Mikronesia nampa proposal kanggo resor eko-lodge bintang 5 ing Pohnpei

air terjun
air terjun
ditulis dening editor

Negara Federasi Mikronesia (FSM) wis suwe nyoba dadi pemain sing luwih gedhe ing industri pariwisata lan pariwisata, nanging ora ana konektivitas udara lan kekurangan infrastruktur hotel

Print Friendly, PDF & Email

Negara Federasi Mikronesia (FSM) wis suwe nyoba dadi pemain sing luwih gedhe ing industri pariwisata lan pariwisata, nanging amarga ora ana konektivitas udara lan kurang prasarana hotel, wilayah kasebut ora duwe industri sing bisa ngomong. saka Saiki maskapai penerbangan sing nganakake wilayah kasebut yaiku United, lan minangka monopoli, dheweke dikenani biaya penerbangan sing dhuwur banget, amarga bisa.

Sanajan ana watesan, Asosiasi Perjalanan Asia Pasifik (PATA) bubar nganakake KTT Tahunan ing Guam wulan Mei kepungkur, lan Rapat Tri-Tahunan Mikronesia PATA dijadwalake diwiwiti tanggal 15-18 Agustus ing Pohnpei. KTT Tahunan PATA minangka kesempatan nyata pisanan kanggo FSM kanggo ngembangake proyek sing sejatine bisa nggawa dolar pariwisata sing dibutuhake ing negara kasebut. Duwe hotel bintang 5 gedhe ing Pohnpei bakal mbukak kesempatan kanggo kompetisi karo hotel liyane ing Micronesia uga mbukak kemungkinan maskapai penerbangan liyane sing njadwalake penerbangan menyang wilayah kasebut, sing bakal nggawe tarif kompetitif.


Host ing ibukutha negara iki akeh sing ditawakake kanggo kekasih, penjelajah, lan pejalan kaki alam. Pohnpei minangka pulo paling gedhe lan paling dhuwur ing FSM. Pulo iki nyedhiyakake kegiatan luar ruangan sing apik kanggo turis, kalebu air terjun sing luar biasa, alas mangrove sing sugih, lan nyilem. Plancongan kapal cendhak bisa digawe menyang rong atoll, yaiku Ant lan Pakin, sing nuduhake aura swarga tanpa karusakan. Lan kanggo wong sing kepengin weruh, isih akeh sing kudu dingerteni babagan reruntuhan Nan Madol sing misterius, sing diarani Venesia Pasifik - kutha buatan karo saluran sing kebak segara sing nate dadi peradaban kerajaan sing subur lan sisa-sisa peradaban Pohnpeian kuna isih ditliti lan ditliti.

Pamrentah Negara Pohnpei (PSG) njaluk usulan saka panyedhiya layanan sing mumpuni kanggo Studi Kelayakan kanggo hotel resor kelas internasional, bintang 5, nganti 200 kamar, hotel resor ramah lingkungan, kanthi garis pantai, adhedhasar standar internasional, dununge ing Pulo Pohnpei, Negara Federasi Mikronesia. Tujuan hotel resor iki yaiku kanggo narik kawigaten para pengunjung internasional sing bakal teka ing Pohnpei utamane kanggo ngrasakake kaendahan alami saka akeh air terjun sing nyengsemake lan njelajah reruntuhan Nan Nanol kuna, sing dipilih dadi sebutan minangka situs Warisan Dunia PBB. Lokasi resor resor iki bisa dadi pamrentah utawa lahan duweke pribadi kanthi titel sing jelas, ana, lan / utawa direklamasi. Masalah lingkungan, kayata gangguan paling sithik ing pulau lan sumber daya mangrove unik ing sekitar Pohnpei minangka bagean penting ing panliten iki.

Resor kasebut bakal tumindak minangka "perusahaan jangkar," sing menehi stimulasi layanan maskapai internasional tambahan; paningkatan konsumsi panganan lan omben-omben lokal; tambah taksi, mancing olahraga, surfing, nyilem, layanan operator tur, lan penjualan kerajinan tangan; uga nambah pesenan ing hotel liyane ing pulau kasebut minangka asil saka kampanye pemasaran internasional. Utamane, resor iki bakal ngunggahake total kamar hotel sing kasedhiya ing Pohnpei saka 250 dadi udakara 450, mula posisi Pohnpei kanggo narik kawigatene konferensi cilik lan menengah ing Pasifik. Kaya ngono, hotel resor iki uga bakal ngemot fasilitas konferensi / ruang rapat / pameran multi-tujuan sing bisa nampung nganti 500 wong. Sampeyan uga bakal duwe restoran / bar sing cocog uga kabeh fasilitas liyane sing khas kanggo fasilitas bintang lima. Utamane, resor iki bakal nggunakake teknologi energi lan sumber pasokan banyu ijo sing canggih, saengga bisa dadi modhél, uga dadi daya tarik wisata kanggo sektor perhotelan Pasifik.

Minangka generator paling ora 50 lapangan langsung, kompleks hotel resor bakal nyipta 250 posisi ora langsung ing perusahaan lokal sing nyedhiyakake layanan kanggo hotel lan klien. Total lapangan kerja anyar bakal didhukung, kanthi multiplier 10 individu saben kulawarga, 3,000 warga Pohnpei, utawa meh 10 persen populasi pulau kasebut saiki.

Properti resor iki utamane bakal digunakake, kanthi ringkes, minangka magnet kanggo turis eko sing tuwuh ing demografi umur 50 taun sing duwe wektu lan sumber daya finansial kanggo ngunjungi pulau tropis sing apik ing ekologis ing Pasifik.

Usulan kudu ditampa kanthi elektronik liwat email dening Kantor Urusan Ekonomi, Pohnpei FM 96941 paling ora tanggal 22 Agustus 2016 jam 5:00 sore. Kabeh proposal sing ditampa kudu ditandhani kanthi cetha: PSG / OEA, PROYEK POHNPEI "Sinau Kelayakan, Resor Eco-Lodge Lima Bintang" lan ditujukan kanggo:

Pak Romeo Walter
Tumindak Administrator
Kantor Urusan Ekonomi
Pamrentahan Negara Pompei
Kolonia, Pohnpei, FM 96941
Negara Federasi Mikronesia
Email: romeopwalter@gmail.com

Salinan uga kudu diajukake menyang:

Clara Halvorsen
Kantor Pariwisata
Pamrentah Negara Pohnpei
Email: pohnpeivisitorsbureau@gmail.com

Marshall Ferrin
Spesialis Koordinasi Bantuan
Pamrentah Negara Pohnpei
Email: ferrinm22@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.