Kabar Kawat

Kelainan Neurologis Nyurung Pasar Piranti Stimulasi Otak Jero

ditulis dening editor

Miturut analis ing Transparency Market Research (TMR), pasar piranti stimulasi otak jero global dikira bakal tuwuh ing CAGR 5.1% sajrone ramalan wiwit taun 2021 nganti 2028.         

Ing taun-taun pungkasan, ana prevalensi macem-macem kelainan neurologis, kalebu penyakit Alzheimer, stroke iskemik, trauma, penyakit Parkinson, lan tremor ing ndonya. Akibaté, panjaluk piranti stimulasi otak jero saya mundhak, sing bakal nyebabake kesempatan penghasilan ing pasar piranti stimulasi otak jero global.

Popularitas prosedur bedah non-invasif uga saya tambah akeh ing antarane wong-wong ing ndonya, amarga macem-macem keuntungan saka operasi kasebut kalebu wektu pemulihan sing luwih cepet. Mula, para pemain sing makarya ing pasar piranti stimulasi otak jero ngalami prospek sing duwe bathi ing pirang-pirang negara maju lan berkembang.

Profesional kesehatan lan populasi pasien ing ndonya tambah akeh nggunakake piranti DBS bedah tinimbang terapi obat amarga tambah ngerti babagan efek samping sing terakhir. Faktor iki ngasilake dalan bisnis sing cukup gedhe ing pasar piranti stimulasi otak jero.

Pasar piranti stimulasi otak jero global ing Amerika Utara diramalake bakal entuk prospek bisnis sing cukup gedhe sajrone ramalan amarga faktor kayata nambah populasi sing luwih tuwa lan nambah jumlah prosedur bedah sing mbutuhake piranti DBS kanggo perawatan penyakit Parkinson. Kajaba iku, pasar piranti stimulasi otak jero ing Amerika Utara bisa uga entuk keuntungan amarga faktor penting liyane, kayata kabijakan ganti rugi sing cocog dening pamrentah daerah lan mundhake belanja kesehatan dening populasi regional.

Pasar Piranti Stimulasi Otak Jero: Temuan Kunci

• Pemain sing makaryakke ing pasar piranti stimulasi otak jero global nambah R&Ds kanggo nambah fungsi sakabèhé produk sing, khusus umur dawa baterei. Kajaba iku, produsen piranti stimulasi otak jero uga fokus kanggo ningkatake faktor sing gegandhengan karo pasien kalebu konsistensi ing mateni piranti saben wengi lan ketergantungan ing ngisi daya IPG.

• Akeh perusahaan ing pasar piranti stimulasi otak jero ngluncurake piranti sing inovatif, portabel, pangguna-loropaken, biaya-efektif, lan efisien banget. Kajaba iku, akeh perusahaan sing fokus nggawe produke kasedhiya kanthi komersial. Upaya kasebut nyurung pasar global, analis cathetan ing TMR.

• Akeh prodhusèn piranti stimulasi otak jero sing konsentrasi ing penggabungan fitur khusus piranti, kalebu pilihan konfigurasi timbal, pangiriman parameter, lan lokasi implantasi. Kajaba iku, dheweke milih bahan elektroda sing waspada kanggo nyuda ketidakcocokan impedansi. Faktor kasebut dijangkepi bisa tuwuh ing pasar piranti stimulasi otak jero global ing taun-taun ngarep.

Pasar Piranti Stimulasi Otak Jero: Boosters Wutah

• Tambah ing jumlah wong sing nandhang kelainan neurologis ing bagean utama jagad iki samesthine bakal nyebabake kesempatan bisnis ing pasar piranti stimulasi otak jero.

• Mundhak populasi lansia ing saindenging jagad nyebabake tambah akeh gangguan neurologis. Faktor iki nambah panjaluk piranti stimulasi otak sing jero, sing bakal nambah tuwuhing pasar.

• Panguwasa pemerintah ing sawetara negara maju lan berkembang nyedhiyakake kabijakan mbayar maneh sing menarik babagan fasilitas kesehatan. Faktor iki nyebabake tuwuhing dodolan pasar piranti stimulasi otak jero global, cathetan panaliten TMR.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar