Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Milestone 1,000th Bedah Penggantian Cakram Buatan

ditulis dening editor

ADR - prosedur sing aman, efektif lan game-changer kanggo perawatan serviks - nyumbang 40% kasus spine DISC ing 2021.           

Pusat Bedah DISC ing Pantai Newport ("DISC") kasil nindakake panggantos cakram buatan (ADR) kaping 1,000 ing awal taun iki. Tonggak sejarah iki nandheske peran DISC kanggo nggawe operasi ADR minangka pilihan sing efektif banget kanthi asil pasien sing apik sing bisa ditindakake kanthi aman ing setelan rawat jalan.

DISC nindakake ADR pisanan ing taun 2014 lan wiwit iku tikel kaping pindho saben taun. Ing taun 2021, DISC nempatake luwih saka 390 implan, lan ADR serviks nyebabake 40% kasus tulang belakang pusat. Kanthi skor kepuasan pasien 98% sing konsisten ing kabeh praktik tulang belakang, DISC ora nate ngalami infeksi bedah sing gegandhengan karo ADR utawa infeksi tulang belakang wiwit diluncurake, beda banget karo rata-rata nasional 5%.

"Wiwit Dina 1, DISC wis ngetrapake pendekatan sing paling canggih kanggo perawatan tulang belakang sing ndadekake pengalaman pasien lan kualitas asil ing ngarep lan tengah," ujare pendiri DISC lan ahli bedah tulang belakang neurologis Dr. Robert S. Bray, Jr. "Kanggo tujuan kasebut. , kita wis nyaring operasi panggantos cakram gawean dadi aman, prosedur dina padha nggunakake incision ukuran seprapat.

Dr. Bray bubar kerja bareng karo NHL kanggo mbantu nggawe ADR serviks minangka pilihan kanggo pemain sing ciloko kudu ngadhepi fusi spinal. Saliyane operasi ing Chicago Blackhawks star maju Tyler Johnson, sing bali kanggo muter sawise mung telung sasi, DISC wis nindakake operasi ADR ing VIPs dikenali minangka aktris Melissa Gilbert lan bintang motocross Carey Hart, antara liya. Prosedur kasebut utamané atraktif kanggo atlit lan bintang aksi amarga asring ngidini supaya bisa nerusake mobilitas luwih cepet tinimbang fusi spinal, kanthi rasa nyeri sing kurang lan efektifitas sing padha.

Umume pasien ADR bali kerja sajrone 1-2 minggu gumantung saka jinis pakaryan sing ditindakake lan bisa pulih kanthi lengkap (lan aktivitas) antarane 8-10 minggu sawise operasi.

"Sing paling nyenengake kanggo nggayuh tonggak sejarah 1,000 ADR yaiku data asil sing nggambarake efektifitas operasi iki minangka teknik pengawetan gerakan. Pasien uga dadi luwih cerdas lan luwih aktif ing proses nemtokake operasi sing paling apik kanggo gaya urip sing aktif, "jlentrehe ahli bedah ortopedi DISC, Dr Grant D. Shifflett. "Iki pancen nambah kualitas uripe."

Ing sasi khas, DISC nyedhiyakake luwih saka 35 cakram buatan. Nambahake ahli bedah saraf DISC Dr Ali H. Mesiwala: "Saliyane kasus serviks, kita saiki nindakake panggantos cakram lumbar ing setelan rawat jalan. Pelestarian gerakan invasif sing minimal kaya iki sejatine masa depan tulang belakang.

Miturut Prakiraan Data Pasar, industri panggantos cakram buatan samesthine bakal tuwuh udakara 19% dadi $ 6.3 milyar ing taun 2027.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...