Sindikasi

Mikroalga ing Pasar Sektor Pakan Kewan 2022 Pemain Utama, Analisis SWOT, Indikator Utama lan Prakiraan nganti 2031

ditulis dening editor

Pamilik ternak dadi sadar babagan asupan pakan dening ternak lan milih label sing resik, bahan alami, organik, lan vegan. Ana akeh panjaluk kanggo pakan sing diprodhuksi tanpa nggunakake pengawet, rasa buatan, warna buatan, bahan sintetik, antibiotik, utawa pestisida beracun.

Akibate, dikarepake kanggo mikroalga ing sektor pakan ternak bakal total US $ 57.54 Mn ing 2021 lan tekan US $ 80.96 Mn ing 2031, munggah ing CAGR 3.5%, nemokake Future Market Insights (FMI) ing panaliten paling anyar.

Mikroalga akeh digunakake minangka pewarna alami lan penambah rasa ing aplikasi pakan kewan. Kanggo ngganti bahan nutrisi sintetik, pemain utama ing industri pakan kewan pindah menyang sawetara spesies mikroalga.

Urbanisasi kanthi cepet lan penghasilan sing luwih dhuwur duwe peran penting kanggo ngembangake panjaluk mikroalgae ing sektor panganan kewan ing negara berkembang. Pasar berkembang dadi kunci kanggo produser amarga kenaikan sing signifikan ing peternakan lan kepemilikan kewan.

Tepung rapeseed lan kedhele minangka panganan protein dhuwur sing umum digunakake kanggo ternak lan unggas. Spirulina platensis microalgae digunakake minangka substitusi parsial karo rapeseed lan meal kedele. Formula iki nambah produksi susu lan protein susu.

Amarga asupan pakan minangka unsur paling penting sing mengaruhi produksi susu, ningkatake kecernaan mikroalga kanggo sapi perah duweni potensi kanggo ningkatake produksi susu. Mula, pabrikan pakan kewan nggunakake mikroalga spirulina minangka pengganti rapeseed lan kedele, nyurung pertumbuhan penjualan mikroalga ing formulasi pakan kewan.

Tombol Penting saka Sinau Pasar

  • Spirulina kira-kira 39.0% saka total pangsa pasar ing taun 2021 lan samesthine bakal dominan amarga konsentrasi protein sing dhuwur banget.
  • Mikroalga banyu tawar ing sektor pakan kewan nyumbangake pangsa pasar luwih saka 80% ing taun 2021 lan bakal tuwuh ing CAGR 3.2%, amarga akses sing luwih gampang.
  • Aplikasi pakan unggas lan pakan babi duwe luwih saka 65% pangsa pasar ing taun 2021. Pakan akuakultur bakal nuduhake wutah sing nguntungake kanthi CAGR 5.1%.
  • AS bakal nyathet luwih saka 90% dodolan ing Amerika Utara nganti 2031 dibantu karo kabijakan pemerintah sing apik.
  • Brasil nduwe luwih saka 50% saham ing Amerika Latin, didorong dening panjaluk saka industri peternakan sing akeh banget.

"Peningkatan populasi ternak sing terus-terusan lan permintaan kanggo daging lan produk susu, lan keprihatinan babagan bahan pakan sing luwih sehat sing dipikolehi saka sumber daya alam bakal nyebabake panjaluk mikroalga ing formulasi pakan," ngandika analis timbal ing FMI.

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki @ https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-13683

Sapa sing menang?

Pemain utama sing melu ngasilake lan nyuplai mikroalga kanggo aplikasi pakan kewan aktif melu ngganti strategi pasar, kapasitas produksi, lan pangembangan mikroalga liyane ing sektor pakan kewan.

Sawetara pemain utama sing nyebabake panjaluk mikroalga ing sektor pakan ternak yaiku DIC Corporation Cyanotech Corporation, Koninkliijke DSM NV, Roquette Frères, BASF SE, Fuji Chemical Industries Co., Ltd, Parry Nutraceuticals, BGG (Beijing Gingko Group), KDI Ingredients. , Sinoway Industrial Co., ltd., INNOBIO Corporation Limited, Yunnan Alphy Biotech Co., Ltd, Algaecan Biotech Ltd., Algatechnologies Ltd., Cardax, Inc., Igene Biotechnology, Inc., Fenchem Biotek Ltd., AstaReal Inc., Valensa International, lan Kunming Biogenic Co., Ltd.

Entuk Wawasan Berharga babagan Permintaan Mikroalga ing Sektor Pakan Kewan

Future Market Insights, ing laporan anyar, nampilake analisis sing ora bias babagan panjaluk global kanggo mikroalga ing panganan kewan sektor, nyakup data panjaluk sajarah lan angka ramalan kanggo periode antarane 2021 lan 2031. Panliten kasebut nyritakake wawasan sing menarik babagan pertumbuhan sing dideleng ing pasar. Adhedhasar panjaluk mikroalga ing sektor pakan kewan adhedhasar jinis spesies, wis diklasifikasikake minangka spirulina, chlorella, dunaliella, haematococcus, crypthecodinium, schizochytrium, euglena, nannochloropsis, phaedactylum lan liya-liyane. Adhedhasar sumber, panjaluk mikroalga ing sektor pakan kewan diklasifikasikake minangka banyu segara lan banyu tawar. Adhedhasar aplikasi panggunaan pungkasan, panjaluk mikroalga ing sektor pakan kewan diklasifikasikake minangka pakan unggas, pakan babi, pakan sapi, pakan akuakultur, lan pakan jaran. Secara regional, panjaluk mikroalga ing sektor pakan kewan kalebu Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa, Asia Pasifik lan Timur Tengah lan Afrika (MEA).

Tuku Saiki @ https://www.futuremarketinsights.com/checkout/13683

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar