Sepuluh Airbnb Paling larang ing Amerika Serikat

Sepuluh Airbnb Paling larang ing Amerika Serikat
Sepuluh Airbnb Paling larang ing Amerika Serikat
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Airbnb nginep ing Amerika Serikat minangka sing paling larang ing antarane kabeh negara, ngluwihi tarif rata-rata $216 saben wengi.

Musim panas bisa uga rada suwe, nanging akeh turis sing wis nggawe rencana kanggo lelungan, browsing liwat jalur pelayaran, hotel, resort, kondominium. Lan Airbnbs.

Miturut data paling anyar, para wisatawan ing Amerika Serikat nuduhake kapentingan paling gedhe ing akomodasi Airbnb, kanthi 2.25 yuta dhaptar aktif sing apik banget.

Kajaba iku, Airbnb tetep ing Amerika Serikat minangka sing paling larang ing antarane kabeh negara, ngluwihi rata-rata $216 saben wengi.

Pakar industri lelungan nindakake telusuran ing Airbnb situs web kanggo nemokake ndhuwur sepuluh priciest vacation rentals ing saben negara tengen US. Dheweke menehi peringkat rental iki kanthi nimbang total biaya kanggo nginep 7 wengi ing Juli 2024, kalebu biaya kayata biaya reresik, biaya layanan Airbnb, pajak omah, lan diskon sing kasedhiya.

Tarif saben wengi sawise pajak saka Airbnbs paling larang ing saben negara beda-beda saka $994 (North Dakota) nganti $55,729 (Colorado). Tarif kasebut dipengaruhi dening faktor kayata lokasi, jinis properti, lan frekuensi sewa.

Airbnb kanthi rega paling dhuwur ing Amerika Serikat bisa ditemokake ing Colorado, regane $55,729 saben wengi. Texas njupuk Panggonan liya, ngisi $ 53,584 saben wengi, ngiring dening Nevada ing $ 39,563 saben wengi, South Carolina ing $ 37,510 saben wengi, lan California ing $ 29,367 saben wengi.

  1. Riverbend House, Aspen, CO

Tau kepingin weruh bab kemungkinan sing $55,729 saben wengi bisa kurban? Coba, contone, Airbnb paling larang ing Amerika Serikat. Adhedhasar panaliten kasebut, The Riverbend House nduwe gelar Airbnb paling larang ing negara kasebut, kanthi nginep pitung wengi ing wulan Juli kanthi regane $390,100.

Tucked adoh ing Surgo omah memikat saka Aspen, Colorado, villa 15,000 kaki persegi sing mewah iki, dumunung ing 6.5 hektar ing sadawane Kali Roaring Fork, kanthi wolung kamar turu lan telulas jedhing sing bisa nampung luwih saka 16 tamu.

  1. The Crown Jewel of Lake Austin, Austin, TX

Ngenalke The Crown Jewel of Lake Austin— Airbnb paling larang nomer loro ing Amerika Serikat. Properti sing luar biasa iki menehi ragad saben wengi $ 53,584, ngasilake total $ 375,086 kanggo 7-wengi Tetep ing sasi Juli.

senyawa kulawarga pribadi iki kasusun saka limang omah-omahé (Main house, Guest house, Spa house, View house lan Cabana house) nyebar ing meh 6.5 hektar, gumunggung meh 500 sq.. saka waterfront murni ing sadawane Lake Austin. Properti kasebut nduwe sangang kamar turu lan telulas kamar mandi lengkap lan loro setengah sing bisa dadi tamu nganti 14 tamu.

  1. Sierra Sunset Estate, Zephyr Cove, Douglas County, NV

Zephyr Cove's Sierra Sunset Estate ngamanake posisi kaping telu ing dhaptar 10 paling lengkap sinau, nawakake tarif saben wengi $39,563 lan paket mundur seminggu kasedhiya $276,941.

Mung 10 menit adoh saka Stateline nengsemake, Nevada lan karo ski kelas donya mung munggah gunung (secara harfiah!), Properti tlaga 24-hektar iki pamer sprawling 16,703 sq.. omah utama, dock pribadi lan luwih saka 150 sq. ft pantai wedhi murni. Sierra Sunset Estate kasusun saka wolung kamar turu lan kamar mandi wolung lan setengah sing bisa nampung luwih saka 16 tamu.

  1. Sinrise Cove Getaway, Seneca, SC

Sunrise Cove Getaway ing Seneca, South Carolina minangka tujuan sinau sabanjure! Kanthi tarif saben wengi $ 37,510, nginep suwene seminggu ing estate bakal regane $ 262,570.

Dumunung ing teluk sing sepi ing pesisir Lake Keowee, 3-kamar turu, 2-kamar mandi mundur iki dirancang kanggo mulyo omah nganti 10 tamu.

  1. The Mother Lode ing Aspen, CO

Penthouse gunung sing diarani The Mother Lode ing pusat kutha Aspen, Colorado. Properti sing luar biasa iki duwe 5 kamar turu lan 9 kamar mandi. A 7-wengi nginep ing Juli ing penthouse mewah iki teka karo rega dibalèkaké $243,407, ngisi tarif nightly $34,772.

Properti kasebut bisa nampung nganti 10 tamu lan dilengkapi karo desainer trip.

  1. Westwind 407, Vail, CO

Westwind 407 ing Vail, Colorado dumunung ing jantung Lionshead Village lan nawakake condo ing lantai paling dhuwur kanthi 3 kamar turu lan 2 jedhing. Menehi kombinasi penak lan kemewahan kanggo kelompok 7. Total biaya kanggo 7-wengi Tetep ing Juli punika $ 231,717, karo tarif nightly $ 33,102.

  1. Chateau Grande ing Casteel Creek, Edwards, CO

Chateau Grande ing Casteel Creek, dumunung ing tanah terbuka sing wiyar, biaya $30,290 saben wengi. Mulane, nginep pitung wengi ing Juli ing estate gunggunge $212,031.

Retret gunung rocky kaya kastil iki dumunung ing jantung Vail Valley, mung 45 menit saka Beaver Creek lan resort ski Vail. Luwih saka 16 tamu bisa nginep ing chateau. Dheweke bakal duwe akses menyang 2 omah- The Chateau, omah 30,000 kaki persegi kanthi 9 kamar turu lan Ridge House, properti 5,321 kaki persegi kanthi 4 kamar turu.

  1. The Mill Street House, Aspen, CO

The Mill Street House, dumunung ing sikil Gunung Aspen lan cedhak karo gunung lan kutha. Paket kanggo nginep pitung wengi regane $ 208,097, yaiku $ 29,728 saben wengi.

Retret gaya kabin iki nduweni sewelas kamar turu sing apik lan kamar mandi rolas lan setengah sing bisa nampung luwih saka 16 tamu.

  1. Omah ing Indio, CA

Omah ing Indio, California nawakake area urip sing jembar 10,000 sq ft. Kanggo nginep suwene minggu ing Juli, tarif saben wengi yaiku $ 29,367, kanthi total biaya $ 205,567.

Kabeh limang kamar turu en suite amarga master ndadékaké menyang latar mburi sing jembar. Properti kasebut duwe papan sing cukup kanggo nyewa luwih saka 16 wong.

  1. Villa Fleuve ing Sun Valley, Hailey, ID

Villa Fleuve, dumunung ing sesawangan alpine, dumunung mung 10 menit drive saka Sun Valley Ski Resort kesuwur. Rego ing $28,403 saben wengi, biaya total kanggo paket pitung wengi Tetep $198,818.

Nyakup pitung hektar terrain sing apik banget ing sadawane Kali Big Wood, properti kasebut duwe 3 struktur urip mandiri kanthi sewelas kamar turu lan kamar mandi telulas sing bisa nampung luwih saka 16 tamu.

Source for the Data : Best Broker

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...