Kabar Kawat

Pedoman Praktek Klinis Anyar kanggo Perawatan Kanker Langka

ditulis dening editor

National Comprehensive Cancer Network® dina iki ngumumake publikasi Pedoman Praktek Klinis NCCN anyar ing Onkologi (NCCN Guidelines®) kanggo Adenokarsinoma Ampullary. Sumber daya adhedhasar konsensus bukti lan ahli iki nderek publikasi anyar NCCN Guidelines® kanggo Malignant Peritoneal Mesothelioma, kanthi jumlah total pedoman klinis dadi 83.

"Kita ngerti manawa ana kabutuhan nyata kanggo nuduhake rekomendasi pakar adhedhasar bukti kanggo sawetara jinis tumor sing luwih langka iki, sing jarang dideleng dening ahli onkologi lan bisa uga ora duwe kesempatan kanggo terus-terusan," ujare Kepala Petugas Medis NCCN Wui-Jin Koh. , MD. "Pedoman NCCN diundhuh luwih saka 13 yuta kaping sakabèhé ing 2021. Pedoman kanggo kanker sing paling umum, kalebu payudara, paru-paru, usus besar, lan prostat cenderung paling akeh dirujuk, nanging kita krungu saka dokter sing pengin luwih akeh tuntunan kanggo mbantu. pasien kanker sing kurang umum entuk asil sing paling apik."

Pedoman NCCN minangka standar sing diakoni kanggo rekomendasi lan kabijakan klinis babagan manajemen kanker lan pedoman praktik klinis sing paling lengkap lan asring dianyari sing kasedhiya ing sembarang area kedokteran. Dheweke terus dianyari luwih saka 1,700 ahli subjek saka 31 Institusi Anggota NCCN, sing nyumbang kira-kira 40,000 jam ing 60 panel interdisipliner sing beda sajrone taun kepungkur. Pedoman NCCN kasedhiya gratis kanggo panggunaan non-komersial ing NCCN.org utawa liwat Perpustakaan Virtual NCCN Guidelines® App.

Deteksi awal lan perawatan kanthi cepet bisa nggawe bedane gedhe kanggo ningkatake asil tumor ampullary, sing kedadeyan ing sekitar bukaan cilik ing persimpangan duodenum, saluran empedu, lan saluran pankreas. Adenokarsinoma ampula kurang saka siji persen saka kabeh ganas gastrointestinal, nanging cenderung duwe tingkat penyembuhan sing luwih dhuwur tinimbang kanker saluran empedu lan pankreas liyane sing bisa kedadeyan ing wilayah umum sing padha.1-5

Malignant peritoneal mesothelioma (MPeM) minangka kanker agresif sing langka sing kedadeyan ing lapisan abdomen (peritoneum) ing sekitar 600 pasien saben taun ing Amerika Serikat. Pandhuan anyar kalebu bagean ekstensif babagan tes patologi khusus sing bisa digunakake kanggo ngenali MPeM kanthi akurat, amarga angel didiagnosis amarga arang banget lan kasunyatan manawa gejala kasebut niru penyakit liyane kayata kanker ovarium. Saiki ora ana sistem pementasan sing diakoni kanggo MPeM kanggo mbantu prognosis lan perawatan.6-8

"Bisa dadi angel kanggo wong sing nandhang penyakit langka kanggo entuk perhatian sing pantes, nanging ing NCCN kita nindakake kabeh sing bisa kanggo ndhukung wong sing nandhang kanker apa wae, bebarengan karo wong sing dikasihi lan panyedhiya perawatan kesehatan," ujare Dr. Koh. "Pedoman NCCN saiki nyakup 97 persen kasus kanker ing AS, lan kita bakal terus nambah pedoman liyane."

Saliyane perpustakaan pedoman klinis sing saya tambah akeh, NCCN bubar nerbitake sumber penyakit langka sing anyar lan dianyari kanggo nguatake pasien lan pengasuh. Pedoman NCCN sing mentas dikirim kanggo Patients®: Mastocytosis Sistemik (kelainan sel mast langka) lan Pedoman NCCN sing dianyari kanggo Pasien: Kanker Paru Sel Cilik kasedhiya minangka download gratis ing NCCN.org/patientguidelines.

Unsur liyane ing upaya NCCN kanggo ningkatake perawatan lan safety pasien kanggo kanker sing langka lan umum yaiku NCCN Chemotherapy Order Templates (NCCN Templates®), sing bubar ngluwihi 2,000 regimen. Sumber daya iki nyedhiyakake informasi pangguna-loropaken babagan kemoterapi, imunoterapi, agen perawatan sing ndhukung, paramèter ngawasi, lan instruksi safety, adhedhasar rekomendasi ing Pedoman NCCN. Dheweke mbantu nyuda kesalahan obat-obatan lan ngantisipasi lan ngatur kemungkinan efek samping, nalika nggawe standar perawatan pasien.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

6 Komentar

  • Halo kabeh, aku pengin nggunakake media iki kanggo matur nuwun marang kastor mantra sing apik sing diarani Dr Grceondu kanggo ngowahi uripku kanthi finansial, aku wis main game lotre suwene nanging ora tau menang jumlah sing cukup, aku ngubungi Dr Graceondu sawise aku abang babagan dheweke. internet babagan carane dheweke mbantu wanita kanthi nomer menang lotre lan wanita kasebut menang dhuwit sing akeh banget, mula aku hubungi dheweke lan dheweke menehi pitunjuk babagan apa sing kudu dak lakoni lan dheweke ngandhani aku supaya menehi sawetara wektu kanggo ndedonga. , ing dina kapindho kang dikirim kula sawetara nomer lan ngandika aku kudu pindhah lan muter mau, supaya aku lunga kanggo muter nomer kang menehi kula, sawise rong dina asil metu, lan aku lunga kanggo mriksa lan kanggo sandi paling surprise sandi jeneng metu minangka salah siji saka pemenang aku menang $45 yuta, aku isih ora pracaya apa kedaden kanggo kula sing aku saiki dadi jutawan ing wayah wengi, aku mung arep matur nuwun banget kanggo Dr Graceondu aku durung tau weruh wong kuat kaya wong, Aku bakal menehi saran everyone metu ana kanggo hubungi Dr Graceondu yen sampeyan wan t kanggo menang amba ing game lotre Panjenengan.
    Sampeyan bisa hubungi dheweke liwat email, drgraceondu12 @gmail.com utawa WhatsApp dheweke +15204677763

  • Aku matur nuwun banget kanggo DR AMBER kanggo kabeh sing wis rampung kanggo kula. Aku ora bakal bisa menang CENT ing lotre yen ora kanggo bantuan saka DR AMBER sing menehi kula nomer menang sampurna kanggo muter lotre sing ndadekake kula juara $ 10,000,000 DOLLAR ing 2019. Aku njaluk sesambungan karo wong maneh ing panyuwunan manawa menang nomer kanggo muter lotre. Dheweke ngandhani apa sing kudu ditindakake lan aku nindakake kabeh sing diprentahake & dibutuhake kanggo nyiapake mantra kanggo aku lan sajrone 3 dina, dheweke menehi nomer sing cocog kanggo main lotre lan sampeyan bisa percaya yen aku menang $ 10,000,000 DOLLAR sawise main lotre. iku kaping pindho aku wis menang lan aku durung rampung nglampahi siji pungkasan aku menang ing 2019. DR AMBER punika saestu Gusti Allah dikirim lan aku Highly nyaranake kanggo sapa waé sing perlu bantuan kanggo menang lotre. Sampeyan bisa ngirim pesen ing WhatsApp kanthi +1 318-306-5044 utawa email: [email dilindhungi]

    JUAN HERNANDEZ SAKA NEW YORK, AS.

  • Aku tau panginten aku bakal dikenal kanggo menang lotre ing NEW YORK. Aku matur nuwun banget kanggo DR AMBER kanggo kabeh sing wis rampung kanggo kula. Aku ora bakal bisa menang CENT ing lotre yen ora kanggo bantuan saka DR AMBER sing menehi kula nomer menang sampurna kanggo muter lotre sing ndadekake kula juara $ 10,000,000 DOLLAR ing 2019. Aku njaluk sesambungan karo wong maneh ing panyuwunan manawa menang nomer kanggo muter lotre. Dheweke ngandhani apa sing kudu ditindakake lan aku nindakake kabeh sing diprentahake & dibutuhake kanggo nyiapake mantra kanggo aku lan sajrone 3 dina, dheweke menehi nomer sing cocog kanggo main lotre lan sampeyan bisa percaya yen aku menang $ 10,000,000 DOLLAR sawise main lotre. iku kaping pindho aku wis menang lan aku durung rampung nglampahi siji pungkasan aku menang ing 2019. DR AMBER punika saestu Gusti Allah dikirim lan aku Highly nyaranake kanggo sapa waé sing perlu bantuan kanggo menang lotre. Sampeyan bisa ngirim pesen ing WhatsApp kanthi +1 318-306-5044 utawa email: [email dilindhungi]

    JUAN HERNANDEZ SAKA NEW YORK, AS.

  • Halo kabeh, aku pengin nggunakake media iki kanggo matur nuwun marang kastor mantra sing apik sing diarani Dr Grceondu kanggo ngowahi uripku kanthi finansial, aku wis main game lotre suwene nanging ora tau menang jumlah sing cukup, aku ngubungi Dr Graceondu sawise aku abang babagan dheweke. internet babagan carane dheweke mbantu wanita kanthi nomer menang lotre lan wanita kasebut menang dhuwit sing akeh banget, mula aku hubungi dheweke lan dheweke menehi pitunjuk babagan apa sing kudu dak lakoni lan dheweke ngandhani aku supaya menehi sawetara wektu kanggo ndedonga. , ing dina kapindho kang dikirim kula sawetara nomer lan ngandika aku kudu pindhah lan muter mau, supaya aku lunga kanggo muter nomer kang menehi kula, sawise rong dina asil metu, lan aku lunga kanggo mriksa lan kanggo sandi paling surprise sandi jeneng metu minangka salah siji saka pemenang aku menang $45 yuta, aku isih ora pracaya apa kedaden kanggo kula sing aku saiki dadi jutawan ing wayah wengi, aku mung arep matur nuwun banget kanggo Dr Graceondu aku durung tau weruh wong kuat kaya wong, Aku bakal menehi saran everyone metu ana kanggo hubungi Dr Graceondu yen sampeyan wan t kanggo menang amba ing game lotre Panjenengan.
    Sampeyan bisa hubungi dheweke liwat email, [email dilindhungi] utawa WhatsApp dheweke +15204677763

  • Aku nyaranake Dr Okuofoh kanggo kabeh wong sing duwe virus herpes simplex kanggo njaluk tamba saka wong. Aku didiagnosis herpes genital ing taun 2020 lan aku wis nggolèki lan takon apa aku bisa nambani penyakit kasebut amarga aku ora percaya karo apa sing dikandhakake para dokter sing durung ditemokake obat. Aku teka tengen komentar ing Youtube lan wong nekseni carane dheweke iki nambani herpes sawise nggunakake jamu Dr Okuofoh. Aku cepet-cepet ngubungi Dr Okuofoh lan nerangake masalahku marang dheweke lan dheweke nyiapake jamu lan dikirim menyang aku liwat UPS lan menehi instruksi babagan cara nggunakake lan kandha yen aku kudu mriksa sawise nggunakake, sing ditindakake sawise rong minggu dijupuk. jamu lan asilku NEGATIF. Aku ngenteni liyane sasi lan retested asil isih NEGATIF ​​lan dhokter marang kula sing rampung free herpes. Aku seneng banget lan ngucapke matur nuwun kanggo Dr Okuofoh kanggo apa wis rampung kanggo kula lan aku bakal terus kanggo nuduhake iki karo wong metu ana ngerti sing ana herpes tamba bisa hubungi Dr Okuofoh dening email lan Whats App kanggo njaluk tamba saka wong.

    email: [email dilindhungi]
    Telpon utawa WhatsApp +2349050141449.

  • Aku nyaranake Dr Okuofoh kanggo kabeh wong sing duwe virus herpes simplex kanggo njaluk tamba saka wong. Aku didiagnosis herpes genital ing taun 2020 lan aku wis nggolèki lan takon apa aku bisa nambani penyakit kasebut amarga aku ora percaya karo apa sing dikandhakake para dokter sing durung ditemokake obat. Aku teka tengen komentar ing Youtube lan wong nekseni carane dheweke iki nambani herpes sawise nggunakake jamu Dr Okuofoh. Aku cepet-cepet ngubungi Dr Okuofoh lan nerangake masalahku marang dheweke lan dheweke nyiapake jamu lan dikirim menyang aku liwat UPS lan menehi instruksi babagan cara nggunakake lan kandha yen aku kudu mriksa sawise nggunakake, sing ditindakake sawise rong minggu dijupuk. jamu lan asilku NEGATIF. Aku ngenteni liyane sasi lan retested asil isih NEGATIF ​​lan dhokter marang kula sing rampung free herpes. Aku seneng banget lan ngucapke matur nuwun kanggo Dr Okuofoh kanggo apa wis rampung kanggo kula lan aku bakal terus kanggo nuduhake iki karo wong metu ana ngerti sing ana herpes tamba bisa hubungi Dr Okuofoh dening email lan Whats App kanggo njaluk tamba saka wong.

    email: [email dilindhungi]
    Telpon utawa WhatsApp +2349050141449.

Share to...