Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Adventure Warta Breaking Travel negara | wilayah budaya Tujuan Industri Hospitality Olahraga Tanzania Pariwisata News Wire Plancongan

Mobil Kabel Anyar ing Gunung Kilimanjaro? Pariwisata Tanzania Ngomong Ora!

Gambar duweni Сергей Паничук saka Pixabay

Pamuter utama ing industri pariwisata multi-milyar-dollar Tanzania kanthi bulat nolak rencana kontroversial $72 yuta kanggo masang mobil kabel ing Gunung Kilimanjaro.

Ing taun 2019, Tanzania ngumumake rencana ambisius sing bakal ndeleng mobil kabel dipasang ing Gunung Kilimanjaro kanggo ngupayakake jumlah turis taunan kaping papat menyang gunung paling dhuwur ing Afrika saka 50,000 nganti 200,000, saengga entuk luwih akeh dolar.

Investor lokal negesake manawa ora ana tender sing diluncurake kanggo kompetisi sing adil lan AVAN Kilimanjaro Ltd., perusahaan sing 100 persen diduweni dening 6 pemegang saham asing, ing kahanan sing kontroversial, dipilih kanggo nglakokake proyek kasebut.

Pengacara sing makili portir, Pak Engelberth Boniphace, nuding driji tuduhan marang panguwasa sing diduga sengaja nglanggar hukum negara kasebut kanthi ngidini para investor asing ngoperasikake layanan kabel mobil ing Gunung Kilimanjaro.

"Undhang-undhang kasebut nyedhiyakake eksklusivitas layanan Gunung Kilimanjaro kanggo operator lokal; kepiye carane perusahaan duweke pemegang saham asing duwe lisensi kanggo ngoperasikake mobil kabel?" dheweke takon. Bagean 58(2) saka Undhang-undhang Pariwisata Tanzania 2008 No. 11 kanthi jelas nemtokake manawa pendakian gunung utawa pendaftaran trekking bakal ditanggepi kanggo perusahaan sing diduweni kanthi lengkap dening wong Tanzania.

Rincian rencana bisnis kurang.

AVAN diklaim minangka konsorsium perusahaan terkenal global teka bebarengan kanggo nglakokaké proyek unik ing Tanzania kanggo narik 177,000 turis saben taun. Kanthi biaya mlebu sing diusulake $ 141 saben wong, konsorsium bakal ngasilake turnover meh $ 25 yuta saben taun. Rincian kasebut luwih nuduhake manawa perusahaan kasebut ngupayakake entuk bathi rejeki $ 9.8 yuta ing taun pisanan operasi lan mbayar pajak perusahaan sing gunggunge $ 1.8 yuta menyang Tanzania Revenue Authority.

Kaping pisanan, pamrentah ujar manawa mobil gantung kasebut ditujokake kanggo wong sing cacat fisik lan turis tuwa sing pengin ngalami sensasi mendaki Gunung Kilimanjaro nganti Plateau Shira tanpa pengin puncak, nanging saiki AVAN Kilimanjaro ujar manawa teknologi kasebut bakal nyukupi para turis saka kabeh lapisan masyarakat. .

Para pemangku kepentingan industri pariwisata - utamane operator tur, panuntun, lan porter - sing padha kumpul ing Hotel Gran Melia ing Arusha kanggo menehi panemu babagan proyek sing diusulake sadurunge Dewan Pengelolaan Lingkungan Nasional (NEMC) dina Senin 14 Februari 2022, nentang lan nggawe bolongan. ing rencana.

Ketua Asosiasi Operator Wisata Tanzania (TATO) 300-plus-anggota flamboyant, Pak Wilbard Chambulo, ujar manawa proyek mobil kabel katon kaya fantasi, amarga ora mungkin bisnis bisa ngasilake bathi ing taun pisanan. . "Aku durung nate krungu manawa perusahaan ing Bumi entuk bathi ing taun pisanan wiwitane. Aku wis ing bisnis pariwisata kanggo saklawasé 3 dekade; iku perdagangan molah malih. Perusahaan iki ora bisa entuk bathi $ 10 yuta ing taun sing padha karo sing dicritakake marang pemerintah, ”ujare Pak Chambulo.

Pimpinan TATO kuwatir babagan mobil kabel sing mengaruhi bathi kanthi dawa.

Iki bakal nyebabake layanan suda banget kanthi dawane tetep mudhun saka 8 dina dadi sedina. Dheweke ujar manawa keuntungan mobil kabel cilik banget kanggo ngluwihi karusakan ekologis sing cedhak, lapangan kerja kanggo ewonan portir sing ora trampil, lan efek multiplier ekonomi.  

"Mobil kabel bakal nguripake 6 dina ngulandara luar biasa lan urip hiking gendheng Afrika karo efek ekonomi multiplier substansial kanggo Folks lokal dadi outing mung kanggo dina-trippers,"Said Ms Zainab Ansell, pemilik saka Zara Tours. Nuduhake pengalaman 36 taun ing bisnis hiking Gunung Kilimanjaro, Mbak Zainab ujar manawa dheweke mbayar $ 890 kanggo turis siji menyang Taman Nasional Kilimanjaro (KINAPA), apamaneh bathi lan upah kanggo para pemandu gunung lan portir lan pambayaran pemasok.

Kanthi tren saiki, Gunung Kilimanjaro nampa 56,000 pendaki saben taun, tegese KINAPA entuk kira-kira $ 50 yuta - kaping pindho saka jumlah sing diarepake saka proyek mobil kabel kanthi jumlah turis kaping telu. Maneh, efek multiplier ekonomi saka bisnis hiking adoh saka proyek mobil kabel, minangka turis bakal mbayar $ 141 lan meh ora sawetara wong bakal operate sistem. Iki tegese mobil kabel sing ngarep-arep kanggo narik 177,000 hikers saben taun, bakal nolak 2,655,000 Employment portir, yen rasio 15 portir kanggo turis, iku apa kanggo pindhah dening.

Gunung Kilimanjaro Porters Society (MKPS) nentang produk mobil kabel kasebut, ujar manawa bakal nolak lapangan kerja kanggo meh 250,000 porter sing ora trampil sing nambahake Gunung Kilimanjaro kanthi gaji saben taun. "Akeh layanan mobil kabel ora mbutuhake porter, mayoritas turis bakal munggah Gunung Kilimanjaro ing basis dina trip nggunakake produk anyar kanggo Cut biaya lan dawa Tetep," MKPS Wakil Ketua Edson Mpemba nerangake.

Mpemba kepingin weruh manawa para pembuat keputusan ora nggatekake kepentingan tenaga kerja sing ora duwe keahlian sing akeh, sing mung gumantung ing gunung kanggo golek nafkah. "Pikirake efek riak ing kulawargane 250,000 porter sing ora trampil," ujare, kanthi ati-ati, "Fasilitas mobil kabel wiwitane bakal katon kaya ide sing mulya lan inovatif, nanging ing jangka panjang, bakal ngrusak masa depan mayoritas. warga lokal sing mata pencahariane gumantung ing gunung.

Loishiye Mollel, kepala Organisasi Pelabuhan Tanzania (TPO) ujar: "Sawijining pengunjung saka AS bisa nduwe maksimal 15 wong ing mburi, yaiku 13 porter, juru masak, lan pemandu. Kabeh proyek kasebut bakal kena pengaruh mobil kabel. Kita duwe panemu yen gunung kudu ditinggalake kaya saiki." Pengacara Pengadilan Tinggi Tanzania, Engelberth Boniphace, nandheske, "Mbusak mata pencaharian porter tegese nolak hak kanggo urip."

Beatrice Mchome, saka Crescent Environmental Management Consult, sing disewa dening AVAN Kilimanjaro Ltd. kanggo nganakake Penilaian Dampak Lingkungan lan Sosial ujar manawa mobil kabel kasebut "bakal diluncurake ing dalan Machame ing ngendi pendakian bakal diwiwiti lan rampung. Rute Machame - uga dikenal minangka Rute Wiski - dilaporake populer amarga nawakake pendakian sing apik, nanging uga "angel, curam, lan tantangan."

Pemandu wisata gunung sing misuwur Victor Manyanga nyuarakke rasa wedine:

Produk mobil kabel sing kumrincing bakal mbantah kabijakan konservasi negara.

Nanging bakal nyengkuyung pariwisata massal lan dadi ancaman utama kanggo ekologi Gunung Kilimanjaro. "Mobil kabel bakal dipasang ing sadawane Rute Machame, sing dadi rute migrasi manuk sing ora bisa diganti. Aku kuwatir banget amarga kabel listrik nyebabake migrasi manuk," ujare Manyanga.

Tilas PNS ing Kementerian Sumber Daya Alam lan Pariwisata, Merwyn Nunes, nyatakake oposisi marang mobil kabel kasebut, ujar manawa Gunung Kilimanjaro minangka papan suci sing ora pantes dihormati.

Kabar liyane babagan Gunung Kilimanjaro

#gunungkilimanjaro

Berita sing gegandhengan

About penulis

Adam Ihucha - eTN Tanzania

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Gagasan bodho sing ngrusak para pekerja sing ora duwe keahlian. Muga-muga urip kaya ngono. Pendakian kanggo wong-wong sing bisa nindakake kanthi fisik lan ora nggunakake lift mobil kabel! Efek sing luwih dhuwur tinimbang pengaruh keuntungan.

Share to...