Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Montana Sugeng rawuh

Satwa liar sing apik, drive lan jalur sing apik ora mandheg ing tapel wates Taman Nasional Yellowstone

Pengunjung sing ngrancang perjalanan menyang Taman Nasional Yellowstone musim panas iki dianjurake supaya tetep rencana lelungan. Loop Lor lan Kidul wis dibukak maneh, lan akses kasedhiya liwat Entrance Kulon, Entrance Kidul lan Entrance Timur. Ing tanggal 2 Juli, 93% dalan ing taman mbukak.

"Bisnis lan wisata kita bungah kanggo terus welcome pengunjung kanggo Montana panas iki,"Sa Scott Osterman, Direktur kanggo Departemen Perdagangan Montana. "Kanthi luwih saka 147,000 mil saka terrain, kita nggusah wong lelungan kanggo nimbang njelajah ngluwihi Yellowstone."

Sanajan Taman Nasional Yellowstone minangka tujuan sing misuwur amarga keajaiban alam, ana akeh liyane sing bisa dialami ing njaba watese. Temokake kutha-kutha hantu ing dalan sing dikalahake, nyopir ing lanskap sing apik, nyenengake napsu kanggo petualangan ruangan lan nemu pesona kutha cilik sing khas negara.

Mung sethitik liwat jam adoh saka West Yellowstone punika Ennis Paling misuwur minangka salah sawijining tujuan mancing paling apik ing Montana, asring diarani minangka ibukutha trout ing donya. Trout tresna "Sèket Mile Riffle" Kali Madison sing mbentang saka Quake Lake kanggo Bear Trap Canyon, lan minangka asil, fly-nelayan. 

Ora ana cara sing luwih apik kanggo nyedhot hawa Montana sing seger tinimbang numpak sepeda liwat pemandangan lan kutha sing apik. Saka rute sepedaan dalan menyang jalur sepeda gunung, ana papan kanggo numpak. Dumunung ing Pagunungan Rocky, ing antarane Taman Nasional Yellowstone lan Glacier, minangka kutha mound. Apa sampeyan minangka bikers santai utawa seneng banget pengendara sepeda, ana alesan para penggemar sepeda gunung lelungan menyang Butte saka kabeh negara. Kajaba iku, Butte dhewe nduweni sejarah. Disebut "Bukit Paling Sugih ing Bumi," Butte biyen dadi sarang budaya lan saiki duwe sejarah sing apik, immersive lan macem-macem sing gampang dijelajahi.

Kanggo sing luwih seneng numpak kendharaan sing apik tinimbang ing singletrack, adoh saka Butte kurang saka 40 menit. Kali sing Wicaksana. Lelungan ing Pioneer Mountain Scenic Byway ing Beaverhead-Deerlodge National Forest kanggo pemandangan apik, Meadows gunung lan alas pinus lodgepole. Utawa nyoba luck ing salah siji saka iwak trout pita biru negara, Kali Big Hole.

Kanggo nyilem luwih jero menyang sajarah Montana, bukak Kutha Virginia lan Kutha Nevada. Rasa saka Old West asli, kutha-kutha iki menehi tandha situs serangan emas placer paling sugih ing Pagunungan Rocky. Apik kanggo sing enom lan enom-at-ati, pengunjung bisa pan kanggo emas, numpak ril lan liyane.

Kanggo ndhaptar tandha teks kanggo Taman Nasional Yellowstone: Teks "82190" kanggo 888-7777 (balesan teks otomatis bakal konfirmasi panrimo lan menehi instruksi).

ABOUT VISIT MONTANA
Dolan maring pasar Montana alam unspoiled biasa Montana, kutha-kutha cilik sregep lan nengsemake, pengalaman narik ati, sayah Hospitality lan iklim bisnis competitive kanggo ningkataké negara minangka panggonan kanggo ngunjungi lan nindakake bisnis. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak VISITMT.COM.

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...