Airlines aviation negara | wilayah Jerman News

Strike utawa ora serangan: Lufthansa Pilots ngandika 97.6% ya

Lufthansa ngaktifake maneh Airbus A380
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Serangan, kekurangan staf, bailout finansial, apa maskapai panji Jerman Lufthansa ngalami masalah sing luwih jero? Korban yaiku penumpang.

Pilot ing Lufthansa milih dina Minggu kanthi wates 97.6% kanggo menehi wewenang serangan yen perlu, ngancam gangguan luwih sak mangsa travel panas sibuk.

Sawise 130,000 penumpang terdampar minggu kepungkur ing Jerman sawise pembatalan penerbangan LH ing Frankfurt lan Munich, bencana sabanjure bisa uga ana ing cakrawala langsung.

Pilot wis nuduhake yen 99% kabeh penerbangan sajrone musim liburan musim panas sing sibuk kudu beroperasi; Pilot Lufthansa saiki duwe wewenang kanggo nindakake kanthi cara sing beda.

97.6% saka kabeh pilot seneng mogok ing rapat serikat pekerja. Pilot kargo Lufthansa sarujuk karo jumlah sing luwih dhuwur 99.3%.

Mesthi, kabeh babagan dhuwit. Pilot Lufthansa dibayar kanthi apik miturut standar industri internasional. Pilot ing Lufthansa entuk rata-rata 180,000 euro ($190,000) setaun sadurunge pajak, sanadyan kapten ing tingkat gaji paling dhuwur bisa entuk minangka akeh minangka 22,000 euro sasi sadurunge tax.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Lufthansa, wis pirang-pirang dekade, wis katon minangka salah sawijining maskapai sing paling dipercaya ing donya. Gambar iki rusak ora mung amarga serangan, nanging uga kekurangan staf. Masalah paling anyar in katering wis nggawe judhul global.

Maskapai penerbangan 2021 nampa bailout pemerintah 9 milyar euro kanggo tetep ngambang liwat pandemik COVID-19, sing nyebabake Dana Stabilisasi Ekonomi (ESF) negara Jerman njupuk 15% saham Lufthansa. Ing November 2021, maskapai kasebut bisa mbayar maneh pamrentah Jerman luwih dhisik saka jadwal.

Digabungake karo anak perusahaan, Lufthansa Group minangka maskapai penerbangan paling gedhe nomer loro ing Eropa babagan penumpang sing digawa. Lufthansa iku salah siji saka limang anggota pendiri Star Alliance, aliansi maskapai paling gedhé ing donya, sing dibentuk ing taun 1997.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...