Wisata Meksiko Cara SKAL: Persahabatan, Roti Bakar Khusus, lan Bintang ing AGM

Print Friendly, PDF & Email

Nalika kanca-kanca ing pariwisata teka bebarengan, biasane kalebu Roti Bakar SKAL.

Didegaké ing taun 1934, Skål International minangka siji-sijine organisasi profesional sing promosi Pariwisata lan persahabatan global, nggabungake kabeh sektor industri Pariwisata. Klub SKAL ing saindenging jagad gabung ing SKAL.

Print Friendly, PDF & Email

Sekretaris Pariwisata & Presiden Internasional SKAL Burcin Turkkan minangka bintang loro ing AGM Klub SKAL sing bubar rampung ing Meksiko.

Watch Sekretaris Pariwisata Meksiko, Hon. Miguel Torruco Marques kanthi alamat khusus banget kanggo ndhukung SKAL, Persahabatan, lan Semangat Pariwisata Meksiko.

Presiden Internasional SKAL Burcin Turkkan mabur saka Atlanta kanggo rawuh ing AGM (Rapat Umum) kanggo Klub SKAL Meksiko.

SKAL MEXICO VPresiden es Jane Garcia njupuk alih peran anyar minangka presiden kanggo SKAL Mexico saka Enrique Flores.

Skål minangka roti panggang Skandinavia saka kekancan sing diadopsi dening Organisasi SKAL lan muhibah sing bisa ditawakake nalika ngombe, lungguh kanggo mangan, utawa ing acara resmi. Sawetara penggemar budaya Skandinavia wis popularized roti panggang ngluwihi negara asalé, lan asring bisa krungu ing akeh sudhut aneh ing donya, utamané ing wilayah karo populasi Skandinavia gedhe. Tembung kasebut uga bisa dieja skal utawa skaal.

Ing Pariwisata SCAL kalebu luwih saka 12706 anggota, kalebu Manajer lan Eksekutif industri, ketemu ing tingkat Lokal, Nasional, Regional lan Internasional kanggo nindakake bisnis ing antarane kanca-kanca ing luwih saka 318 Klub Skål ing 97 negara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar