negara | wilayah Tujuan EU Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Jamaika News wong Spanyol News Wire Plancongan

Menteri Edmund Bartlett ing FITUR: Investasi Anyar $ 200 yuta kanggo Grup Hotel Karibia

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, dina iki ing Madrid, Spanyol ngandika ing peluncuran resmi aliansi strategis antarane raksasa pariwisata internasional, Grupo Piñero sing duwe Bahia Principe Hotels & Resorts, Inter-American Development Bank (IDB) Group lengen sektor swasta, IDB Invest, lan Banco Dominicano populer kanggo ningkataké wutah ekonomi inklusif lan sustainable liwat pariwisata ing Jamaika lan Republik Dominika.

Persetujuan kasebut bakal ngasilake investasi US $ 200 yuta ing resort Bahia Grupo Pinero ing loro negara kasebut.

Kesepakatan kasebut bisa ditindakake amarga telung institusi kasebut percaya yen pariwisata bisa mbantu ekonomi lokal tuwuh lan uga nyengkuyung pariwisata inklusif lan lestari.

"Pariwisata minangka kegiatan ekonomi sing paling cepet lan paling cepet ing donya. Mula, tumindak tartamtu iki saiki kritis banget kanggo pangembangan Karibia lan jagad iki. Ana pratelan ing kene babagan carane nggawe pangaturan ulang utang lan infus finansial supaya bisa pulih luwih cepet. Pemulihan cepet kasebut ora kudu tanggung jawab, mula unsur-unsur sing ana gandhengane karo kelestarian lan daya tahan penting banget, "ujare Bartlett.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (tengah) foto karo CEO Grupo Piñero, Encarna Piñero (kiwa), lan Lydia Piñero pemilik Grupo Pinero sing duwe Bahia Principe Runaway Bay.

Pendanaan bakal mbantu Grupo Piñero kanggo maju kanthi mbukak maneh lan miwiti hotel, uga menehi dorongan ing tahap pemulihan lan pertumbuhan pasca-pandemi iki. Semono uga, revitalisasi kegiatan pariwisata kanthi cara sing lestari, sing bisa nggayuh keseimbangan ing bidang ekonomi, sosial, lan lingkungan.

Bartlett muji mitra kasebut, nyatakake yen aliansi sing dibentuk bakal ngasilake asil sing positif kanggo masarakat. Jamaika. Dheweke nuduhake manawa kolaborasi publik-swasta saka sifat iki penting banget kanggo ningkatake daya saing sektor kasebut lan nyedhiyakake pariwisata ing layanan pemulihan kanthi cara sing paling efisien.

"Aku ngucapake selamat marang kabeh tim sing melu program iki dina iki. Pemulihan pariwisata bakal adhedhasar tanggapan bisnis sing kuat - kemitraan swasta-umum sing bakal ngidini kelestarian, "ujare Menteri.

Pejabat Kamentrian Pariwisata Senior, Direktur Pariwisata, Donovan White lan Penasihat Senior lan Strategis Komunikasi ing Kamentrian Pariwisata Jamaika, Delano Seiveright, nuduhake wektu lensa karo Duta Besar Spanyol kanggo Jamaika, Yang Mulia Diego Bermejo Romero De Terre sajrone rapat anyar ing Jamaika kanggo ngrembug. tambah kolaborasi antarane Jamaika lan Spanyol.

Antarane sing rawuh yaiku Presiden Republik Dominika, Hon. Luis Abinader, Menteri Pariwisata Republik Dominika, Hon. David Collado; Chief Executive Officer Grupo Piñero, pemilik Hotel Bahia Principe, Encarna Piñero lan Penasihat Senior lan Strategist ing Kementerian Pariwisata Jamaika, Delano Seiveright.

Grupo Piñero minangka grup pariwisata Spanyol sing diadegake dening Pablo Piñero ing 1977. Dheweke duwe 27 hotel ing saindenging jagad, kalebu Bahia Principe Grand, sing dadi hotel paling gedhe ing Jamaika.

Grupo Pinero ngandika:

Sikap kita, cara kita ngerti bisnis

Kita ana kanggo nggawe pengalaman sing nyenengake, apa nalika liburan, manggon ing salah sawijining omah, utawa seneng lelungan golf.

Lan iki mung bisa ditindakake yen kita sing nggawe Grupo Piñero nuduhake nilai sing padha lan cara sing padha kanggo ngerti jagad iki. Nilai-nilai sing dadi inti saka perusahaan kita lan ana ing gagasan yen kulawarga kita luwih akeh tinimbang kulawarga Piñero. Iku sikap bareng.

Iki ngidini kita nggawe proposisi nilai dadi kasunyatan kanthi ngupaya kesempatan bisnis sing ngidini kita tuwuh lan ngluwihi filosofi kanggo kabeh pemangku kepentingan, ninggalake warisan positif ing masyarakat lan tansah taruhan ing kelestarian.

Bartlett mimpin tim cilik ing Spanyol kanggo melu pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional taunan sing paling diantisipasi, FITUR, wiwit tanggal 19 nganti 23 Januari 2022.

Sajrone kunjungan menyang Madrid, Menteri bakal ketemu karo investor potensial lan pemangku kepentingan industri utama. Iki kalebu Robert Cabrera, pemilik saka Resor Putri, bab pembangunan 2000-kamar saiki lagi ditindakake ing Hanover; Diego Fuentes, Ketua, lan CEO saka Tourism Optimizer Platform; wakil saka RIU Hotels & Resorts babagan hotel 700-kamar ing Trelawny uga investor liyane kanggo ngrembug proyek utama ing pipa.

Dheweke uga bakal nggawe sawetara penampilan media lan ketemu karo operator tur Spanyol. Dheweke ninggalake pulo kasebut ing dina Setu, 15 Januari, lan bakal bali ing dina Setu, 23 Januari.

#jamaika

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...