budaya Warta cepet Spanyol

Nalika ing Madrid…

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Kunjungan menyang Madrid ngidini para wisatawan bisa lolos menyang kutha sing kebak seni, sejarah, budaya, masakan asli, lan fashion ing lingkungan kosmopolitan. Miturut data saka Kantor Statistik Spanyol, ibukutha Spanyol nampa luwih saka 3 yuta pengunjung internasional liwat Musim Panas 2022. Antarane pasar panganan sing nengsemake, arsitektur bersejarah, galeri seni, teater lan renaissance anyar hotel mewah, sampeyan bakal nemokake The Principal Madrid Hotel, pengalaman lokal sing diwiwiti ing metro Metropolitan Madrid ing Gran Via.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...