Kabar Kawat

Angkat Butt Anyar ing Wangun Cairan

ditulis dening editor

Cairan butt lift nggabungake Sculptra karo Hyaluronic Acid (HA) dermal filler minangka pendekatan non-bedah paling anyar sing paling inovatif kanggo ningkatake ukuran bokong kanthi efektif tanpa risiko lan downtime sing ana gandhengane karo operasi. Pangobatan terobosan iki saiki ditawakake ing Skinly Aesthetics, praktik dermatologi kosmetik sing diduweni lan dilakokno dening Dr. Schwarzburg, MD lan dumunung ing Upper East Side Manhattan, New York.

Sawise riset pirang-pirang taun lan pirang-pirang uji klinis sing sukses, Sculptra Cairan Butt Lift sing anyar lan apik kanthi tambahan gel Asam Hyaluronic kanggo asil sing luwih apik saiki ana ing pasar lan ditawakake ing Skinly Aesthetics dening Dr. Schwarzburg.

"We are bungah banget kanggo nawakake kombinasi inovatif saka Sculptra lan HA kene ing Skinly,"Says Dr. Schwarzburg. "Minangka salah sawijining klinik pisanan lan mung sing sukses nglakokake angkat bokong cair iki, aku seneng bisa janji karo pasien sing tahan suwe lan saiki, asil Sculptra langsung."

Sadurunge pangembangan Sculptra, siji-sijine cara kanggo nambah ukuran bokong yaiku liwat prosedur bedah invasif. Asam Poly-L-lactic (PLLA), bahan aktif ing Sculptra, ngrangsang produksi kolagen dhewe, nyebabake volume tambah sing disuntikake ing bokong. Nalika injeksi intradermal Sculptra mung bakal menehi asil wiwitan sajrone siji wulan sawise injeksi, infus tambahan gel HA ngidini asil angkat bokong cair cepet lan nggawe volume sing luwih gedhe sakabèhé. Kombinasi inovatif iki saiki kasedhiya ing Skinly Aesthetics lan siap digunakake ing pasien sing bungah.

Bahan utama ing Sculptra yaiku asam Poly-L-lactic sing ngasilake produksi kolagen lan volume sakabèhé ing wilayah sing diobati. Molekul gel asam hyaluronat nawakake volume cepet lan bisa digunakake kanthi sinergis karo PLLA kanggo nambah bokong lan asil sing luwih dramatis. Sculptra, diprodhuksi dening Galderma, disetujoni FDA ing Agustus 2004 lan bisa digabungake karo macem-macem pangisi dermal HA kanggo angkat bokong Cairan sing optimal.

Adhedhasar uji klinis, cairan Sculptra nanging angkat bisa nganti patang taun kanthi asil sing luwih cepet lan luwih cepet nalika digunakake bebarengan karo asam Hyaluronic. Nalika mayoritas dandan bokong mbutuhake operasi invasif sing diiringi downtime ekstensif, Sculptra angkat bokong cair minimally invasif karo efek sisih winates lan nol downtime, kang kok iku nomer siji dandan bokong non-bedah saiki ing pasar.

"Nganti pangembangan angkat bokong cair, durung ana paningkatan bokong invasif minimal sing efektif. Aku percaya yen Sculptra, bebarengan karo kombinasi populer Sculptra lan HA minangka pangowahan game sing ngidini pasien bisa nggayuh mburi sing luwih lengkap lan diangkat tanpa intervensi bedah. – Dr. Schwarzburg, MD

Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...