Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Bartlett ing Kanada kanggo Penting "Jamaica 60" lan Aktivitas GTRCMC

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Ngembangake jangkauan Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Manajemen Krisis (GTRCMC) lan nglibatake Diaspora ing perayaan sing menehi tandha ulang taun kamardikan Jamaika sing kaping 60 minangka agenda utama. Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, lelungan menyang Kanada sajrone patang dina keterlibatan resmi bebarengan karo Menteri Kebudayaan, Gender, Hiburan lan Olahraga, Hon Olivia "Babsy" Grange.

Menteri Bartlett bakal gabung karo Menteri Grange ing Toronto dina iki lan dadi tamu utama ing penandatanganan Memorandum of Understanding antarane GTRCMC lan George Brown College.

Diadegake bebarengan ing 2018 dening Menteri Bartlett lan Mantan Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO), Dr. Taleb Rifai, GTRCMC didegake kanggo ngatasi gangguan lan krisis pariwisata, kayata dislokasi sing disebabake dening pandemi COVID-19.

Pusat kasebut adhedhasar ing Universitas West Indies, Mona, Jamaika lan MOU karo George Brown College Kanada paves cara kanggo Bukak saka pusat satelit kapindho ing limang minggu. Tanggal 20 Februari, taun iki pusat satelit regional Timur Tengah lan Afrika Lor (MENA) saka GTRCMC internasional diluncurake. Iki minangka bagéan saka kampanye internasional multi-tier kanggo ngedongkrak daya tahan ing industri perjalanan global liwat ekspansi Pusat. Pusat satelit liyane sadurunge wis diluncurake ing negara kayata Kenya lan Yordania.

Peluncuran pusat satelit ing Kanada wis dipuji dening Menteri Bartlett minangka pangembangan utama pariwisata ing wilayah Amerika Utara.

"Pariwisata penting banget kanggo ekonomi global amarga ora duwe dhukungan lan tuntunan sing ditawakake Pusat Manajemen Krisis lan Ketahanan Pariwisata Global. Iki digawe lan duwe komitmen kanggo nyengkuyung kesiapan, manajemen lan pemulihan saka gangguan lan krisis sing nyebabake pariwisata lan ngancam ekonomi lan mata pencaharian sacara global, "ujare Menteri Bartlett.

Uga melu peluncuran satelit GTRCMC bakal dadi Konsul Jenderal Jamaika ing Toronto, Kanada, Lincoln Downer; Presiden George Brown College, Dr Gervan Fearon; Direktur Eksekutif GTRCMC, Profesor Lloyd Waller lan Direktur Regional Dewan Wisata Jamaika, Kanada, Angella Bennett.

Menteri Bartlett ujar manawa dheweke uga ngarepake kerja sama karo Menteri Grange kanggo ngluncurake Perayaan 60 Jamaika ing Kanada. "Pahargyan Jamaika 60 diluncurake kanthi cara sing terkoordinasi lan strategis ing Kanada, antara liya, melu anggota Diaspora lan nyengkuyung supaya lelungan menyang Jamaika bebarengan karo sederek, kanca lan kolega kanggo melu ing perayaan sajarah, nalika ngrangsang wutah ing sektor pariwisata, "ujare Pak Bartlett.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar