Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Tujuan Industri Hospitality Malta News Pariwisata News Wire Plancongan

Ngalami Musim Panas Tanpa Telas ing Malta

Kolam renang St Peter, Marsaxlokk, Malta - gambar duweni Malta Tourism Authority
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kalebu 12 Pantai Gendéra Biru 

Malta, sawijining kepulauan sing dumunung ing jantung Segara Mediterania, minangka swarga kanggo para pecinta pantai lan pecinta lingkungan! Permata sing didhelikake iki sampurna kanggo wong sing seneng lelungan sing nggoleki tujuan sing ora ana ing dalan sing nawakake pesisir sing apik tenan, kalebu 12 pantai Blue Flag. Perairan biru kristal ing pulo Malta kanthi lanskap sing nggumunake, lan iklim anget ing saindhenging taun, narik kawigaten para wisatawan sing maneka warna. Kanthi luwih saka 7,000 taun sejarah, gastronomi bintang Michelin, anggur lokal lan festival taun, ana sing bisa ditindakake saben pengunjung.   

Pulo Gozo misuwur amarga lanskap pedesaan sing apik banget lan papan sing apik. Iku paling gedhé kaloro saka Maltatelung pulo utama. Pesisir kasebut kalebu pesisir pasir sing mulya lan teluk-teluk sing didhelikake sing dituju dening para warga. Pengunjung bisa nglampahi dina ing prau ing Comino's Blue Lagoon sing misuwur kanthi banyu biru sing bening lan nikmati sawetara situs nyilem scuba sing paling dhuwur ing donya.  

Pantai Panji Biru 

Bendera Biru minangka salah sawijining penghargaan sukarela sing paling diakoni ing donya kanggo pesisir, marina, lan operator pariwisata prahu sing lestari. Yayasan Pendidikan Lingkungan (FEE) menehi rolas pantai ing Malta lan status Gozo Blue Flag kanggo 2022. Seneng sawetara pesisir Malta sing paling apik lan lingkungan sing lestari, kanthi banyu biru ing papan sing sepi ing pesisir Mediterania. 

Pantai Top ing Kapuloan Malta

Pantai Flag Biru Malta

Teluk Ramla, Ramla l-Hamra, Xaghra, Gozo - gambar duweni Otoritas Pariwisata Malta

Pantai Panji Biru Gozo

Blue Lagoon, Comino - gambar duweni saka Malta Tourism Authority

Lan liyane….  

Babagan Malta

Pulo sing cerah saka Malta, ing tengah Segara Mediterania, sing ngarep kanggo konsentrasi paling luar biasa saka warisan dibangun utuh, kalebu Kapadhetan paling dhuwur Situs Warisan Donya UNESCO ing sembarang bangsa-negara ngendi wae. Valletta, dibangun dening Knights bangga St John, iku salah siji saka situs UNESCO lan Ibukutha Budaya Eropah kanggo 2018. Patrimony Malta ing watu kisaran saka arsitektur watu free-ngadeg paling tuwa ing donya, kanggo salah siji saka Kakaisaran Inggris. sistem pertahanan paling nggegirisi, lan kalebu campuran sugih domestik, arsitektur agama lan militèr saka kuna, abad tengah lan awal suwé modern. Kanthi cuaca sing cerah, pesisir sing apik, hiburan malam sing berkembang lan sejarah sing nyenengake 7,000 taun, ana akeh sing bisa dideleng lan ditindakake.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...