Caribbean EU Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Komisaris Tinggi Inggris Anyar kanggo Jamaika Telpon Mentri

Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katon ing tengah foto), nuduhake dokumen proyek sing njelasake karya sing ditindakake dening Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Manajemen Krisis karo Komisaris Tinggi Inggris sing mentas diangkat menyang Jamaika, Her Excellency, Judith Slater (deleng kiwa ing foto). ), sawise kunjungan hormat ing Kantor Kingston Anyar Menteri tanggal 01 Februari 2022. Sekretaris Tetap Kementerian Pariwisata, Jennifer Griffith (katon ing foto), uga melu rapat kasebut, ing ngendi dheweke ngrembug babagan nguatake kemitraan ing bangunan ketahanan. lan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

The Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata saya tambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Warta liyane babagan Jamaika

#jamaika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar