Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Health Industri Hospitality News Pariwisata News Wire Plancongan Trending Uni Emirat Arab

Negara endi sing wis pulih paling apik saka COVID?

Downtown Dubai - gambar duweni Olga Ozik saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Diwiwiti karo U. Lan ora, iku ora Amerika Serikat saka Amerika. Uga ora Inggris (Inggris), Uruguay, Uganda, Uzbekistan, utawa Ukraina miskin sing nandhang efek karusakan saka invasi Rusia. Dadi sapa sing ninggalake? Ing Uni Emirat Arab (UAE), mesthi.

Tingkat pemulihan wiwit COVID-19 tuwuh sirah sing ala banget, nganti tekan 100%. Uni Emirat Arab duwe program vaksin sing sukses saengga industri perjalanan lan pariwisata negara kasebut wis pulih 110% wiwit taun 2019 (data diwenehake dening Travelport).

Ing rata-rata global, industri lelungan lan pariwisata nyathet udakara 67% saka asil reged ing kuartal pisanan 2022 wiwit 2019 nalika COVID nyerang. Ing urutan saka UAE yaiku Inggris, Bangladesh, India, Pakistan, Jerman, Arab Saudi, Prancis, Amerika Serikat, lan Italia.

Ana pitung emirat sing mbentuk Uni Emirat Arab - Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah, lan Ummu Al Quwain.

Kanthi gati kanggo kutha, Punta Cana ing Republik Dominika nduweni pemulihan paling dhuwur ing 136%, ngiring dening Montego Bay ing Jamaika ing 132%, Cancun ing Meksiko ing 124%, Riyadh ing Arab Saudi ing 115%, lan Dubai ing UAE ing. 114%. Ing Dubai, lelungan perusahaan nggawe 29% kabeh pesenan menyang kutha. Pelancong bisnis sing arep menyang UAE pisanan teka saka India, banjur Pakistan, banjur Bangladesh, Arab Saudi, Inggris, Sri Lanka, Mesir, Amerika Serikat, lan Jerman.

Ing mburi ngelawan tren kasebut, sing lelungan saka UAE menyang tujuan internasional milih negara kasebut minangka favorit, diwiwiti karo India. Ing mburi India ana Pakistan, banjur Filipina, Arab Saudi, Bangladesh, China, Mesir, Turki lan Inggris.

Pelancong sing wis divaksinasi menyang UAE ora kudu menehi asil negatif saka tes RT-PCR kanggo COVID-19 ing bandara keberangkatan. Nanging, sing ora divaksinasi kudu menehi asil negatif sing bener saka tes RT-PCR sing ditindakake sajrone 48 jam sadurunge tekan utawa sertifikat pemulihan (ngemot kode QR) saka COVID-19 sing diterbitake sajrone 30 dina sadurunge budhal yen kena infeksi. karo viruse.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Matur nuwun kanggo kabeh bantuan sampeyan. Layanan sampeyan apik banget lan CEPAT banget. Many thanks kanggo layanan apik lan efisien. Aku wis lan mesthi bakal terus menehi rekomendasi layanan sampeyan marang wong liya ing mangsa ngarep.

Share to...