Nepal: Tujuan Wisata Budaya Paling Populer kanggo Wisatawan Tionghoa

Panel NT
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dewan Pariwisata Nepal kanthi pitung bisnis pariwisata lan perhotelan sektor swasta bebarengan karo bab PATA Nepal nggawe partisipasi efektif kanggo promosi sektor pariwisata Nepal ing Pameran Perjalanan Internasional Guangzhou (GITF) kaping 32 sing dianakake wiwit 16 nganti 18 Mei 2024, ing Area C Kanton Kompleks Fair, Guangzhou, China.

The Pameran Perjalanan Internasional Guangzhou, jembaré 30,000 meter persegi, ndhaptar luwih saka 40,000 pengunjung saka China lan negara liya.

Ing dina pisanan pameran, ing 16 Mei 2024, ing Dewan Pariwisata Nepal nggawe presentasi promosi tujuan ing panggung ing ngarepe pengunjung lokal lan operator tur Cina.

Kajaba iku, Dewan Pariwisata Nepal (NTB) nampa Penghargaan "Destinasi Wisata Budaya Paling Populer" saka GITF, lan Jugal Holidays saka Nepal menang Penghargaan Emas kanggo "Inovasi Produk" saka COTRI sajrone kesempatan sing padha.

Ing wayah sore, Bab PATA Nepal nampa rong penghargaan bergengsi: Penghargaan Emas kanggo "Kinerja Sakabèhé" saka China Outbound Tourism Research Institute (COTRI) lan Penghargaan "Best Partner" saka GITF sajrone Buyers Night sing diatur ing Westin Pazhou ing Guangzhou, China.

Tuku Wengi | eTurboNews | eTN
Nepal: Tujuan Wisata Budaya Paling Populer kanggo Wisatawan Tionghoa

Ing Konferensi GITF 2024 tanggal 17 Mei 2024, Ibu Lakpa Phuti Sherpa, salah sawijining Anggota eksekutif PATA Nepal Bab, Pak Suresh Singh Budal, CEO PATA Nepal Bab, lan Pak Kundan Sharma, pejabat saka NTB melu diskusi panel sing wicaksana babagan 'Penawaran Pariwisata Nepal kanggo Pengunjung Tionghoa sajrone Jaman Perubahan Iklim,' sing dipimpin dening Dr. Timothy Lee, Profesor ing Universitas Sains lan Teknologi Macau.

Pak Sujit Regmi, Direktur Eksekutif Nepal Big Mountain Travel Company, ngandika, "Aku nemokake akeh wong sing kepengin ngunjungi Nepal, lan ana akeh pitakon babagan Nepal ing booth kita. Amarga kita wis kerja ing pasar China sajrone 11 taun kepungkur, aku yakin partisipasi Nepal ing GITF taun iki duwe pengaruh banget babagan visibilitas tujuan lan promosi bisnis pariwisata.

Bapak Himmat Puri, Direktur Eksekutif Destinago Tours & Travels, nuduhake rasa senenge kanggo melu GITF kanggo pisanan. Dheweke percaya yen partisipasi pasca-pandemi Nepal pisanan ing GITF bakal ngasilake, nggampangake kesempatan sambungan maneh karo operator China lan pengunjung perdagangan. Dheweke nemokake respon lan kapentingan operator Cina lan pengunjung perdagangan ing Nepal optimistis banget.

Ibu Neeta Thapa, Direktur Penjualan sing makili Hilton Kathmandu, percaya yen Nepal minangka tujuan duweni potensi gedhe ing China. Dheweke kandha, "Iku minangka pakurmatan gedhe kanggo promosi lan nampilake Hilton Kathmandu, merek Hilton pisanan ing Nepal, ing antarane operator lan pengunjung China. Kita matur nuwun marang PATA Nepal amarga menehi kesempatan kanggo melu ing GITF 2024.

Pak Deepesh KC, General Manager Hotel Himalaya, nyatakake yen melu GITF minangka tonggak sejarah kanggo miwiti maneh promosi ing pasar China.

Minangka hotelier, dheweke nemokake lelungan kasebut pancen migunani bebarengan karo panyedhiya layanan liyane saka Nepal. Dheweke ngapresiasi peran PATA Nepal lan NTB ing koordinasi partisipasi promosi iki lan menehi saran supaya pamrentah kudu ningkatake promosi lan program pemasaran internasional kasebut ing pirang-pirang pasar sumber ing China kanggo ngerteni potensi pasar sumber pariwisata paling gedhe iki.

Dheweke luwih menehi saran manawa Nepal kudu menehi prioritas lan nambah kehadiran digital lan promosi ing macem-macem platform OTA / online kanggo Pasar China, kalebu Ctrip, WeChat, TikTok, lsp.

GITF | eTurboNews | eTN
Nepal: Tujuan Wisata Budaya Paling Populer kanggo Wisatawan Tionghoa

Pak Suresh Singh Budal, CEO PATA Nepal Chapter, nyatakake yen China wis dadi pasar sumber pariwisata paling gedhe ing donya, kanthi akeh tujuan sing ngutamakake China liwat marketing lan promosi sing agresif. Beda, upaya promosi Nepal luwih murah.

Dheweke uga nyathet yen tujuan kayata Selandia Baru, Arab Saudi, Hong Kong, lan liya-liyane ngatur kantor cabang dewan pariwisata lan perwakilan ing macem-macem provinsi China kanggo promosi kanthi efektif. Dheweke nandheske manawa Dewan Pariwisata Nepal uga kudu nggedhekake cabang ing pasar sumber utama lan gedhe lan melu marketing target sing ekstensif lan efektif.


WTNGABUNG | eTurboNews | eTN

(eTN): Nepal: Tujuan Wisata Budaya Paling Populer kanggo Wisatawan Tionghoa | lisensi re-post isi kirim


 

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...