Kabar Kawat

Kampanye iklan anyar ujar manawa Yesus uga kuwatir

ditulis dening editor

He Gets Us, kampanye iklan sing menehi pengalaman lan pengalaman sing ora dikarepke lan anyar babagan urip lan pengalaman Yesus, diluncurake sacara nasional saiki lan dipercaya minangka sing paling gedhe saka jinise sing wis dikoordinasi ing platform TV, digital, radio, ruangan ruangan, lan pengalaman. Sawise rampung 10-pasar, multimillion-dollar test liwat sawetara sasi, kang klebu panggonan seko kupeng ndhuwur primetime nuduhake lan game NFL, gaweyan test adoh ngluwihi pangarepan. Babak pisanan iklan entuk 32 yuta tampilan ing YouTube mung 10 minggu, lan meh setengah yuta wong ngunjungi HeGetsUs.com, situs web sing bisa sinau lan sesambungan yen dheweke milih.

Contone, papan sing disebut Kuatir, nuduhake kasangsaran lan kuatir ing macem-macem lapisan lan pungkasane kanthi pesen sing maca, "Yésus uga nandhang kuwatir." Iklan liyane, Wrongly Judged, ngetutake klompok nom-noman sing tato banget nalika mlaku-mlaku ing dalan-dalan lan, kanthi ora sengaja, nggawa panganan kanggo wong sing ora duwe omah. Titik iki ndadekake kecenderungan kita kanggo ngadili wong liya - utamane sing ora dingerteni. Gusti Yesus uga salah diadili, titik kasebut. Pesta Nedha bengi minangka komersial ing ngendi macem-macem klompok wong diundang menyang rapat, nanging sawetara tamu sing diundang milih ora melu amarga ora bisa ngatasi perkara sing misahake. Penyelenggara pesta nedha bengi, sing ditemokake para penonton yaiku Yesus, lara ati amarga dheweke pengin wong ora mung nuduhake panganan lan anggur, nanging uga welas asih.

Upaya nasional, sing didhukung dening koalisi donor Kristen, ngupaya nyedhiyakake crita Yesus sing ora institusional, politik, utawa mandhiri. Iki kedadeyan sawise telung fase riset nasional sing ditindakake taun kepungkur nuduhake manawa akeh wong diwasa AS ora yakin apa sing diyakini lan akeh sing nggandhengake agama Kristen karo pengadilan, diskriminasi, lan munafik. Akeh aran Kristen nglawan wong-wong mau; padha nyekseni politisi sing nganggo senjata Kitab Suci lan ndeleng kesenjangan ing antarane para pengikut iman lan tembung lan piwulange Gusti Yesus. Akibaté, padha mamang babagan Kristen lan pasamuwan.

"He Gets Us ngganggu salah paham kanthi nuduhake kepiye Yesus diidentifikasi karo wong-wong sing terpinggirkan, kepiye dheweke ora milih sing kuat, kepiye dheweke kerep nyinggung agama kanthi nggandhengake karo wong sing dibuang sosial, kepiye dheweke ora kasengsem ing kekuwatan politik minangka sarana nerusake gerakane, lan carane dheweke aktif nantang sistem penindasan sanajan dheweke ngerti yen bakal biaya nyawane, "ujare Bill McKendry, pangadeg lan pangareping pejabat kreatif Haven | pusat kreatif, perusahaan marketing lan merek utama kanggo inisiatif iki lan panyelenggara sawetara agensi khusus sing nggarap kampanye kasebut, kalebu perusahaan riset, kreatif, media, interaktif, lan hubungan masyarakat.

Kanggo tim sing ana ing mburi He Gets Us, nggayuh pamirsa sing dituju tegese ketemu ing ngendi wae - kalebu nalika lagi ngolah tim olahraga, nyetel hiburan media, lan navigasi informasi babagan acara donya - ngowahi gagasan babagan "pesen agama" sirah karo moments ngageti lan relatable. Kampanye 17 iklan video, ditambah iklan radio, ruangan, lan digital, nuduhake pengalaman Yesus, nyedhiyakake kanggo pertimbangan lan pencerahan, lan banjur nyengkuyung kabeh supaya nindakake tuladhane rasa welas asih lan tresna marang wong liya.

"Mungkin aspek sing paling nggumunake kampanye iki yaiku ora nyoba ngrekrut utawa ngowahi sapa wae menyang denominasi utawa kapercayan tartamtu," tambah Jason Vandergound, presiden Haven | hub Creative lan pangareping strategi kanggo gaweyan. "Inisiatif iki dirancang mung kanggo ngelingake wong Amerika yen, ora preduli apa sing diyakini, apa wae kapercayan agama sing dicekel - utawa ora - urip lan pengalaman Yesus bisa dadi inspirasi nalika nelusuri kahanan dhewe."  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar