Kabar Kawat

Terapi Perawatan Tumor Otak Anyar

ditulis dening editor

GT Medical Technologies Inc., pencipta Terapi GammaTile, Perawatan Radiasi Sasaran Bedah kanggo tumor otak sing bisa dioperasi, dina iki ngumumake daftar 2021 saka Spesialis Tumor Otak Terkenal ELITE sing wis ngrampungake 10 utawa luwih prosedur Terapi GammaTile ing 2021. Pengenalan taun iki menyang ELITE program kalebu Rumah Sakit Piedmont Atlanta, Pusat Kesehatan Vidant, Emory Healthcare, lan Sistem Kesehatan Universitas Kansas. Rumah sakit kasebut gabung karo spesialis Tumor Otak ELITE sing dianugerahi ing taun 2020, kalebu Memorial Sloan Kettering Cancer Center, M Health Fairview, HonorHealth Scottsdale Osborn Medical Center, NorthShore University HealthSystem, lan Mayfield Brain & Spine. 

Institusi GammaTile ELITE nuduhake tujuan GT Medical Technologies kanggo ningkatake urip pasien tumor otak. Pusat medis kasebut masing-masing duwe komitmen kanggo keunggulan kanthi ngutamakake kualitas urip kanggo pasien lan ngetrapake inovasi adhedhasar bukti.

"GammaTile nggambarake upgrade utama dibandhingake karo opsi radioterapi standar," ujare Roukoz Chamoun, MD, Ahli Bedah Saraf lan Profesor Madya, Departemen Bedah Saraf, Sistem Kesehatan Universitas Kansas ing Kansas City, KS. "Kanthi GammaTile, radiasi dikirim kanthi tepat ing ngendi wae sing dibutuhake, nyebabake efek samping lan efek samping sing minimal. Kajaba iku, amarga diselehake sajrone operasi sanalika sawise reseksi tumor, bisa ngilangi wektu tundha terapi radiasi sing ora perlu lan mbebayani.

"GammaTile ngidini kita ngobati pasien sing sadurunge ora bisa diobati lan ngidini pasien sing dipilih entuk durasi slamet sing nggumunake. Ing Piedmont, kita seneng duwe alat iki ing kothak piranti, "ujare Adam Nowlan, MD, MPH, Direktur Medis, Onkologi Radiasi, Rumah Sakit Piedmont Atlanta ing Georgia.

Terapi GammaTile nampilake kothak 3D-kolagen sing bisa diserap, bisa dicocogake, sing ditanem ing limang menit pungkasan operasi mbusak tumor otak. Dosis radiasi sing terus-terusan, dikontrol, lan terapeutik langsung wiwit nargetake sel tumor, ngirit jaringan sehat. Pasien nampa perawatan radiasi nalika nglakoni urip saben dina, tanpa perlu lelungan saben dina menyang pusat medis kanggo radiasi eksternal. Sajrone wektu, kothak kasebut kanthi alami resorbs menyang jaringan jejer tanpa perlu operasi tambahan kanggo mbusak. Terapi GammaTile ditampilake kanggo nambah kontrol tumor lokal, sing bisa nambah umur pasien. GammaTile wis diresiki FDA ing taun 2018 kanggo tumor otak sing berulang, kalebu glioma, glioblastoma, meningioma, lan metastase otak sing berulang. Ing taun 2020, FDA ngembangake indikasi kasebut kanggo nyakup tumor otak ganas sing mentas didiagnosis.

"Kita seneng ndeleng teknologi iki kasedhiya kanggo pasien tumor otak ing saindenging Amerika Serikat, kanthi luwih saka 60 institusi terkemuka saiki nawakake GammaTile," ujare Matthew Likens, Presiden & CEO GT Medical Technologies. "Kita seneng banget nampa institusi bergengsi iki menyang program GammaTile ELITE lan muji komitmen kanggo inovasi lan perawatan pasien sing berkualitas."

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...