Namibia lan Seychelles mlaku-mlaku kaya mancing lan pariwisata

fishingETN
fishingETN
ditulis dening editor

Namibia bakal fokus kerjasama bilateral karo Seychelles ing industri perikanan lan pariwisata, ujare Komisioner Tinggi sing mentas akreditasi.

Print Friendly, PDF & Email

Namibia bakal fokus kerjasama bilateral karo Seychelles ing industri perikanan lan pariwisata, ujare Komisioner Tinggi sing mentas akreditasi.

Komisioner Tinggi Namibia kanggo Seychelles, Veiccoh Nghiwete, nampilake dokumen akreditasi marang Presiden Seychelles James Michel, Selasa.

Nghiwete ngandhani wartawan yen Namibia lan Seychelles kudu nuduhake pengalaman ing industri pariwisata.


"Kita wis adoh banget, lan mulane, kita kudu terus nuduhake pengalaman, kerja sama, lan tulung-tinulung miturut kaluwihan koperasi ing negara kita," ujare Nghiwete.

Komisioner Tinggi anyar kasebut ujar manawa nglindhungi sumber daya laut saka rong negara lan njaga program lestari kanggo sumber daya kasebut penting banget.

Miturut Nghiwete, kemungkinan kerjasama bilateral liyane antarane Namibia lan Seychelles, sawijining kepulauan ing sisih kulon Samudra Hindia, ana ing kerjasama ekonomi.

"Loro negara kita seneng tentrem lan stabilitas. Sing kari nguatake kerjasama ekonomi,” ujare Nghiwete.



Sawise upacara akreditasi, Nghiwete nimbali Wakil Presiden Seychelles Danny Faure, ing ngendi diskusi luwih lanjut babagan nguatake kerjasama bilateral ditindakake.

Negara loro kasebut samesthine bakal nandhatangani Memorandum of Understanding (MOU) kerjasama bilateral.

Komisaris Tinggi sing mentas diangkat bakal adhedhasar ing Pretoria ing Afrika Kidul.


Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.