Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Pekan Kesadaran Pariwisata 2022: Penekanan kanggo Memikirake Pariwisata

jamaica-wisata-puncak
gambar duweni saka Jamaika Kamentrian Pariwisata

Kamentrian Pariwisata Jamaika, badan umum, lan mitra industri bakal nyorot pentinge sektor kasebut kanggo pangembangan ekonomi.

Kamentrian bakal ngajak para pemangku kepentingan kanggo mikir maneh babagan pendekatan pariwisata ing jagad pandemi pasca-COVID-19, liwat pengetan Pekan Kesadaran Pariwisata (TAW) 2022, wiwit 25 September - 1 Oktober.

Minggu kasebut bakal diamati miturut Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO) tema kanggo World Tourism Day (27 September) – “Rethinking Tourism.” Tema kasebut nyoroti owah-owahan menyang pariwisata sing diakoni minangka pilar pembangunan sing penting.

Ing negesake pentinge tema, Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, nerangake manawa: "Ing tengah-tengah kahanan sing durung mesthi sing nate nyebabake jaman pasca-COVID-19 saiki, kesempatan sing durung ana sadurunge wis diwenehake kanggo kita mikir maneh strategi kanggo mbangun daya tahan. Jamaikaindustri pariwisata.”

"Kamentrian tansah nyengkuyung sektor sing lestari kanthi ekonomi, kalebu sosial lan ramah lingkungan."

"Nanging, krisis COVID-19 wis nyepetake komitmen kita kanggo mikir maneh pariwisata kanggo nggedhekake kontribusi kanggo kesejahteraan sosial lan ekonomi bangsa lan warga negara," ujare.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Dheweke uga nyathet yen sektor pariwisata minangka "kontributor paling gedhe kanggo PDB, sumber utama pemasukan manca lan salah sawijining sumber ekspor utama negara" nambahake manawa "sakabèhé, sektor pariwisata wis tuwuh 36% sajrone 30 taun kepungkur. nglawan pertumbuhan ekonomi total 10%.

Kangge, Menteri Pariwisata ngandhakake yen "mikir maneh babagan pariwisata Jamaika dipandu dening Strategi Samudra Biru kita, sing nduwe peran utama kanggo nyegerake industri pariwisata Jamaika. Iki mbutuhake nggawe model bisnis sing mangkat saka tradisional adhedhasar kompetisi lan standarisasi.

Ing nyetujui titik Direktur Pariwisata, Donovan White nyatakake: "Minangka tujuan, nggunakake papan utama kerangka Strategi Samudra Biru, kita wis mindhah fokus strategis menyang salah sawijining penciptaan nilai sing ditingkatake liwat diferensiasi lan diversifikasi produk." 

Dheweke nerangake luwih akeh yen "kita mbukak pasar anyar lan nggawe permintaan anyar ing ruang pasar sing ora ditandingi tinimbang mudhun ing dalan sing apik lan saingan ing pasar jenuh."

Minggu bakal diwiwiti kanthi Layanan Gréja Thanksgiving ing Montego Bay Prajanjian Anyar Gréja Gusti Allah, St James ana 25. September Dina uga bakal weruh cicilan paling anyar saka Virtual Edmund Bartlett Lecture Series, kang bakal tuan rumah dening Global Tourism Resilience and Crisis Management Center (GTRCMC) lan mbukak kanggo kabeh individu, utamane para pemangku kepentingan pariwisata.

Simposium Visioner Peluang Pariwisata dijadwalake kanggo Dina Pariwisata Sedunia (Selasa, 27 September). Acara iki bakal ndeleng penutur internasional sing diundang kanggo ngomong babagan kesempatan pariwisata ing mangsa ngarep, wates anyar sing dijelajahi lan trailblazer ing garis ngarep.

A Forum Pemuda wis diatur kanggo Rebo, 28 September, lan bakal melu loro diskusi panel karo stakeholder industri kanggo ngrembug cara ahead minangka donya nimbang apa pariwisata bakal katon ing mangsa.

Kegiatan liyane kalebu Gaya Jamaika Runway Show ana 26. September; Forum Pengetahuan virtual khusus ing Kamis, 29 September; peluncuran resmi Inkubator Inovasi Pariwisata ing dina Jumuah, 30 September; engagements ngandika sekolah saka Senin, 26 September kanggo ana, 30 September; lomba poster pemuda; lan roll-out saka Pandhuan Sumber Daya Pariwisata Online.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...