Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cuba Tujuan News wong Mbangun maneh Rusia Blanja Teknologi Pariwisata News Wire Plancongan

Nekat kanggo turis Rusia Kuba wiwit nampa kertu Mir

Nekat kanggo turis Rusia Kuba wiwit nampa kertu Mir
Nekat kanggo turis Rusia Kuba wiwit nampa kertu Mir
ditulis dening Harry Johnson

Mir minangka sistem pembayaran Rusia kanggo transfer dana elektronik sing diadegake dening Bank Sentral Rusia miturut hukum sing diadopsi tanggal 1 Mei 2017

Penasihat pariwisata menyang Kedutaan Besar Kuba ing Rusia ngandhani badan pariwisata resmi Rusia, Asosiasi Operator Tur Rusia (ATOR), yen kertu pembayaran Mir Rusia saiki ditampa dening kabeh mesin teller otomatis (ATM) utawa mesin awis ing negara pulo. .

Mir (Rusia kanggo 'perdamaian' utawa 'donya') minangka sistem pambayaran Rusia kanggo transfer dana elektronik sing diadegake dening Bank Sentral Rusia miturut undang-undang sing diadopsi tanggal 1 Mei 2017. Sistem kasebut dioperasikake dening Sistem Pembayaran Kartu Nasional Rusia, sing sakabehe. anak perusahaan saka Bank Sentral Rusia. Mir dhewe ora ngetokake kertu, ngluwihi kredit utawa nyetel tarif lan biaya kanggo konsumen; Nanging, Mir nyedhiyakake institusi finansial karo produk pembayaran merek Mir sing banjur digunakake kanggo nawakake kredit, debit, utawa program liyane kanggo para pelanggan.

Pangembangan lan implementasine saka Mir iki spurred dening imposition saka sanksi internasional marang Rusia ing 2014 liwat aneksasi lan pendhudhukan Ukraina Crimea, kanggo circumnavigate gumantung ing kaya Visa lan Mastercard.

Miturut pejabat kedutaan Kuba, kertu Mir Rusia bakal ditampa ing kabeh toko adol ing negara kasebut nganti pungkasan taun 2022.

"Tahap pisanan, sing tegese nampa kertu Mir dening ATM, wis rampung. Nganti pungkasan taun 2022, minangka bagéan saka tahap kapindho, kertu Mir bakal ditampa ing kabeh titik adol ing Cuba. Muga-muga langkah iki bakal mbantu nerusake penerbangan langsung lan nerusake aliran turis Rusia menyang Kuba, "ujare Juan Carlos Escalona.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Miturut Escalona, ​​ing taun 2021, warga Rusia nyedhiyakake aliran wisata paling gedhe menyang Kuba - banjur meh 147,000 Rusia ngunjungi negara kasebut.

Ora ana penerbangan langsung saka Rusia menyang Kuba wiwit Maret 2022, sanajan pamrentah Kuba njamin ora bisa dilanggar Aeroflot lan maskapai Rusia liyane.

Saiki, turis Rusia mung bisa mabur saka Istanbul menyang Havana kanthi siji transfer. Penerbangan puteran bakal regane udakara 250,000 rubel ($ 4,142) saben penumpang, ujare wakil saka badan pariwisata Rusia.

Mesin teller otomatis bank negara (ATM) bisa ditemokake ing Havana lan pusat wisata utama, kalebu resort Varadero sing populer, ujare pejabat kedutaan Kuba.

Kuba ngarep-arep manawa turis Rusia bakal bali kanthi massal ing musim dingin 2022-2023.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...