Nalika jalur M1 lan M2 lawas bakal terus operasi normal, bis bakal ngganti bagean sing ditutup.

Nanging, para komuter disaranake ngenteni wektu lelungan sing luwih dawa kanthi alternatif bis.

Jalur M4 anyar bakal dumunung ing sisih kidul Kopenhagen tengah ing wilayah Valby lan Sydhavn, kanthi jeneng kalebu Haveholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen, Mozarts Plads, lan København Syd (Copenhagen South).

Jalur M3 lan M4, sing diresmikake ing taun 2019 lan 2020, wis nyumbang sacara signifikan kanggo infrastruktur transportasi kutha.

About penulis

Avatar Binayak Karki

Binayak Karki

Binayak - adhedhasar ing Kathmandu - minangka editor lan penulis nulis kanggo eTurboNews.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...