Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turkey

Owahan kepemimpinan anyar ing Pegasus Airlines

Owahan kepemimpinan anyar ing Pegasus Airlines
Owahan kepemimpinan anyar ing Pegasus Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Mehmet T. Nane, sing dadi CEO Pegasus Airlines wiwit 2016, dadi Anggota Dewan Direksi ing Rapat Biasa Majelis Umum sing dianakake tanggal 31 Maret 2022, lan kapilih dadi Wakil Ketua Dewan (Managing). Direktur) miturut keputusan Dewan Direksi.

Güliz Öztürk, sing wis dadi CCO perusahaan wiwit 2010, bakal ngganti Mehmet T. Nane minangka CEO. Mehmet T. Nane lan Güliz Öztürk bakal resmi miwiti peran anyar wiwit 1 Mei 2022.

Mehmet T. Nane ngandika: "Aku remen bisa liwat CEO baton, kang aku ditampa ing 2016, kanggo Güliz Öztürk, sing wis kontribusi pinunjul kanggo wutah lan pangembangan Pegasus kanggo akèh taun. Aku percaya yen dheweke bakal terus ngibarake gendera Pegasus kanthi padhang ing langit. Janjian iki nduweni nilai lan makna sing gedhe uga amarga Güliz Öztürk dadi CEO wanita pisanan ing maskapai penerbangan ing sajarah penerbangan sipil Turki… 

Dheweke terus: "Sektor penerbangan wis ngalami wektu sing angel banget ing domestik lan global amarga pandemi. Minangka bagéan saka kerangka peran terus dadi Presiden Asosiasi Perusahaan Penerbangan Swasta Turki (TÖSHİD), lan peranku minangka IATA Ketua Dewan, sing bakal diwiwiti ing wulan Juni, aku bakal nglawan pangembangan sektor penerbangan sipil sing lestari; Nalika ing peran anyar ing Pegasus Airlines, aku bakal terus kerja tanpa lelah kanggo nguatake posisi penerbangan sipil Turki minangka bintang sing lagi munggah ing donya, lan kanggo ndhukung pertumbuhan perusahaan nalika kita maju kanthi kuat.

Güliz Öztürk kandha, “Aku seneng nampa baton saka Mehmet T. Nane. Minangka Pegasus Airlines, kita wis tuntas akeh pisanan lan proyèk pionir ing pimpinan kang wiwit 2016, lan kita wis digawe negara kita bangga kaping pirang-pirang ing ajang internasional. Bebarengan karo kabeh rekan kerjaku, kita bakal kerja keras kanggo kemajuan perusahaan luwih maju lan makutha prestasine. Investasi ing rong wilayah penting bakal terus dadi arsitek sukses kita: teknologi lan manungsa. Minangka maskapai digital Turki, kita bakal terus nawakake teknologi digital lan inovasi unik sing bakal nambah pengalaman lelungan, kanthi pendekatan sing fokus ing pengalaman tamu. Tanpa kompromi prinsip dhasar model bisnis, kita bakal terus ngatur operasi lan kegiatan kanthi pendekatan lingkungan sing lestari. Salah sawijining masalah sing uga bakal kita fokusake yaiku kesetaraan gender. Kita bakal ngupayakake kabeh upaya, sacara institusi lan individu, kanggo nyumbangake partisipasi wanita lan pria sing padha ing kabeh bidang urip sosial lan supaya wanita bisa ngungkapake potensi sing lengkap. Minangka perusahaan, kita wis setya kesetaraan gender kanggo akèh taun, lan kita wis ing tengah perjuangan. Owah-owahan iki uga minangka bukti pentinge perusahaan kita kanggo kesetaraan gender.

Babagan Mehmet T. Nane

Mehmet T. Nane lulus saka departemen Hubungan Internasional Universitas Boğaziçi, banjur nampa beasiswa lengkap kanggo gelar pascasarjana saka departemen Perbankan lan Keuangan Internasional ing Universitas Heriot Watt ing Skotlandia lan ngrampungake Program Manajemen Eksekutif Sekolah Bisnis Harvard.

Mehmet T. Nane nyekel posisi ing macem-macem unit bisnis ing Türkiye Emlak Bankası, Demirbank lan Demir Invest antara taun 1988 lan 1997; banjur gabung karo Grup Sabancı ing 1997 lan nyekel posisi, kalebu Wakil Presiden Departemen Perencanaan Strategis lan Pengembangan Proyek, Direktur Grup Ritel lan Sekretaris Umum Sabancı Holding ing Grup Sabancı, nganti 2005. Sawise dadi Wakil Ketua Teknosa saka Papan antarane 2000 lan 2005, CEO Teknosa antarane 2005 lan 2013, lan CEO CarrefourSA antarane 2013 lan 2016, dheweke dadi CEO Pegasus Airlines ing 2016.

Mehmet T. Nane wis dadi Ketua Pendiri Federasi Pengecer Asia Pasifik (FAPRA), Ketua Pendiri Federasi Pusat Belanja lan Pengecer Turki (TAMPF), Presiden Dewan Retail Union of Chambers lan Commodity Exchanges of Turkey (TOBB), Ketua Dewan Yayasan Kesehatan lan Pendidikan SEV, lan Ketua Asosiasi Asosiasi Alumni Turki Sekolah Bisnis Harvard. Dheweke saiki nyekel jabatan ing macem-macem Organisasi Non-Pemerintah (NGO): Anggota Dewan lan Ketua Pemilihan Dewan Gubernur Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA), Ketua Dewan Asosiasi Perusahaan Penerbangan Swasta Turki (TÖSHİD) , Wakil Presiden Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) Dewan Penerbangan Sipil, Wakil Presiden Asosiasi Investor Pariwisata Turki (TTYD), Anggota Dewan Pengawas lan Anggota Dewan TOBB GS1 Turkey Foundation, Anggota saka Dewan Pengawas Yayasan Kesehatan lan Pendidikan SEV, Anggota Dewan Pengawas lan Anggota Dewan Yayasan Universitas Boğaziçi. Mehmet T. Nane minangka Anggota Pendiri Asosiasi Yanındayız lan Asosiasi Wanita ing Teknologi (WTECH) lan gabung karo Duta Kesetaraan Jaringan Wanita Profesional (PWN) minangka bagean saka Manifesto CEO Pendukung Kesetaraan Gender dening PWN Istanbul.

Babagan Güliz Öztürk

Güliz Öztürk minangka lulusan Sekolah Tinggi Kadıköy Anadolu lan Departemen Psikologi ing Universitas Boğaziçi lan ngrampungake Program Manajemen Lanjut ing Columbia Business School. Dheweke miwiti karir ing Turkish Airlines; wiwit taun 1990 nganti 2003, Güliz Öztürk njabat minangka Manajer Hubungan Internasional lan Kontrak, Koordinator Alliance, lan Direktur Penjualan lan Pemasaran ing Turkish Airlines. Sajrone wektu kasebut, dheweke ngatur proyek strategis utama kayata ngluncurake penerbangan bareng kode pertama, ngatur proyek aliansi, ngluncurake program loyalitas maskapai lan kertu bank lan situs web sing sepisanan, uga ngetrapake penjualan tiket online kanggo pisanan. Antarane 2003 lan 2005, Öztürk njabat minangka Koordinator Proyek Penerbangan lan Pariwisata lan Direktur Sumber Daya Manusia ing Ciner Holding. Güliz Öztürk gabung karo Pegasus Airlines ing taun 2005 minangka Kepala Penjualan lan Pemasaran, kanggo ngatur peluncuran layanan jadwal maskapai kasebut, lan ing taun 2010, dheweke diangkat dadi Chief Commercial Officer (CCO), kanthi tanggung jawab kanggo departemen komersial, kalebu Sales, Network. Perencanaan, Pemasaran, Manajemen Pendapatan lan Rega, Kargo lan Pengalaman Tamu.

Anggota Dewan Penasihat Fakultas Penerbangan lan Ilmu Aeronautika Universitas Özyeğin, Güliz Öztürk uga dadi ketua proyek sosial Wanita ing Penjualan (WiSN), sing diadegake ing 2019 kanggo nambah keseimbangan jender ing departemen penjualan perusahaan, miturut payung platform Sales Network.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar