Menteri Bartlett: Jamaika ngalami boom pangembangan hotel paling gedhe sajrone setaun

Menteri Bartlett: Jamaika ngalami boom pangembangan hotel paling gedhe sajrone setaun
Sawise rapat karo pemilik hotel lan resort Spanyol sing dumunung ing Jamaika, ing Madrid, Spanyol, Menteri Pariwisata Edmund Bartlett (2nd l, foreground), Senior Advisor & Strategist Delano Seiveright (l), lan Chevannes Barragan De Luyz (loro kiwa). , baris kapindho), Business Development Officer, Jamaica Tourist Board (JTB), Continental Eropah nuduhake wayahe foto karo hoteliers. Bahia Principe, Iberostar, H10, Melia, RIU, Secrets, Blue Diamond Resorts, Grand Palladium, lan Excellence kalebu operator resort sing diwakili, kanthi total luwih saka 8,000 kamar hotel ing Jamaika. Sawetara perusahaan nyebutake rencana kanggo nggedhekake resort ing Jamaika, sing bakal nyebabake tambah pendapatan, lapangan kerja, lan hubungan ekonomi ing saindenging pulo kasebut.
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Bartlett nerangake manawa total $ 2 milyar bakal nandur modal kanggo nggawa 8,000 kamar onstream, ngasilake paling ora 24,000 kerja part-time lan full-time lan paling ora 12,000 proyek kanggo buruh konstruksi.

Print Friendly, PDF & Email

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett wis dicethakaké ana sing Jamaika ngalami boom pembangunan hotel lan resort paling gedhe ing sembarang siji taun, karo 8,000 kamar hotel tambahan ing macem-macem orane tumrap sekolah saka pembangunan lan planning, mayoritas kang dipimpin déning investor Eropah.

Menteri Bartlett nerangake yen total $ 2 milyar bakal nandur modhal kanggo nggawa 8,000 kamar onstream, asil ing paling 24,000 part-time lan full-time lan paling 12,000 proyek kanggo buruh construction.

Amarga gedhene investasi, Bartlett wis ditulis perlu kanggo koordinasi rapi, dipimpin lan anchored dening Perdhana Mentri, Paling Hon. Andrew Holness, uga kerjasama multi-menteri. Perdhana Mentri Holness lan Mentri Bartlett dijadwal kanggo melu ing sawetara upacara groundbreaking ing minggu lan sasi teka.

"We are remen karo pembangunan ing industri pariwisata lokal, kang temtu bakal duwe efek positif ing ekonomi lan langsung entuk manfaat ewu wong Jamaika. Pancen, pariwisata minangka industri rantai pasokan sing kalebu macem-macem sektor ekonomi, kalebu konstruksi, pertanian, manufaktur, perbankan, lan transportasi, "ujare Bartlett.

Paling ora 12,000 buruh konstruksi, pirang-pirang kontraktor bangunan, insinyur, manajer proyek, lan macem-macem spesialis liyane bakal dibutuhake kanggo njamin proyek kasebut rampung kanthi tepat. Kajaba iku, ewonan buruh pariwisata kudu dilatih ing bidang kayata manajemen, kuliner, housekeeping, pemandu wisata, lan resepsi, ”ujare.

Properties saiki ing construction kalebu 2,000-kamar Putri Resort ing Hanover, kang bakal dadi resort paling gedhe ing Jamaika, lan liyane meh 2,000 kamar ing multifaceted Hard Rock Resort pembangunan, kang kudu kalebu ing paling telung merek hotel liyane. Kajaba iku, mung ing 1,000 kamar lagi dibangun dening Sandals lan Pantai ing St. Ann.

Rencana uga ditindakake kanggo Viva Wyndham Resort ing sisih lor Negril kanthi total 1,000 kamar, Hotel RIU anyar ing Trelawny kanthi udakara 700 kamar, lan Resor Rahasia anyar ing wilayah Richmond St. Ann kanthi sekitar 700 kamar. Bahia Principe uga wis ngumumake rencana ekspansi gedhe, dening pemilike, Grupo Piñero, metu saka Spanyol.

Bartlett bubar bali saka FITUR, pameran dagang travel lan pariwisata internasional paling penting ing donya, ing Madrid, Spanyol. Nalika ing kana, dheweke melu sawetara rapat tingkat dhuwur karo investor Spanyol utamane, akeh sing duwe resort ing Jamaika.

Bartlett, sing didampingi dening Delano Seiveright, Penasihat Senior lan Strategist, nedahake manawa: "Kanggo sukses ngrampungake proyek investasi utama ing wektu sing direkam, pendekatan pemerintah lan sektor swasta kabeh-tangan-on-deck dibutuhake."

"Pertimbangan lingkungan lan kolaborasi karo para pemangku kepentingan lokal uga penting ing pangembangan kasebut. Menteri Bartlett wis nugasi Pusat Inovasi Pariwisata Jamaika Dana Peningkatan Pariwisata kanggo njupuk langkah-langkah strategis kanggo mesthekake yen program pelatihan lan sertifikasi pekerja sing efektif saiki ditambahi kanthi kolaborasi karo pengusaha hotel sing wis janji bakal kerja sama karo pemerintah babagan masalah iki, "tambah Seiveright.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar