Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel budaya Tujuan Malta music News Press Release Pariwisata

Musik ing Tengah Mediterania Malta minangka Omah Konser Musim Panas Paling Apik

ditulis dening Dmytro Makarov

Pulo Malta sing cerah, kepulauan Mediterania, ngunggahake sinar matahari luwih saka 300 dina setaun lan sejarah sing luar biasa wiwit luwih saka 7,000 taun. Lokasi geografis Malta ndadekake pulo kasebut minangka tujuan sing luar biasa kanggo konser outdoor musim panas lan festival musik. Kanthi jadwal senggol dikempalken acara musik lan festival teka, tamu bisa nemu budaya, sajarah, gastronomy lan pesisir ayu saka Kepulauan Malta nalika ngrungokake musisi favorit lan DJs. 

AMP Lost & Found Festival 2022 – 1 Juni – 4 Juni 2022

"AMP Lost & Found Festival bali ing Malta kanggo taun kaping 6! Ing wulan Juni 2022, Festival AMP Lost & Found bakal resmi miwiti musim festival musim panas ing sangisore srengenge Mediterania kanggo taun sing paling gedhe lan paling apik! Saka dina kanggo wengi, tamu bakal tampi karo narik ati prau party backdrops saka pesisir, kedaton kuna, pihak blumbang-side madhep sunset lan intim mbukak-online wayah wengi arena. Iku kabeh babagan petualangan pulo! AMP Lost & Found ditindakake sajrone 4 dina, ing pirang-pirang papan sing unik lan nggumunake, kalebu pesta kolam renang pesisir sing nggumunake lan arena terbuka sing didhelikake kanthi 4 tahapan kanggo ngubengi.

(L nganti R: Festival Lost & Found ing Menara Saint Agatha, Mellieħa, Malta; Isle of MTV 2015, Malta; Festival Lost & Found)

Festival Taman Bumi 2022 - 3 Juni - 5 Juni 2022

Festival Taman Bumi minangka festival musik alternatif paling gedhe ing Malta lan misuwur amarga nggawa aksi non-utama sing paling gedhe lan paling bakat ing pulo kasebut ing perayaan musik, urip lan keragaman. Bakal ana luwih saka 100 seniman, 5 area musik, area kemah, pasar etnis, lapangan penyembuhan, warung panganan masakan donya sing apik banget, lan manajemen sampah sing ramah lingkungan. 

Ana macem-macem musik ing taun iki, saka ska nganti blues, reggae, rock alternatif, musik donya, trance psychedelic, tekno, asam, omah, gipsi, lan liya-liyane - uga minangka area jamming sing apik banget.

Festival kasebut, sing tansah setya njaga ijo, minangka pionir ing ngleksanakake novel, manajemen sampah sing ramah lingkungan wiwit edisi pisanan, festival kasebut terus nambah strategi ijo lan ngupayakake cara anyar kanggo nambah kesadaran masyarakat babagan lingkungan. masalah.

Sing pengin kemah isih kudu tuku tiket saka - www.earthgarden.com.mt

ANTHEMS ROCK KLASIK karo Orkestra Konser BBC - 9 Juli 2022

"Orkestra Konser BBC sing misuwur ing donya nggawa sore epik saka rock klasik lan lagu pop ing donya menyang Granaries spektakuler ing Floriana.

Ing tanggal 9 Juli, konser kasebut bakal nampilake 20 lagu hit nomer siji sing nggumunake lan countdown sing nggumunake kanggo seniman paling laris ing kabeh wektu. Sampeyan bakal krungu lagu-lagu rock klasik lan pop ngirim aran apik, tresna, nesu, sedhih, daya kita liwat, ngangkat kita munggah lan nggawa kita bebarengan.

Ing arahan saka konduktor kondhang Mike Dixon, 60-piece BBC Concert Orchestra, plus band rock dinamis, lan pemain bintang singer pinunjul, bakal nindakake No 1 klasik dening The Rolling Stones, Ratu, David Bowie, Pangeran, Lady Gaga, Coldplay, The Beatles, Tina Tuner, Fleetwood Mac, Cher, Elvis - lan liya-liyane! Akeh seniman nomer siji, akeh himne sing kudu ditresnani lan ngajak tumindak - nanging mung ana siji sensasi sing ngatur kabeh. Kowe ngerti sapa? Temokake ing 'ANTHEMS ROCK KLASIK' teka ing The Granaries, Floriana tanggal 9 Juli 2022.

Kanggo tiket, bukak: https://bit.ly/classicrockanthemsbbc

Festival Jazz Malta 2022 - 11 Juli - 16 Juli 2022

"Dianggep komunitas jazz internasional minangka festival jazz 'bener' lan mercusuar integritas seni, Festival Jazz Malta nyedhiyakake panorama musik jazz ing kabeh aspek. Ing iklim ing ngendi festival jazz tambah akeh banyu mudhun karo unsur non-jazz, Malta Jazz Festival stands metu minangka acara sing entuk imbangan sampurna antarane savant lan liyane populer unsur jazz. Taun iki kita bangga nampilake baris eklektik liyane sing nampilake John Scofield « Yankee Go Home », Richard Bona & Alfredo Rodriguez sextet, Joel Ross «Good Vibes», Danny Grissett Trio, Francesco Ciniglio «The Locomotive Suite», YUSAN, Blue Tangerine, Daniele Cordisco quintet featuring Stjepko Gut lan Gregory Hutchinson, Clark Tracey & Dominic Galea Legacy Quintet, lan Warren Galea trio.

Pulo MTV Malta 2022 - 19 Juli 2022

"Artis, produser, lan superstar global DJ Marshmello sing nominasi Grammy bakal judhul Isle of MTV Malta 2022! Saiki ing taun kaping 14, festival musim panas gratis paling gedhe ing Eropa, kanthi kemitraan karo VisitMalta, bali menyang alun-alun Il-Fosos tanggal 19 Juli, sawise istirahat rong taun amarga pandemi. Festival kasebut bakal diterusake dening Isle of MTV Malta Music Week, seri klub bengi lan pesta ing papan sing paling panas ing pulo kasebut, wiwit tanggal 19 nganti 24 Juli!

Festival Glitch - 13 Agustus - 15 Agustus

"Pecandu musik elektronik saka kabeh ndonya diundang kanggo kumpul ing gapura benteng House-and-Techno mistis sing bakal dadi petualangan liyane sing ora bisa ditindakake ing pulo Mediterania Malta sing srengenge sawise 2 taun hiatus. Saka pesta kolam renang ing rooftop nganti raves guwa rahasia, Kamar Boiler, kekacauan pesta prau, lan paling gedhe & paling nyenengake ing Malta sing wis tau katon. Taun iki katon introduksi konser pambuka ing dina Sabtu, 13 Agustus, sing dianakake ing lokasi siji-sijine sing bakal diungkapake ing tahap sabanjure. Festival utama ing tanggal 14 & 15 bakal dianakake ing Desa Gianpula, dibingkai karo garis langit sing apik ing kutha benteng Malta, Mdina. Dina kaping papat lan pungkasan bakal nampilake pesta prau sing disiram srengenge, banjur pesta penutup.

Festival utama bakal nampilake 7 tahapan - saka pesta kolam renang ing rooftop nganti raves guwa rahasia lan panggung Boiler Room sing intim. Edisi taun iki seneng karo line-up paling gedhe sing bisa diluncurake ing Kapuloan Malta. Penari bakal bisa kalah karo swarane para raksasa industri kayata Ben Klock, Honey Dijon, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J, Ellen Allien, Fjaak, I Hate Models, Mall Grab, Oscar Mulero & VTSS. Lineup kasebut uga kalebu dhaptar pemilih master sing digoleki kanthi ati-ati, tumindak langsung & lintang munggah saka Cici, Adiel, Aurora Halal, Ben Sims, Ben UFO, Skee Mask, Yazzus, Boston 168, Etapp Kyle, Fadi Mohem, Hunee , Jennifer Cardini, Job Jobse, Luke Slater, Daria Kolosova, Palms Trax, Ryan Elliott, Vladimir Dubyshkin lan liya-liyane!”

Festival Seni Internasional Malta - 18 Juni 2022 - 3 Juli 2022

"Festival Seni Internasional Malta nampilake program seni multidisiplin sing nampilake gabungan proyek seni visual, tari, teater, lan musik dening seniman lokal lan internasional."

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak: https://www.festivals.mt/miaf 

Babagan Malta

Pulo Malta sing cerah, ing tengah Segara Mediterania, dadi pusaka paling penting saka warisan sing dibangun kanthi utuh, kalebu kapadhetan paling dhuwur saka Situs Warisan Dunia UNESCO ing negara-negara ing endi wae. Valletta dibangun dening Knights of St. John sing bangga yaiku salah sawijining pemandangan UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropa kanggo taun 2018. Patrimoni Malta ing watu kalebu arsitektur watu sing paling tuwa ing donya, dadi salah sawijining Kekaisaran Inggris sing paling apik sistem pertahanan, lan kalebu campuran arsitektur domestik, agama, lan militer sing akeh banget wiwit jaman kuno, abad pertengahan, lan awal modern. Kanthi cuaca sing apik banget, pantai sing apik, urip wengi sing subur, lan sejarah sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan dideleng. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Malta, bukak www.visitmalta.com. Kanggo informasi luwih lengkap, riko  https://www.visitmalta.com/en/home, @visitmalta ing Twitter, @VisitMalta ing Facebook, lan @visitmalta ing Instagram. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...