Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Canada Warta cepet

Pamrentah Kanada: Misi perdagangan industri kreatif menyang Eropa sukses gedhe

Kanthi ndhukung industri kreatif sing duwe bakat ing upaya kanggo ngekspor lan tuwuh, Pamrentah Kanada nggayuh tujuan ganda kanggo ndhukung pemulihan ekonomi Kanada lan nguatake hubungane karo mitra internasional. Pancen, seniman lan pangripta Kanada duwe peran penting ing hubungan sing ningkatake kapentingan lan nilai Kanada ing saindenging jagad, lan industri kreatif duwe peran penting ing ekonomi Kanada: ing taun 2019, jumlahe $57.1 milyar (utawa 2.7 persen) saka Kanada. total GDP lan meh 673,000 proyek.

Misi Perdagangan Industri Kreatif menyang Jerman, Swedia lan Walanda, dipimpin dening Pablo Rodriguez, Menteri Warisan Kanada, wis rampung kanthi sukses. Iki ngidini 29 perusahaan Kanada saka macem-macem sektor kreatif (audiovisual, musik, seni pertunjukan, penerbitan buku, media digital lan interaktif, fashion, lan liya-liyane) sinau luwih akeh babagan karakteristik lan kesempatan saka telung pasar kasebut lan njelajah kesempatan bisnis anyar supaya bisa. supaya luwih kompetitif ing pasar internasional.

Misi perdagangan pribadi iki dibangun kanthi sukses misi virtual individu menyang pasar kasebut ing taun 2020 lan 2021, sing ngasilake luwih saka 540 rapat bisnis-kanggo-bisnis karo 250 peserta Eropa.

Misi iki ngasilake 360 ​​rapat bisnis-kanggo-bisnis sing melu 131 peserta Eropa.

Menteri Rodriguez uga njupuk kauntungan saka kunjungan menyang Eropa kanggo nekani rapat-rapat penting karo mitra lan mitra Eropa, nuduhake bakat sing nyengsemake para pengusaha Kanada ing industri kreatif lan nguatake hubungan bilateral.

Nalika industri kreatif banget kena pengaruh pandemik COVID-19, dheweke tetep dadi kendaraan lan mesin wutah lan kamakmuran kanggo Kanada nalika maju menyang pemulihan ekonomi.

Quotes

"Industri kreatif ngirim crita, nilai lan budaya kita. Audiovisual, musik, seni pertunjukan, penerbitan buku, media digital lan interaktif, lan sektor fashion makili akeh aspek ing Kanada saiki. Dheweke duwe bakat lan keahlian kanggo saingan karo jagad liyane. Kanthi mbukak lawang kanggo ekspor lan ekspansi internasional, misi perdagangan iki menehi gambaran sing padhang kanggo pemulihan ekonomi Kanada.

—Pablo Rodriguez, Menteri Warisan Kanada

Cepet Facts

Ana 360 rapat sing ditindakake ing antarane bisnis industri kreatif Kanada lan 131 mitra bisnis potensial Jerman, Swedia lan Walanda, ngidini dheweke entuk keunggulan kompetitif kanthi njelajah kesempatan anyar supaya bisa sukses ing panggung global.

Ing taun 2019, industri seni, budaya lan warisan nyathet produk domestik bruto (PDB) $57.1 milyar, padha karo 2.7 persen saka PDB sakabèhé Kanada; luwih saka 672,900 proyek langsung ing film lan video, televisi lan siaran, music, publishing, arsip, seni pertunjukan, institusi warisan, festival lan perayaan; lan ora kaetung proyek spin-off. Ing taun 2019, ekspor produk budaya gunggunge $20.4 milyar, nuduhake 2.8 persen saka total ekspor Kanada.

Inisiatif iki minangka bagéan saka Strategi Ekspor Kreatif, investasi limang taun $125 yuta kanggo promosi industri kreatif Kanada kanthi nyengkuyung panemuan lan distribusi konten kreatif ing luar negeri. Tujuane uga kanggo menehi bisnis lan organisasi kreatif Kanada alat lan mekanisme sing dibutuhake kanggo nggedhekake potensial ekspor.

Liwat Strategi Ekspor Kreatif, Warisan Kanada wis sukses mimpin misi perdagangan industri kreatif menyang Eropa ing taun 2020 lan 2021, uga ing Amerika Latin ing taun 2019 lan China ing 2018. Misi pribadi menyang Eropa iki minangka nomer papat gedhe- skala, misi perdagangan multi-sektoral ing Strategy.

Jerman, Swedia lan Walanda wis dadi pasar ekspor barang budaya Kanada, kanthi nilai taunan:

– Jerman: $627.3 yuta, munggah 42 persen wiwit 2010;

– Swedia: $19.6 yuta;

- Walanda: $122.3 yuta, munggah 50 persen wiwit 2010.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...