Warta cepet USA

Miami Fashion Week® Mbalik Kanthi Edisi sing Diowahi lan Langsung

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Kanthi Missoni minangka Tamu Istimewa lan Fokus ing Kelestarian, Lineup Taun Iki Nyedhiyakake Panas Bali menyang Panggonan Paling Apik ing Miami kanggo Ngrayakake Fashion kanthi Cara Inovatif

Sing paling bergengsi Miami Fashion Week® (MIAFW), bali menyang Miami, Florida ana 31. Mei 2022, nganti Minggu, 5. Juni 2022. Minggu lintang-lintang sing diantisipasi banget njupuk fashion saka landasan pacu, lan katon ing hotspot Miami paling coveted lan panggonan apik.

Sawise hiatus rong taun, 22nd edisi Miami Fashion Week® bakal dianakaké ing wong, nggawa pemandangan fashion bali menyang Miami. Nampilake dhaptar desainer sing diakoni sacara internasional, kalebu merek tamu khusus Missoni, acara taun iki nggawa rasa internasional menyang pusat budaya global yaiku Miami.

Acara seminggu bakal nggabungake fashion, budaya, seni, kelestarian lan liya-liyane, diwiwiti dina Selasa, 31 Mei.st karo konferensi penet ing Miami East Hotel, hotel certified LEED karo fokus ing laku sustainable. Desainer, pakar industri, selebriti lan influencer bakal rawuh ing acara sing bakal dianakake ing macem-macem papan ing saindhenging Miami, kalebu lokasi sing ramah lingkungan.

Kelestarian uga bakal duwe peran penting ing acara taun iki. Kanthi pandemi sing nuduhake pentinge lan kabutuhan praktik busana sing lestari kanggo mbatesi gangguan rantai pasokan lan efek saka industri fashion ing lingkungan, Miami Fashion Week darmabakti kanggo nandur modal kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo nyorot peran kelestarian sajrone minggu fashion global. njamin wutah lan masa depan industri. 

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

acara MIAFW bakal njupuk Panggonan ing saindhenging Miami, saka Vizcaya Museum & Gardens, Seaspice, Gary Nader Art Center, lan kanggo Frost Science Museum, ngrameke fashion ing cara anyar lan macem.

Tambahan anyar kanggo desainer taun iki, Miami Fashion Week kanthi bangga menehi tamu khusus, merek gaya urip mewah Italia Missoni. Misuwur donya kanggo rajutan sing apik, Missoni bakal nampilake koleksi busana wanita ing Rebo, 1 Juni.st ing Vizcaya Museum & Gardens.

Desainer terhormat Naeem Khan, Benito Santos, Angel Sanchez, Ágatha Ruiz de la Prada lan Rene dening RR, lan liya-liyane uga bakal debut koleksi resort paling anyar ing saindhenging minggu.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...