Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean budaya Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Mexico News wong Pernyataan Pers Resorts tanggung jawab Keslametan Sustainable Pariwisata News Wire Plancongan

Top 5 tujuan liburan Meksiko-Karibia sing ramah pet

Top 5 tujuan liburan Meksiko-Karibia sing ramah pet
Top 5 tujuan liburan Meksiko-Karibia sing ramah pet
ditulis dening Harry Johnson

Meksiko-Karibia nawakake macem-macem pilihan nalika arep lelungan lan nuduhake pengalaman karo kanca paling wulu sampeyan

Cara lelungan wis ngalami évolusi lan owah-owahan drastis ing taun-taun pungkasan; mung sepuluh taun kepungkur iku ora kamungkinan kanggo nimbang lelungan karo kanca papat-legged.

Saiki, tren iki wis ditampa kanthi luwih akeh ing industri pariwisata, ora mung dening hotel, nanging uga agensi travel, restoran lan tujuan.

Aside saka kamulyan alam wilayah lan Uploaded saka sudhut aktivitas, ing Meksiko-Karibia nawakake macem-macem pilihan nalika lelungan lan nuduhake pengalaman karo kanca sing paling apik.

1. Cancun - Kanthi infrastruktur hotel sing ora ana tandhingane, Cancun pamer pilihan luar biasa saka opsi lodging. Aloft Cancun ing jantung zona hotel duwe kabeh: tampilan sing nggumunke saka laguna, rooftop kanthi swasana paling apik kanggo nonton srengenge, pusat kebugaran 24 jam lan pantry gourmet, lan mesthi, kamar sing nyaman kanggo sampeyan. lan pet sampeyan. hotel iki dumunung ing tengah ing Punta Cancun, supaya tamu bisa njupuk anak kirik kanggo mate kanggo pandelengan paling Cancun kang. 

Pengunjung bisa mlaku-mlaku ing zona hotel, ngunjungi pantai sing ramah pet, utawa nginep ing mall Marina Puerto Cancun. Pusat kutha nawakake akeh pilihan kanggo njupuk cokotan ing munggah-lan-teka Nader Avenue - saka staples Mexican kaya tacos, kanggo sushi lan masakan Italia, panggonan lokal trendi dot wilayah. Kanggo pengalaman sing luwih dhuwur, Live Aqua Beach Resort Cancun kabeh-kalebu sampurna kanggo liburan pasangan tanpa ninggalake kanca setya. Program Dog Friendly Hotels & Resorts resort nawakake para wisatawan asu amben eksklusif, banyu mancur lan fasilitas liyane kanggo ngrusak.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

2. Pulo Mujeres - Yen sampeyan lan kewan sampeyan lagi ngulandara ing srengenge, njelajah pulo Isla Mujeres sing cedhak yaiku cara sing bener. Mung 20 menit saka daratan kanthi feri minangka tujuan tropis sing ora ana liyane. Sawise metu saka dermaga, sampeyan bakal langsung ngrasakake swasana santai lan angin pantai, lan sanajan sampeyan bisa kanthi gampang njelajah wilayah pusat kutha kanthi mlaku, sampeyan uga bisa nyewa kreta golf kanggo njelajah atraksi liyane, kaya sing bubar direnovasi. Taman patung bertema Maya ing Punta Sur. Isla Mujeres minangka perjalanan dina sing gampang, nanging para tamu uga bisa milih nginep ing salah sawijining hotel sing nengsemake ing pulo kasebut. Sing pengin sesambungan karo kanca-kanca petualang bisa nginep ing asrama sing ramah pet kaya Selina Isla Mujeres. Properti kasebut nawakake kamar pribadi, ditambah klub pantai hip lan yoga esuk. Restoran lokal lan internasional mung sawetara menit. 

3. Playa del Carmen - Tujuan sing apik kanggo tetep luwih suwe yaiku Playa del Carmen. The 5th Avenue gampang walkable, lan tetanggan sawijining, iku wilayah gedhe kanggo njelajah karo kanca wulunen Panjenengan. A mandheg cepet kanggo brunch ing salah siji saka akeh kafe utawa restoran mulyo ing dalan ing 38th Street iku kudu. Hotel kaya Grand Hyatt Playa del Carmen, Thompson Main House utawa The Fives Downtown nawakake Tetep apik cedhak kabeh tumindak. Lelungan sing pengin tetep ing enclave sing terpencil bakal nemokake panglipur ing Fairmont Mayakoba, ing ngendi pets ditampa minangka tamu premium. Saka mangrove lan kanal banyu tawar ing saubengé nganti kamar dhuwur lan masakan sing nggumunake, properti sing diakoni minangka liburan mewah sing ramah lingkungan.

4. Tulum – Sing looking kanggo nglampahi sawetara dina njelajah alas lan cenotes bakal anget ditampa ing Tulum. Sawetara cenote ing panggonan sing dituju nampa pets, kaya klub pantai cenote anyar Buuts Ha, ing ngendi pengunjung bisa nginep ing cabanas pribadi lan muter njupuk karo asu. Dumunung ing lawang zona hotel yaiku Aloft Tulum. Hotel kasebut nggambarake pesona tujuan kasebut ing fasilitas ing papan kaya rooftop, sing ndeleng pemandangan alas sing apik banget lan situs arkeologi Tulum sing apik. Aloft Tulum cedhak karo bar, restoran, supermarket, lan atraksi liyane.  

5. Bacalar - Permata sing didhelikake ing sisih kidul negara, iki "Pueblo Mágico" (kutha gaib) nawakake rasa urip sing alon ing komunitas sing santai. The Lagoon of Seven Colors mesmerizes lelungan karo hues nggumunke sawijining, nalika downtown Bacalar apik kanggo njelajah ing mancal utawa mlaku-mlaku karo konco paling. Kanggo nginep sing nyenengake, Casa Bakal nawakake kamar, kabin lan bungalow sing ramah pet kanthi pemandangan sing paling apik, ditambah dermaga ing papan, sing madhep laguna. Casa Bakal dadi tuan rumah macem-macem kegiatan banyu kaya kayaking, paddle boarding, lan pelayaran. BALIK minangka restoran Meksiko kontemporer sing apik banget, kanthi menu saka koki terkenal Xavier Pérez Stone. 

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...