Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines negara | wilayah Montenegro Turkey

Montenegro Cilik minangka tujuan loro kutha gedhe kanggo Turkish Airlines

Turkish Airlnes ing Montenegro
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Montenegro bisa uga negara cilik, nanging ora cilik banget kanggo maskapai Turki mabur menyang rong kutha ing Montenegro.

Bubar maskapai Turki nyambung Istanbul karo ibukutha Montenegro Podgorica

Saiki ana kabar apik kanggo pariwisata Montenegro, lan tujuan liya kanggo penerbangan TK saka IST

Turkish Airlines miwiti penerbangan menyang Tivat minangka tujuan kaloro ing Montenegro sawise operasi menyang ibukutha Podgorica. Tivat minangka kutha pesisir ing sisih kidul-kulon negara.

Penerbangan pertama menyang Bandara Tivat saka Bandara Istanbul dilakokno minggu iki nganggo pesawat tipe B737-800.

Mbedakake dhewe karo pelabuhan, pesisir, kaendahan alam lan lokasi sajarah, kutha pesisir Tivat uga cukup cedhak karo kutha sajarah lan wisata kayata Cetinje (ibukutha lawas), Kotor, Budva, Stari Bar lan Ulcinj.

Kanthi diluncurake iki, Turkish Airlines wis njupuk nomer tujuan ing jaringan penerbangan dadi 340

Operator gendera bakal mabur kaping telu seminggu - Senin, Kamis lan Setu - nganti 31 Oktober 2022.

Ngandika nalika ngluncurake penerbangan debut menyang Tivat, Manajer Umum Turkish Airlines Bilal Ekşi ujar: "Nalika kita miwiti operasi menyang tujuan nomer loro ing Montenegro, negara sing kita duwe hubungan sejarah, kita nyambungake Tivat menyang 128 negara. donya minangka tujuan 340 kita.

"Minangka pusat atraksi kanthi lokasi sing apik, sejarah, masakan sing sugih lan kaendahan ing pesisir Adriatik, kita seneng nyambungake Tivat karo donya kanthi jaringan penerbangan sing amba," ujare.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...