Multi-Billion Dollar Warner Bros Discovery kanggo Promosi Soudah ing Arab Saudi

gambar duweni saka SPA
gambar duweni saka SPA
ditulis dening Linda Hohnholz

Soudah Development lan Warner Bros Discovery International (WBD) wis resmi mlebu perjanjian kemitraan setaun.

Tujuan kemitraan iki yaiku kanggo nampilake lan ngurmati karakteristik unik, budaya, lan sejarah Soudah lan wilayah tartamtu ing wilayah Rijal Almaa, dumunung ing sisih kidul-kulon. Saudi Arabia.

Kolaborasi bakal fokus kanggo nambah kesadaran babagan Soudah Peaks - tujuan wisata gunung mewah sing disetel 3,015 meter saka permukaan laut, ing puncak paling dhuwur ing Arab Saudi - lan nampilake kaendahan lan keragaman menyang pamirsa global.

Persetujuan kasebut mbutuhake produksi 3 dokumenter singkat babagan lanskap alam Soudah, warisan budaya, tradhisi, estetika arsitektur, komunitas lokal, lan situs lan monumen sajarah.

Teka ing Saluran Cedhak Sampeyan

Dheweke bakal ditayangake musim panas iki ing Eropa, AS, Timur Tengah, Afrika, India, lan Jepang ing saluran TV WBD Discovery Channel, Food Network, lan Travel Channel lan Eurosport 1 lan 2. Dheweke uga bakal ditayangake kanthi digital ing Discovery YouTube Channel, lan ing jaringan sosial VOX MEDIA lan Discovery Channel Weibo ing China.

CEO Pembangunan Soudah Saleh Aloraini ujar: "Kita seneng gabung karo Warner Bros Discovery kanggo mbukak kaendahan lan budaya sing luar biasa ing wilayah Soudah ing skala global."

Tujuan Gunung Mewah

Soudah dumunung ing 3,015 meter ing sadhuwure segara lan minangka puncak paling dhuwur ing Arab Saudi. Elevasi sing dhuwur iki ndadekake Soudah dadi tujuan ing saindhenging taun kanthi musim semi sing nyaman, musim gugur sing anget, ora kadhemen mangsa panas, lan ora ana panas musim panas sing kuat.

Wilayah Soudah minangka papan kanggo macem-macem fauna lan flora, topografi sing maneka warna, lan praktik pertanian sing khas, kabeh bakal nggawe pengalaman sing ora bisa dilalekake ing lingkungan gunung mewah sing lestari nalika promosi alam, budaya, lan warisan unik ing wilayah kasebut.

Soudah - gambar duweni Soudah
Soudah Peaks - gambar duweni Soudah

Soudah Peaks bakal nawakake keramahan mewah, penawaran ritel premium, pengalaman petualangan, lan retret kesehatan amarga dikembangake kanthi arsitektur lan warisan asli nalika njaga kaendahan gunung sing nggumunake.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...