Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Industri Hospitality News wong Thailand Pariwisata News Wire Plancongan

Miliarder Pariwisata Nelpon Thailand kanggo Scrap Pass lan Test & Go

William Heinecke - gambar duweni AJWood

Salah sawijining tokoh perhotelan sing misuwur ing Thailand njaluk pamrentah Thailand kanggo ngilangi Thailand Pass lan program Test & Go.

Ing surat terbuka kanggo Perdana Menteri Prayuth Chan-ocha, William Heinecke, ketua kekaisaran hotel lan restoran Minor International njaluk supaya Thailand "mbusak kabeh alangan lelungan lan nerusake aturan entri pra pandemi."

Ing surat tanggal 18 April 2022, Pak Heinecke ujar manawa sanajan jumlah kedatangan internasional ing bandara Suvarnabhumi mundhak wiwit ngangkat pra-penerbangan. Covid-19 tes, isih dadi bagian sekedhik saka rata-rata jumlah tekan sadurunge pandemi.

"Sanajan mbatalake tes COVID-19 pra-lelungan, pengunjung menyang Thailand isih kudu pre-booking tes RT-PCR bebarengan karo akomodasi hotel sewengi prabayar lan asuransi kesehatan kanggo ngamanake visa/Thailand Pass, surat kasebut. maos

"Pengunjung isih kudu ngliwati akeh syarat sadurunge tekan Thailand."

Pak Heinecke nyebutake negara liya sing wis santai utawa ngilangi syarat mlebu kanggo turis manca lan ngajak Thailand supaya padha.

"Singapura, umpamane, wis ngangkat syarat karantina lan mbusak kabeh persetujuan pra-entri kanggo wong sing wis divaksinasi wiwit 1 April 2022."

"Mulai 17 Maret 2022, Kamboja wis mbukak maneh layanan Visa On Arrival, nolak syarat tes sadurunge tes RT-PCR COVID-19 lan tes AK COVID-19 sawise tekan kanggo wisatawan internasional sing wis divaksinasi.

"Umume negara Eropa, AS, Timur Tengah lan Maladewa uga wis ngilangi larangan lelungan.

"Iki wektu kanggo Thailand ngetutake, mbusak kabeh alangan lelungan lan nerusake aturan entri pra-pandemi."

Pak Heinecke ujar manawa frekuensi transmisi domestik Omicron ing Thailand luwih akeh tinimbang wong sing mlebu ing negara kasebut saka luar negeri.

"Aku yakin manawa pamrentah kudu ngerteni manawa frekuensi transmisi domestik Omicron ing Thailand luwih akeh tinimbang transmisi sing diidinake sacara internasional. Rasio kasebut yaiku 99: 1.

"Aku uga percaya yen wong Thai ngerti sifat endemik Omicron lan wis siyap kanggo pindhah menyang normal anyar."

"Mulane, syarat kanggo tes Thailand Pass lan sawise tes COVID-19 ora ana gunane lan ora efektif.

"Aku ngusulake Thailand langsung mbatalake sistem pra-persetujuan Thailand Pass wajib, syarat asuransi lan tes COVID-19 sawise tekan.

"Sertifikat vaksin utawa sertifikat medis sing nuduhake vaksinasi lengkap utawa kekebalan kudu cukup kanggo mlebu."

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand

Ninggalake Komentar

Share to...