Asosiasi Warta Breaking Travel negara | wilayah Warta Pamrentah News wong Trending Inggris USA WTN

Tambah Takziah kanggo Ratu: Inisiatif Industri Pariwisata

World Tourism Network (WTM) dibukak dening rebuilding.travel
ditulis dening Juergen T Steinmetz

SKAL & WTN ngundang lelungan & pariwisata kanggo ngurmati tilar donyane Ratu Elizabeth. World of travel teka bebarengan.

SKAL International and the World Tourism Network gabung dina iki lan ngundang kabeh anggota lan kanca-kanca saka industri travel lan pariwisata global teka bebarengan lan nambah condolences ing tilar donya Ratu Elizabeth II.

Buku ucapan belasungkawa online mbukak kanggo umum.

WTN lan SKAL nerangake:

Skal International: Komitmen rong puluh taun kanggo kelestarian ing pariwisata

The World Tourism Network lan SKAL Internasional ngajak anggota industri lelungan lan pariwisata kanggo gabung karo warga Inggris lan Persemakmuran Bangsa-Bangsa kanthi ninggalake komentar, tembung kawicaksanan, lan matur nuwun.

Kita ngurmati tilar donyane Ratu Elizabeth II, lan kabeh sing wis ditindakake kanggo industri pariwisata, perdamaian donya, lan manunggaling jiwa-jiwa ing saindenging jagad.

Presiden Internasional SKAL Burcin Turkkan lan panitia eksekutif ngucapake simpati lan belasungkawa sing paling jero kanggo kabeh Skalleagues ing Inggris lan warga Inggris babagan tilar donyane Ratu Elizabeth II - Muga-muga dheweke tenang!

Ing atas World Tourism Network Badan Eksekutif, WTN Présidhèn Dr. Peter Tarlow kandha, ”Ratu Elizabeth II bener-bener, miturut pangandikané Raja Salomo ing Alkitab, wong wadon sing gagah prakosa. Kita kabeh diberkahi wis suwe karo kita, lan pariwisata donya bakal kangen dheweke.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Komentar bakal dituduhake karo Istana Buckingham atas jenenge Sektor Perjalanan lan Pariwisata Global.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...