Kabar Kawat

Uji Coba Klinis Anyar kanggo Tumor Padat Lanjut lan Limfoma Hodgkin

ditulis dening editor

Glenmark Pharmaceuticals Limited nampa persetujuan saka regulator obat India, Pengontrol Obat Umum India (DCGI), kanggo nindakake uji klinis Fase 1 saka molekul cilik novel, GRC 54276, inhibitor progenitor kinase 1 (HPK1) hematopoietik. GRC 54276 minangka salah siji saka akeh molekul novel saka warga Glenmark, Grup Obat Inovatif, dipimpin dening Dr. Nikhil Amin, Kepala Pejabat Ilmiah, khusus ing pangembangan entitas molekuler novel kanggo kabutuhan medis sing ora bisa ditindakake. HPK1 minangka regulator kunci respon imun sel T, sel B lan sel dendritik, sing nambah kekebalan antitumor kanthi ngaktifake lan priming sel T. GRC 54276 wis nuduhake kemampuan mateni sel tumor ing studi preclinical minangka agen tunggal lan uga ing kombinasi karo inhibitor checkpoint, dadi target prioritas dhuwur ing immuno-oncology.

Panaliten kasebut bakal ngevaluasi keamanan lan toleransi GRC 54276 minangka monoterapi, lan uga digabungake karo inhibitor checkpoint ing pasien tumor padhet lanjut lan limfoma Hodgkin. Glenmark bakal miwiti uji klinis Fase 1 ing India ing wulan Juni 2022, lan uga rencana kanggo ngajukake IND ing AS lan Aplikasi Uji Coba Klinis ing Eropa kanggo miwiti program studi klinis global kanthi lengkap.

"Usaha Glenmark yaiku nyedhiyakake solusi perawatan inovatif ing wilayah terapi inti. Kita bungah amarga molekul novel pisanan saka 'Kelompok Obat Inovatif' sing mentas dibentuk ing Glenmark wis entuk persetujuan saka regulator obat India kanggo miwiti uji klinis Fase 1. Iki nguatake kemampuan riset klinis sing inovatif Glenmark lan minangka langkah nyedhaki nyedhiyakake solusi holistik kanggo perawatan kanker, "ujare Glenn Saldanha, Ketua & Direktur Ngatur, Glenmark Pharmaceuticals Limited.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar