Kabar Kawat

Pemantauan Lanjut Anyar kanggo Wong sing Gagal Jantung

ditulis dening editor

Abbott dina iki ngumumake yen US Food and Drug Administration (FDA) wis nyetujoni indikasi sing ditambahake kanggo Sistem CardioMEMS™ HF perusahaan kanggo ndhukung perawatan luwih akeh wong sing ngalami gagal jantung. Kanthi indikasi sing ditambahi, tambahan 1.2 yuta pasien AS1 saiki layak entuk manfaat saka pemantauan lanjut karo sensor CardioMEMS, sing nandhani paningkatan sing signifikan saka populasi sing bisa ditangani saiki. Sensor kasebut nyedhiyakake sistem peringatan dini supaya para dokter bisa nglindhungi saka gagal jantung sing saya tambah parah.

Luwih saka 6.2 yuta wong Amerika duwe gagal jantung2, kanthi diagnosa sing diramalake bakal tikel kaping pindho ing taun 3. Nalika gagal jantung minangka penyakit kronis, pilihan medis kaya CardioMEMS bisa menehi wawasan sing bisa ditindakake kanggo pasien lan dokter kanggo mbantu ngatasi gagal jantung sadurunge maju menyang tahap sabanjure. . Sensor CardioMEMS minangka piranti ukuran klip kertas sing, yen diselehake ing arteri pulmonalis sajrone prosedur invasif minimal, ngawasi owah-owahan tekanan sing nuduhake gagal jantung sing saya elek. Sensor kasebut kanthi nirkabel ngirim maca tekanan saben dina menyang tim klinis pasien - ngidini para dokter nggawe owah-owahan terapi kanggo nglawan kemajuan menyang gagal jantung tahap sabanjure nalika nguatake pasien kanggo ngatur kahanane saka ngendi wae.

Sistem CardioMEMS HF wiwitane disetujoni ing 2014 kanggo digunakake ing pasien gagal jantung Kelas III New York Heart Association (NYHA) kanthi rawat inap gagal jantung sadurunge ing taun kepungkur. Indikasi anyar ngidini sensor CardioMEMS digunakake dening wong sing ngalami gagal jantung Kelas II lan kanggo pasien sing ngalami tes getih sing nuduhake tingkat biomarker sing luwih dhuwur sing dikenal minangka peptida natriuretik, sing nuduhake gagal jantung sing saya tambah parah.

"Gagal jantung minangka balapan nglawan wektu nalika asring banget amarga pasien ora ngurus cukup awal," ujare Philip B. Adamson, MD, kepala pejabat medis bisnis gagal jantung Abbott. "Indikasi sing ditambahi iki tegese dokter bisa nambani luwih akeh wong sing ngalami gagal jantung tahap awal, nyedhiyakake kesempatan kanggo nyegah panandhang luwih lanjut lan bisa uga ngindhari perkembangan tahap sabanjure sing bisa nduwe pengaruh gedhe marang kualitas urip wong."

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...