Mongolia ngarepake sejuta pengunjung ing taun 2020

mongolia
mongolia
ditulis dening editor

Minangka negara mitra resmi ITB Berlin 2015, Mongolia promosi dadi negara sing dinamis lan peduli karo alam.

Print Friendly, PDF & Email

Minangka negara mitra resmi ITB Berlin 2015, Mongolia promosiake awake dhewe minangka negara sing dinamis lan peduli karo alam. Ing 2014 Mongolia ndaftar 400,000 pengunjung, kalebu 9,500 saka Jerman. Pengunjung wis bisa mlebu Mongolia tanpa visa wiwit 2013 lan saiki ana upaya kanggo nambah infrastruktur lan produk pariwisata. "Tujuan kita kanggo 2020 yaiku siji yuta turis," ujare Banzragch Margad saka kementerian pariwisata, "lan pariwisata nyumbang 14 persen menyang PDB. Saiki, angka kasebut 5.3 persen.

Tsolmon Bolor, duta besar Mongolia, negesake maneh tembung presiden Mongolia, Tsakhiagiin Elbegdorj: "Mongol wis bali - nanging kita tentrem," lan kanthi tegas ngundang turis kanggo ngunjungi negara sing duwe slogan "Nomadic dening Alam." Rute maskapai tambahan ditepungake supaya luwih gampang tekan Mongolia. Bandara internasional anyar cedhak ibukutha Ulaanbaatar, kanthi kapasitas tahunan 3.5 yuta penumpang, bakal dibukak ing 2017 lan bakal beroperasi 24 jam saben dinane. Erdene Bat-Uulga, walikota Ulanbaatar, ujar manawa kanggo nyambut para tamu festival lan acara sing apik bakal direncanakake kanggo taun 2015. "Kita minangka lawang menyang Mongolia," ujare Bat-Uul, "lan aku ngajak kabeh wong lawangku. Sugeng rawuh. ”

Nanging, sanajan rencana ambisi kasebut, wong Mongolia tetep fokus karo alam. Myagmarjav Navchaa, sing kerja kanggo operator tur Mongolian Tsolmon Travel, negesake manawa "meh setengah saka penduduk negara kasebut nomad - lan kudu urip kanthi alami."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.