Nauru Airline Boeing 737-700 Generasi Anyar

Air Nauru
Air Nauru
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Maskapai penerbangan nasional Nauru wis mbukak desain livery anyar sing diilhami dening bendera Republik, amarga nampa pesawat Boeing Generasi Anyar pisanan menyang armada.

Présidhèn Republik Nauru, Yang Mulia Lionel Aingimea, miwiti debut desain livery anyar ing Townsville, ngungkapake lintang 12-nuding khas Nauru sing makili suku lan wong-wong, kanthi warna nasional ing sadawane awak pesawat lan swiwine. 

Presiden Aingimea ujar manawa dheweke seneng banget karo desain Nauruan sing bangga.

Ketua Nauru Airlines Dr Kieren Keke ngandika iku hak istimewa kanggo Presiden Nauru nampa pesawat paling anyar saka Airline kanggo nglengkapi armada operator Pasifik, VH-INU, Generasi Anyar Boeing 737-700.

Penerbangan kapisan bakal dadi momen perayaan amarga menehi tandha wiwitan anyar amarga merek anyar Nauru Airlines njupuk menyang langit ing pesawat anyar kita, "ujare Dr. Keke.

Dr. Keke ngandika kabeh armada bakal rauh olahraga werna Nauru lan lintang nasional.

Air nauru
Air Nauru

"Ombak sing mili ing sadawane awak pesawat minangka simbol saka Samudra Pasifik lan nggambarake kemampuan sajarah lan terus-terusan Nauru Airline kanggo nyambungake negara-negara pulo cilik ing Pasifik karo Australia lan liya-liyane."

"Pesawat 737-700 uga nggedhekake kapabilitas operasional layanan kita, mbukak kesempatan kanggo nambah jaringan tujuan kita, sing bakal dianggep ing mangsa ngarep."

Nalika kantor pusat ing Nauru, operasi Nauru Airline wis adhedhasar ing Brisbane suwene 20 taun nyedhiyakake layanan udara sing nyambungake Nauru lan Pasifik Tengah karo Australia.

Operasi kasebut terus diterusake sanajan ana pandemi lan Nauru Airline ngarepake nglanjutake layanan ing wilayah kasebut.

Nauru minangka negara pulo cilik sing mandhiri ing Mikronesia, sisih lor-wétan Australia. Iki nduweni terumbu karang lan pantai pasir putih sing dikelilingi palem, kalebu Teluk Anibare ing pesisir wétan. Ing pedalaman, vegetasi tropis ngubengi Laguna Buada. Outcrop rock Command Ridge, titik paling dhuwur ing pulo kasebut, nduweni pos Jepang sing karat saka Perang Dunia II. Tlaga banyu tawar ing ngisor lemah Sumur Moqua dumunung ing tengah-tengah Gua Moqua watu gamping. Ibukutha Republik Nauru ya iku Yaren.

Sawisé kamardikan ing 1968, Nauru gabung karo Persemakmuran Bangsa-Bangsa minangka Anggota Khusus; dadi anggota lengkap ing taun 1999. Negara iki ditampa ing Asian Development Bank ing taun 1991 lan PBB ing taun 1999.

Nauru minangka anggota Program Lingkungan Wilayah Pasifik Selatan, Komisi Pasifik Selatan, lan Komisi Geosains Terapan Pasifik Selatan.

Ing Februari 2021, Nauru ngumumake bakal mundur kanthi resmi saka Forum Kepulauan Pasifik kanthi pratelan bareng karo Kepulauan Marshall, Kiribati, lan Negara Federasi Mikronesia sawise regejegan babagan pemilihan Henry Puna minangka sekretaris jenderal Forum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar